Şimdi Ara

Ehliyet kursları (Öneriler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz ehliyet almayı düşünüyorum. İstanbul Güngören'de oturuyorum. Avrupa yakasında önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir sürücü kursu var mı? Bahçelievler'de 300 tl'ye var bir tane. Fiyat nasıl sizce? Bildiğiniz ehliyet kurslarını ve fiyatlarını yazarsanız sevinirim.
    Ayrıca nasıl oluyor bu süreç, ne kadar sürüyor? Tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse çok mutlu olurum

• 4 temmuzda ve 22 agustos ( bundan tam emin degilim ama agustosun sonu 24 21 olaiblir.) sınavlar var. ilk once yazili sonra da direksiyon sinavina giriyorsunuz. bunlar yazili sinav.bu sinavlara girebilmek icin bir ehliyet kursuna gitmiş ve bitirmiş olmaniz gerekiyor. 4 temmuz icin gec kaldiniz kayitlar bitmiştir şimdiyekadar. kurs ucreti 300 verdiginizle iş bitmiyor. kursa verdiginizden daha fazlasini devlet aliyor. 213 ytl vergi dairesi 45 ytl bankaya yazili sinav icin 70 ytl direksiyon sinavi haricina ve 40 ytl emniyete veriyorsunuz. tabi iş bununlada bitmiyor. ayrica diplomaniz varsa bunu noterden tasdikletiyosunuz. yoksa ogrenci belgesi aliyorsunuz. noterden 20 ytl sanirsam. sabika kaydi aliyorsunuz. 5 ytl savciliktan. saglik raporu aliyorsunuz. buda 20- 50 lira arasi hastaneye gore degisiyor. ayrica 10 tane vesikalik fotograf. saglik raporu icinde 3 fotograf. yani topladiginizda baya yuksek bir fiyat cikiyor. ayrica kurslarda 400 300 arasi degisir. ancak gideceginiz kursun imkanlarini ogrenmeden kaydolmayin. sonra 100 kişilik bir sinif ve eski bir arabayla karsilasirsaniz sok olmayin. surec olarakda 60 saat civari tam bilmiyorum bir kurs egitimi sonrasinda bir sinav. o sinavdan 20 gun sonrada direksiyon sinavina giriyorsunuz. ondan sonrada 10 gun icinde ehliyetinizi aliyorsunuz.bu arada 300 ytl verip gidiceginiz kursun duzgun biryer olucagini sanmiyorum. yinede arastirin iyice. 400 ytl lik kurslarda 80 kişi bir arada derse giriyor.... tabi kendi bulundugum yer icin soyluyorum. kurstan kursa degişir.

• Bahçelievlerde 1 tane var fiyatı 225 lira en ucuz kurs o diğer kişinin belirttiği çoğu ücretlerde yanlışlıklar var sınav ücreti 45 değil 40 direksiyonda 70 değil 30 lira.Buarada 100 kişilik sınıftan bahsedilmiş benim bahsettiğimde 40 kişi var.

Kurs ücreti + sağlık raporu + yazılı sınav harcı + direksiyon sınav harcı = 330 TL

devlete verilen ücretler = 270 tl (fotoğraf - sabıka kaydı - tasdikleme hariç)

arkadaşımı yazdırdık. 4 temmuza giricek. ben 26 haziran doğumlu olduğumdan 22 ağustosa giricem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 8 Haziran 2009; 17:07:37 >

Orjinalden alıntı: Sahin123456

Bahçelievlerde 1 tane var fiyatı 225 lira en ucuz kurs o diğer kişinin belirttiği çoğu ücretlerde yanlışlıklar var sınav ücreti 45 değil 40 direksiyonda 70 değil 30 lira.Buarada 100 kişilik sınıftan bahsedilmiş benim bahsettiğimde 40 kişi var.

Dostum pm atıyorum bilgilendir beni lütfen

Orjinalden alıntı: hakaniko

Özgüvenler sürücü kursu. sanayi mahallesi.

Kurs ücreti + sağlık raporu + yazılı sınav harcı + direksiyon sınav harcı = 330 TL

devlete verilen ücretler = 270 tl (fotoğraf - sabıka kaydı - tasdikleme hariç)

arkadaşımı yazdırdık. 4 temmuza giricek. ben 26 haziran doğumlu olduğumdan 22 ağustosa giricem.

Sitesine girdim kağıthanede galiba, orası değil mi?

Şu üstte arkadaşın verdiğiyle karşılaştırdığında fiyat olarak nasıl peki? Pek anlamıyorum da
    ehliyet kursu değiştirme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınav test değilmiydi? arkadaş yazılı demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 8 Haziran 2009; 16:00:25 >
  • okadar ayrıntıya girme be arkadaşım

yazılı dediysek normal bildiğin sınav.

Bahçelievlerde 1 tane var fiyatı 225 lira en ucuz kurs o diğer kişinin belirttiği çoğu ücretlerde yanlışlıklar var sınav ücreti 45 değil 40 direksiyonda 70 değil 30 lira.Buarada 100 kişilik sınıftan bahsedilmiş benim bahsettiğimde 40 kişi var.

sinav ucreti halk bankasinda 40 ziraat e 45. ayrica direksiyon 50 + 20 toplamda 70 e geliyor. kişi sayisi olarak ben kendi bulundugum yerden bahsettim sizin oturdugunuz yer farkli olabilir.. yukaridada belirttim.

bu üyelik benim başkasına yardım etmek suçmu bu mesajdan sonra ceza almışım anlamadım neyse siz bilirsiniz ...
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.