Şimdi Ara

ehliyet için 1 ayda çalışsam yeterli olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ocak ayında olacak sınava kayıt yaptırmaya karar verdim ama şoför koltuğuna bile oturmuşluğum yok... sadce şu stajyer ehliyeti olaylarına kalmak istemiyorum seneye nasip olursa araba aldığımızda gitmeyi planlıyordum dün alel acele karar verdim ve kurs araştırmaya başladım sizce çokk zor mu almak... bu saatten sonra en hızlı şekilde nasıl hazırlanabilrim önerileriniz nedir?
    ne şakil de çalışmam yada nasıl çalışmaya başlamam sizce daha yararlı olur

• birde sağ gözümde göz tembelliği var gözlerim astigmat problem olur mu sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: becurious

arkadaşlar ben ocak ayında olacak sınava kayıt yaptırmaya karar verdim ama şoför koltuğuna bile oturmuşluğum yok... sadce şu stajyer ehliyeti olaylarına kalmak istemiyorum seneye nasip olursa araba aldığımızda gitmeyi planlıyordum dün alel acele karar verdim ve kurs araştırmaya başladım sizce çokk zor mu almak... bu saatten sonra en hızlı şekilde nasıl hazırlanabilrim önerileriniz nedir?
    ne şakil de çalışmam yada nasıl çalışmaya başlamam sizce daha yararlı olur

yazılı sınavı geçmek zor değil ancak direksiyon sınavını geçmen için bol bol pratik yapman gerekecek.
  • Yazılı sınav kolay ona 1-2 gün çalışıpda geçebilirsin. Direksiyondada pratik yapman lazım ben 4-5 senedir sürdügüm için problem olmadı direk ilk sınavda geçtim başarırsın problem yok.
  • tşk ederim....
  • Arkadaşların dediği gibi yazılı sınavda problem yok son 3 sınavda çıkmış soruları sürekli çöz. Emin ol 20 tanede 12-13 tane soruyu okumadan cevaplarsın birebir aynılarını soruyorlar ben sınavdan 1-2 gün önce son 3 sınavda çıkan trafik sağlık motor sorularını çözdüm. 1-2 yanlışım vardı motor 100 trafik 100 sağlık 1-2 hata yaptım çünkü biraz detay gerektiriyor sağlık önemli olduğu için. Direksiyonda da kayıt yaptırdığın kursun direksiyon kurslarına git 4-5 kere gitsen kaparsın zaten bende kullanmamıştım hiç 1 kere kullanmıştım büyük ticari iveco daily (6 metre) sora kursa kaydoldum sınavdan 2-3 gun once 2-3 tur attım sınavdan geçtim problem olmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frtkarll7 -- 17 Aralık 2013; 2:40:51 >
  • Sorular genelde önceki sınavlardan çıkıyor. Ağrılıklı olarak son sınavdan bir önceki sınavdan soruyorlar. Çıkmış sorulara mutlaka bak. Arkadaşların dediği gibi yazılı sınav pek zor değil aslında. Önemli olan direksiyon sınavı. Şimdiden hayırlı olsun diyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tşk ederim cevaplar için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.