Şimdi Ara

Ehliyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşındayım gaziosmanpaşada oturuyorum ehliyet almak istiyorum. Sınav dönemleri varmış şu an kayıt olsam olurmu, ortalama ücretler ne kadardır? Ne yapmam gerekir. Biraz bilgi verebilir misiniz?

• Ehliyet kurslarının ücretleri 250-350 tl arası değişiyor toplamda harcayacağın para 700-900 tlye kadar çıkabiliyor, sınav zamanlarını kurslardan öğrenebilirsin, ayrıca forumda birçok konu var arama yapınız.
  • forumda çok konu var .sürücü kurslarındn ayrıntılı bilgi alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Ehliyet kurslarının ücretleri 250-350 tl arası değişiyor toplamda harcayacağın para 700-900 tlye kadar çıkabiliyor, sınav zamanlarını kurslardan öğrenebilirsin, ayrıca forumda birçok konu var arama yapınız.

kurs fiyatları zamlandı haberiniz yok galiba. yarım saat önce bi arkadaşımı 500 liraya pazarlıkla zarzor kayıt ettirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfb_murat

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Ehliyet kurslarının ücretleri 250-350 tl arası değişiyor toplamda harcayacağın para 700-900 tlye kadar çıkabiliyor, sınav zamanlarını kurslardan öğrenebilirsin, ayrıca forumda birçok konu var arama yapınız.

kurs fiyatları zamlandı haberiniz yok galiba. yarım saat önce bi arkadaşımı 500 liraya pazarlıkla zarzor kayıt ettirdim.

İllere göre değişiyor, mersinde 250-350 tl civarı, büyük şehirlerde fiyat biraz daha yüksektir, her halukarda sonradan dosya parası cart curt parası adında iyi vurgun yapıyor kurslar.
  • en yakın sınav 2 temmuz da fakat ona kayıt yaptıramazsınız diye tahmin ediyorum sizin bayagı bir beklemeniz lazım( bir dahaki sınav+ direksiyon sınavı+ dosya işlemleri falan ) kurs ücretleri illere göre değişkenlik dösteriyor ortalama 350 lira diyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet Kursu Fiyatları
    7 yıl önce açıldı
    Engelli Ehliyeti
    3 ay önce açıldı
    Ehliyet iptali
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.