Şimdi Ara

Ehliyet Sınavı Hak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün kaldım ehliyet sınavından, bir sonraki sınav 8 Temmuzdaymış ben de tam yazlıkta olacağım o tarihte. Eğer o sınava girmezsem hem param yanıyormuş hem de sınav hakkım yanıyormuş. Bu bilgi kesin doğru mu? Sınavı da saçma sapan nedenle geçemedim çalışan araba stop etti zannettim anahtarı çevirdim saçma sapan bir hareket

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ehliyet sınavı haktır evet. 18 yaşına girmiş herkesin hakkıdır.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Hak olduğunu biliyorum hocam da direksiyon derslerini tekrar almam gerekecekmiş 4 kere de geçemezsem. Şimdi bu temmuzdakine giremezsem 2. Hakkım da yanmış olacak 2 tane kalacakmış.

• 3.ye gir ozaman bukadar basit temmuzdakine girmezsen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QuattroFR kullanıcısına yanıt
    O da Ağustosta onda da yokum geriye bir tek Eylül kalıyor onu da geçemezsek hadi baştan direksiyon dersi alıcaz 100 er 100 er para da yanacak orası ayrı

• Tamam temmuzdakine girmezsen 2 tane daha hakkın kalıyor zaten ama gecemedigin her direksiyon sınavı başına 200tl veriyorsun diye biliyorum bir de yazılıya ne zaman girdin? Ben 20 Mayısta girdim ama direksiyon 2-3 temmuzda dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

O da Ağustosta onda da yokum geriye bir tek Eylül kalıyor onu da geçemezsek hadi baştan direksiyon dersi alıcaz 100 er 100 er para da yanacak orası ayrı

Yazilmasaydin kardesim ozaman bahanelere bak yazliktan gelemiyormus 1 gun icin umarim 4.de kalirsin da akillanir kursa tekrar yazilirsin sizin gibiler hakediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    2 hafta önce açıldı
    Ehliyet sınavında kaldım
    4 yıl önce açıldı
    ehliyet sınavından kaldım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kostokss kullanıcısına yanıt
    Ben de 20 Mayıs'ta girdim hocam dün oldum sınavı. Geçemedim işte bir dahaki 8 Temmuzdaymış. Sınav tarihleri değişiyormuş demek ki

• QuattroFR kullanıcısına yanıt
    Gelemicem demedim zaten gelip gireceğim sınava da bu öğrendiğim bilgi doğru mu diye soruyorum. Sataşacak yer arıyorsunuz valla

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Ben de 20 Mayıs'ta girdim hocam dün oldum sınavı. Geçemedim işte bir dahaki 8 Temmuzdaymış. Sınav tarihleri değişiyormuş demek ki

Aynen hocam direksiyon farklı oluyor demek ki sizinle beraber giren kişilerde gecen/gecemeyen oranı nasıldı? Ve sizi niye hemen indirttiler ki stop etti sandınız diyelim araba motor sesini duymanız diyelim tekrar calistiriyormus gibi yapınca bu kurala aykırı degil ki neyi hatalı tekrar anahtarı kontrol etmenin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kostokss kullanıcısına yanıt
    Anahtarı çevirdim bildiğiniz araba zorlandı bir de önceden stop ettirmiştim o birinci hataydı. 2. Hatada indik arabadan. Tam oranı bilmiyorum ama benden önce binen bir arkadaş vardı bayağı iyi sürüyordu geçememişti o da hocaya sordum heyecanlandı dedi

• Benim içinde öyle olmuştu. DERSLERE BİLE girmedim ŞEHİR dışında olduğum için yazılı sınavı geçtim .

4 DEFA SINAVA girmedim hepsinde kaldı gözüktüğüm için 210 tl ödedim. 5 hakkımda gelip sınava girdim . EĞER kalsaydım sil baştan olacaktı ama tek seferde haletim .(7 yıl önceki durum böyleydi)

İşler yoğun ve şehir dışında olduğum için 7 yıl önce böyle bir durum yaşamaıştım. Hoca şakasına kalırsan verdiğin parada yanar tekrar sınava girersin demişti

HE bir de direksiyon sınavında lise öğretmenim denk geldi :))))

Adam sınav bitene kadar susmadı . ZATEN 95 İLE geçtim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.