Şimdi Ara

ehhe super bi oyun.. hem de beles

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bikac mb'lik bi oyun.. ama inanin muptela edicek kendine sizi :)
    basindan kalkamiyosunuz.. buradan cekebilirsinizhttps://www.freelunchdesign.com/icytower.shtml

en baba skor kimde olucak bakalim, ben 5000kusur yaptim ve 300uncu floor'a girebildim anca:)

• idiriyorum bekle
  • 1572 yaptım Icy Towerda
  • Arkadaşlar eski ama ilginç bir oyun istiyorsanız.
    Supaplex
    ve Prince Of Persia'nın 1 ve 2'sini tavsiye ederim.
    3D versiyonu adi idi :-)
  • 2986 yaptım arkadaslar, zaten bir süre sonra imkansız oluyo yaw .ok zor yane, şansa kalıyo işin ... yaw şu eski atari-salon oyunlarını da bulalım yaw, felaket sardı bu beni p ... super mario mesela ...
  • 2500 yaptım
  • ehhe camur atmayin guzelim oyuna
    imkansiz filan degil..
    ben dun gece 7547 yaptim
    hizlanip hizlanip combo yaparak ziplamayi deneyin, arka arkaya ne kadar combo yaparsaniz ona gore katlayarak puan veriyo
    50 li combo yaparsan extreeemeee diye bagiriyo bi dunya puan aliyosun

sweet,good,great,wow,amazing ve extreme diye kademeler var :)

arkadasim 10bini gecti ya.. 127 li combo yapmis lavuk...
    deli oyun, bagimlilik yapiyo :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu oyun yüzünden space tuşu kırılacak yaww bizde evde hırs yapıyoz ev arkadaşlarıyla listeyi parselliyelim diye
    ben en çok 5200 falan yaptım en çok da 315 e geldim izmit'e dönünce devam ederim demek 10000 falan yapılıyo ilginç bi oyun gerçekten.bi de porrasturvat diye bi oyun var alman programcı tasarım ödülü almış bu oyunla.geçen ay veya bu ay pcworld verdi bi cd 25 tane falan küçük oyun bazıları çok güzel tavsiye ederim:))
  • ulan ben de 3500 yaptığımı söylemeye gelmiştim vazgeçtim p ... neise dewam ediim baari ...
  • Bu oyun elinde olan var mı ?

Güncel halini aramıyorum. O dönemde pcnet dergisi gibi cd'ler ile dağıtılan halini arıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.