Şimdi Ara

EH6030 ufak inceleme fiyat performans TV si!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • inceleme th01 versiyon 32eh6030 u bağlar ancak yine T serisi 40 46 " versiyonlarında en az bu tv kadar başarılı olacağını düşünüyorum.

32" versiyonu 789 TL gibi Tn panelli dandik monitmrler fiyatına satılıyor şu an turuncu kampanyada. ufak ekran 3d tv isteyene şiddetle öneririm ki ben fazla tv beğenmem.

Televizyonu yerinde görüp aldım,

Öncelikle panele dikkat edin kutudan çıkartıp bakın
    version: th01 serisi spva panel büyük ihtimalle.
    h5xxx serilerine de baktım onlar c01 idi chimei büyük ihtimal.

Teşhirdeki ve benim aldığım tv th01 di. Sanıyorum hemen hepsi teknosadakilerin th01 dir.
    Şimdi gelelim 30 dk lık izlenimlerime

Yine 6 serisi 40d6000 ile karşılaştırayım

Siyah başarısı hiç fena değil yalnız d6000 biraz uğraşla bayağı iyi olmuştu bunda henüz tam ayar yapamadım.

Ekran parlak değil yarı parlak

siyah çakılması veya beyaz patlaması gibi bir sorun yok,

Bulutlanma yok, sağ alt köşeden hafif bir ışık zsızması var ancak ince led aydınlatmalı lcd ler gibi göze batacak bir durum kesinlikle yok.

Gerçek 100hz ve motion özellikleri var görüntü oldukça akıcı ve net.

kasa çok aşırı kalın bazı eski lcd lerden bile kalın ancak çok hafif!

Plastik kalitesi oldukça dandik Seg ayarında diyebilirim ama bu Tv yi alan kasa kalitesini hiç iplememeli.

Renkler çok canlı parlaklık şahane.

usb den her şeyi oynatıyor dts denemedim ama sanıyorum dts sesleride sorunsuz çözecek.

bilgisayar monitörü olarak çok iyi.

hafif bir input lag var d6000 e yakın diyebilirim.

şimdi gelelim en önemli olaya

3d si full hd!

gerçek bir 3d filmle test etmedim sadece 2d 3d conversion denedim ancak görüntü full hd ve çok net. d6000 bu tv nin 3d si yanında çamurdan beter aynı şekilde pasiflerde her ne kadar daha rahat ve parlak olsalarda böyle net değil!
    3d yi full hd isteyen bu ekrana atlasın.

Piyasada 500 600 tl ye pasif 3d monitörler var

Daha sonra tv forumuna yazarım.

güncelleme: tv yi avatar bluray ile test ettim. Benim aktif tv lerde 3d ile ilgili en büyük sıkıntım parlaklığın aşırı kısılmasıdır. Bu tv 3d modunda d6000 in 2 katı parlak hatta neredeyse es7000 e yakın bir parlaklıkta 3d resim veriyor:)
    Full hd 3d gerçekten çok güzel.

2 adet gözlük ve spva panelli bu ekran 789 tl ye muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filips -- 10 Kasım 2012; 20:50:51 >

• Uzunca iinceledim

pc moduna alınca rgb 4.4.4 sampling yapıyor yani tüm renkler pc ekranında göründüğü gibi görünüyor,input lag hissedilemyecek duruma geliyor = pc monitörü olarak çok başarılı diyebilirim

ethernet girişi var, pc den samsung allshare ile paylaşılan tüm videoları oynatıyor.

Usb den DTS sesleri çözüyor 10 civarı film denedim hepsini sorunsuz açtı altyazılar dahil= media player a gerek yok

Motion plus özellikleri d6000 den daha iyi, d6000 de clear(netleştir) seçeneği dışındaki seçeneklerde çok fazla takılma yapıyordu bunda da arada yapıyor ama çok rahatsız edici değil.

Servis menüsüne girdim Tv kesinlikle SPVA panel.32a1.... gibi bir şey 32 den sonra gelen A samsung panel olduğunu işaret ediyor. Yani TH0X serisi bir ekran alınız .

Görüş açıları yine spva panelli d6000 den daha iyi sanıyorum edge led olmamasından kaynaklı.

3d filmlerin bazılarında hafif bir crosstalk hissettim. Ancak görüntünün netliği ve canlılığı dah aönemli benim için.

Tv kendisini otomatik olarak 3d moduna aldığı zaman (ps3 oyunları,bluray player vs ) motion plus özellikleri çalışıyor. d6000 deki en büyük sıkıntım buydu menüden seçilebilir olsa bile motion özellikleri ekrana etki etmiyordu.

2d modunda d6000 den 1 kademe daha az parlak diyebilirim tabi parlak ekran farkını da atlamayalım.

gözlükler katlanabilir değil ancak çok hafif pasif kadar hafif.

Ses bu boyutta bir ekran için çok iyi.

VGA girişi yok

PIP yok

• teşekkürler paylaşımınız için ancak benim bir sorum olacak eğer bilginiz varsa LG'nin lm3400 serisi ile arasında +/- ler nelerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_of_world

teşekkürler paylaşımınız için ancak benim bir sorum olacak eğer bilginiz varsa LG'nin lm3400 serisi ile arasında +/- ler nelerdir.

3400 100hz değil 50hz bir tv eh6030 gerçek 100hz tv

3400 ün 3d si pasif eğer pasif 3d tv istiyorsan samsung u elemen lazım

samsung spva panel kullanıyor kontrast ve siyah başarısı lg den kat kat üstün.

lg ips panel kullanıyor görüş açıları muhtemelen daha geniş

samsungun media playeri çok daha iyi özellikle yakın mesafeden izlenecekse Fullhd 3d çok fark ediyor.

Ben açıkçası ips panel bir lcd tv almam özellikle film izlediğim için. Spva panelli eh6030 serisi bu fiyatlardayken bence rakibi yok şu an bu fiyat aralığında.
  • Sd yayinlarinin goruntusunden memnun musunuz? 3d performansi philipsten iyi mi? Aslinda fiyati cok iyi geldi. Kliksa dan alinca 1170 liraya geliyor. 2d den 3d ye cevirme var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahkoroglu

Sd yayinlarinin goruntusunden memnun musunuz? 3d performansi philipsten iyi mi? Aslinda fiyati cok iyi geldi. Kliksa dan alinca 1170 liraya geliyor. 2d den 3d ye cevirme var mi?

dün sadece teledünyanın promo kanalına baktım fena değildi. Zaten dahili mpeg filtresi var kötü yayını bile oldukça düzeltiyor.

pc bağlı bir kaç divx belgesel izledim d6000 kadar başarılı.

2d-3d çevirme özelliği var+ derinlik kontrolüde mevcut.
    Aslında pişmanım keşke 40" alsaydım ama tv ile ilgili fazla inceleme olmadığı için memnun kalmama çekincem vardı.

Spva panelli olanını almalısınız yani görerek versiyon nosuna bakarak alın.
    chimei vs çıkarsa üzebilir.

SPVA>>>>>>>> diğerleri

TH01 veya TH02 olmalı

Philips ten iyi mi? Hangi philips aktif mi pasif mi?

Pasifse şöyle diyeyim, aktif gözül sende baş ağrısı, titreme rahatsızlığı yapmıyorsa çok daha net bir görüntü veriyor pasiften. Yok aktif beni rahatsız ediyor diyorsan bu tv yi eleyip başka model bakmalısın.

aktif gözlüklü philips denemediğim için bir yorum yapamayacağım.

• bu televizyondan bende aldım herşey cok iyi cok güzel lakin, flash disk ile izledigim divxlerin altyazılarındaki karakterlerdede bozulmalar oluyor, bunun nasıl önüne geçebilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de dün aldım bu TV yi . Alışkanlıktan mıdır bilmiyorum ama 2-3 senelik Philips led tvmdeki görüntü ve renk kalitesinin yanına yaklaşamıyor bence.Bütün modları (4-5 picture mod var) denedim. Canlı parlak renklere ulaşamadım. Vestel almış gibi hissediyorum kendimi :/ Var mıdır bir ince ayarı ?

3D henüz izlemedim. Çünkü laptop ayarını yapamadım. Acer 6930g yi bağladım televizyona. Ama renklerde bi bozukluk var. Ne yapmak lazım bilmiyorum. Yardımcı olabiliecek biri var mı acaba? 1080p 60hz gözüküyor yayın. Ama renkler bozuk , Philipste de oluyordu çok nadir . Bilgisayarı açıp kapayınca gidiyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.