Şimdi Ara

Egzozdan Su Damlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar herkese iyi forumlar vw polo benzinli aracım va 169.000de lpgsiz sorun aracımın egzozundan su damlıyor biraz ıslaklık oluyor egzozun olduğu bölgede rölantide eğilip baktım damla damla damlıyor suyu kontrol ettim acaba contamı yanık diye ama su seviyeside aynı hatta biraz gazladım 40 50 km suda eksilme olacakmı diye herhangi bi su kaybı olmadı ama motor sıcak durumdaykende su damlaması devam ediyor sorun ne olabilir arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• conta yanık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

conta yanık
    Su eksiltme yapmıyor conta yanık olsa su eksiltmez mi

• Kış mevsiminde egzoz yoğuşma yapar. Eğer hararette bir anormallik yoksa, sabahları zor çalışma, tekleme gibi durumlar yoksa, yedek su deposu ve yağ kapağında mayonezimsi bir balçıklanma yoksa conta sağlamdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

Kış mevsiminde egzoz yoğuşma yapar. Eğer hararette bir anormallik yoksa, sabahları zor çalışma, tekleme gibi durumlar yoksa, yedek su deposu ve yağ kapağında mayonezimsi bir balçıklanma yoksa conta sağlamdır.
    Hararet motor ısındığında 90da sabit oynama yok conta yanık olsa hararet yükselir mi yoksa 90damı olur yine

• Literaryy L kullanıcısına yanıt
    Contası yanık araç su eksiltir, harareti sapıtır. Arabada problem gözükmüyor.

• quote:

Contası yanık araç su eksiltir, harareti sapıtır. Arabada problem gözükmüyor.
    Teşekkür ederim hocam fakat motor sıcak olduğu halde egzozdan neden su damlaması oluyor acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOTOR YAĞINA SU KARIŞMASI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Literaryy L kullanıcısına yanıt
    Yakıtı kaliteli bir şekilde yaktığının göstergesi. Dikkat ederseniz yolda, düzgün olan her araba su damlatır.

• quote:

Yakıtı kaliteli bir şekilde yaktığının göstergesi. Dikkat ederseniz yolda, düzgün olan her araba su damlatır.
    Motor ısındığında kesmesi gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ccestr -- 25 Kasım 2018; 21:8:48 >
  • sağlıklı araba su damlatır.
    havadaki nemi egsozdan atması durumu.
  • motor soğukken motorun iyi olduğu anlamına gelir bu olay gayet güzel bir motora sahipsin kardeşim allah kazasız belasız kullandırtsız
  • motor soğukken motorun iyi olduğu anlamına gelir bu olay gayet güzel bir motora sahipsin kardeşim allah kazasız belasız kullandırtsız
  • Ccestr kullanıcısına yanıt
    Dışarıdaki sıcaklıkla alakalı aslında. Çok soğuksa damlatır. Contası yanık arabanın egzozundan gelen su çok olur hiç kesmez. Zaten su eksilmesinden görülür

• Hiç anlamam hocam grip olmuştur belki malum havalar bi anda soğudu

• Yok birşey, makina sağlam ve sağlıklı

• Teşekkür ederim arkadaşlar bide conta yakan arabanın radyatöre giden hortumları sıkılmayacak kadar sert oluyormuş

• eskiden benim arabanın egzosundanda su damlıyodu ancak hiçbir conta yanık belirtisi yoktu bir zaman sonra bir usta contanın yanık oldugunu söyledi gerçektende conta yanık çıkmıştı....

ozaman arştırmıştım çogu kişi motor saglıklı ondan demişti halbusem alakası yok şimdi aynı araba neden damlatmıyor saglıklı motorun egzosundan hiç bişe gelmez zaten o su zamanla egzos sisteminide çürütüyo benim egzos içerden çürüyüp patlamıştı
  • oksıjen sensoru fazla oksıjen cekınce oluyor,egzozda bulunur
  • deniz006 kullanıcısına yanıt
    Conta yanması farklı bir şey, contanın çürümesi farklı bir şey. Conta zamanla çürüyüp kılcal şekilde kaçırma yapabilir. Arabanın yaşıyla alakalı.

İçiniz hiçbir şekilde rahat etmiyorsa conta testerları var 20-25 liraya. Yedek su deposuna koyup 10 dk bekletildiğinde kesin sonucu veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz006

eskiden benim arabanın egzosundanda su damlıyodu ancak hiçbir conta yanık belirtisi yoktu bir zaman sonra bir usta contanın yanık oldugunu söyledi gerçektende conta yanık çıkmıştı....

ozaman arştırmıştım çogu kişi motor saglıklı ondan demişti halbusem alakası yok şimdi aynı araba neden damlatmıyor saglıklı motorun egzosundan hiç bişe gelmez zaten o su zamanla egzos sisteminide çürütüyo benim egzos içerden çürüyüp patlamıştı
    Hararet yapmadan conta yanmaz benim bildiğim conta zamanla çürür o ayrı konu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.