Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldığı cihazdan memnun olmayan arkadaşlar ile "http://forum.donanimhaber.com/m_63563206/tm.htm " ile takas düşünürler mi?
  • Buradaki yorumları okuyup ben de r6s aldım sancak bilgisayardan gg üzerinden. birkaç gündür kullanıyorum açmadığı film olmadı memnunum. sormak istediğim şey cihaz 1 saatlik kullanımla bile çok ciddi ısınıyor. ilk kullanımdandır dedim ama hala aynı. yetkili arkadaş havalar sıcak normaldir dedi. sizin cihazın ısınma durumu nedir arkadaşlar? sadece bende mi oluyor yoksa normal mi ne diyorsunuz yorumlarıınızı almak istedim. daha 1 saatte hatta 1 saat bile olmadan bu kadar ısınma normal mi?
  • Merhaba egreat R6S aldım, şöyle bir sorunum var. 2 boyutlu HD filmler izliyorum bir müddet sonra filmler 5-10sn donuyor ve tekrar devam ediyor.
    farklı filmlerle ve farklı harddisklerle denedim yine aynı şeyi yapıyor. Bunu nasıl çözebilirim... (cihazı orjinal sürümüyle kullanıyorum)
  • Bazen düşünüyorum bu cihazı yanlışlıkla Çek Cumhuriyetindenmi aldım diye.Cihazın biraz daha Türkleşmesi için hiç çalışma yok mu acaba ?
  • arkadaşlar sony40hx850 tvim için 3d bluray player almayı düşünüyorum.aklımda egreat r6s modeli var.sizin önerebileceğiniz başka bir model varmı? benim amacım harddisk aracılığı ile filmlerimi izleyebilmek.arkadaşlar ısınma ve donmalar oluyor demiş tereddütte kaldım.birde bunun menüsü türkçe değilmi?yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekor

arkadaşlar sony40hx850 tvim için 3d bluray player almayı düşünüyorum.aklımda egreat r6s modeli var.sizin önerebileceğiniz başka bir model varmı? benim amacım harddisk aracılığı ile filmlerimi izleyebilmek.arkadaşlar ısınma ve donmalar oluyor demiş tereddütte kaldım.birde bunun menüsü türkçe değilmi?yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Türkçe menü var ve eğer arkadaşın kullandığı cihazda bir anormallik yoksa donma olmaz.
    ısınma olayına gelir isek , bu havalarda 3D ISO açıp kullanırsanız ve cihazı kullandığınız yer serin ve hava sirkilasyonu olan bir yer değilse ...
    ısınması gayet doğal.
  • Selam Arkadaşlar,

Ben de E-Great R6S kullanıcısıyım, hatta görür görmez hemen alanlardanım. R6S'ler ile ilgili genel problemimizin aşırı ısınma ve buna bağlı donma olduğu konusunda herkes aynı fikirde galiba. 720p ve 1080p mkv izlerken bile bu problemleri yaşadığım için, ben de 2 gün önce cihazı, Sancak Bilgisayar'a gönderdim, bugün de telefon açtım. Sağolsun yetkili arkadaşlar yakından ilgilendiler. Cihaz ulaşmış, test ve kontrollerini yaptıkları bilgisini aldım. İnşallah bu probleme kalıcı bir çözüm bulunur da ürün geliştirmede çorbada tuzumuz olur ve film izleme keyfimiz de kesintiye uğramaz.

Bir de ricam var arkadaşlar ''E-Great R6S''ye uyumlu ''wireless çubuğu markası'' bilen arkadaşlar var ise bir de internet performansını denemek istiyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

Sinan KAHYAOĞLU
    snn.kahyaoglu@gmail.com
  • arkadaşlar selam, 3 ay önce aldım ben de popcornhour dan ve o zaman gayet memnun kaldım ama bugün açmaya çalıştım sadece kırmızı düğmesi çalışıyor hiçbir şekilde boot etmiyor ve kumandadaki kırmızı tuşa basınca kırmızı ışık da gidiyor.

bu sorun ile karşılaşan var mı?

anlamadım bir türlü...
  • Arkadaşlar merhaba,
    Forumu taradım ancak göremedim, 26 sayfa olmuş gözümden kaçmış da olabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Airties 2310 wireless adaptör aldım. Ancak cihazı internete bağlayamadım.
    Yaptığım adımlar şu şekilde: bilgisayarda önce adaptörü kurup adaptör aracılığıyla internete bağlandım. Sonra çıkarıp adaptörü cihaza taktım, kablosuz ayarlar dediğim anda AP yok mesajı veriyor, bir adım daha ilerleyemiyorum. Nerede hata yapıyorum?

çok sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adosero

Arkadaşlar merhaba,
    Forumu taradım ancak göremedim, 26 sayfa olmuş gözümden kaçmış da olabilir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Airties 2310 wireless adaptör aldım. Ancak cihazı internete bağlayamadım.
    Yaptığım adımlar şu şekilde: bilgisayarda önce adaptörü kurup adaptör aracılığıyla internete bağlandım. Sonra çıkarıp adaptörü cihaza taktım, kablosuz ayarlar dediğim anda AP yok mesajı veriyor, bir adım daha ilerleyemiyorum. Nerede hata yapıyorum?

çok sağolun.

Hata yapmıyorsunuzdur.
    Airties'i tanımıyor cihaz. Daha doğrusu her usb kablosuz adaptörü tanımıyor.
    Tanıdığı bir çip var, unuttun ama geçmiş mesajlarda aratırsanız bulursunuz, o çipe sahip adaptör almanız gerekir..

• realtek çipli wirelles adaptörler çalışıyor
  • Asus 2310 elimde patladı anlaşılan, sağlık olsun :)
    Realtek çipli adaptör tavsiyeniz var mıdır? Marka/model?
  • ben de de 2 kere bu sıcak havalrda takılma oldu hemde 720 de
    cihaz cok sıcaktı heralde onda dedim
    hdd yada filmden olmadıgına eminim hmp 3000 de var hemen onu taktım sisteme onda takılma falan olmadı aynı filmde
    en son cıkan orjinal yazılım yuklu modlu olan değil.
  • netmaster wi-fi dongle çalışıyor
    netmaster link
  • Merhaba,

Bluray ISO'lardaki DTS-HD sesi, optik kablo ile anfiye aktarırken sorun yaşıyorum.
    Ayarlardan SPDIF > RAW olarak seçili ve Dolby Digital 5.1 seslerde sorun yok.

Anfim (Yamaha Rx-v350) DTS-HD ses desteklemiyor belki diyeceğim,
    ancak aynı ISO'ları HTPC ile PowerDVD'de izlerken, DTS-HD sesi optik kablo ile anfiye aktarınca DTS olarak ses alabiliyorsam destekliyor olmalı.

DTS-HD sesler ile benzer sorun yaşayan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thom_yorke

quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

quote:

Selam Bende egreat r6s aldım ürün bugün elime ulaşacak.

Şimdi yazılım güncellemesi için link var mı yanlış bi yazılım atmayalım.

Bu link R6S için güncelleme olan link mi?

http://en.egreatworld.com/en/download-default-cid-25-page-1.html

Güncel Yazılım :
    http://www.adrive.com/public/sZGdAT/Egreat_R6S_2.5.6.0_100M_EN_20120522.zip

Güncel Modlu Yazılım :
    http://www.mediafire.com/download.php?6sqfi61er7jsl8c

Şimdi bunları zip halinde usb atayım yoksa dosyaları çıkartayım mı.Bide sıralama varmı önce hangisini kurayım?

Zipten install.img dosyasını çıkarın ve flashdiskinizin kök dizinine atın. ( ana sürücüye )
    sıralama diye birşey yok , birisi orijinal yazılım diğeri de modlusu.
    hangisini kullanmak istiyorsanız onu kullanın.

Şimdi benim bu konuda pek bilgim yok.Hangisini önerirsiniz.Ürünün faturası size ait.herhangi bisorun olmasın.

Sanırım linkler kullanım dışı kalmış. Yeni link verirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanmim

Selam Arkadaşlar,

Ben de E-Great R6S kullanıcısıyım, hatta görür görmez hemen alanlardanım. R6S'ler ile ilgili genel problemimizin aşırı ısınma ve buna bağlı donma olduğu konusunda herkes aynı fikirde galiba. 720p ve 1080p mkv izlerken bile bu problemleri yaşadığım için, ben de 2 gün önce cihazı, Sancak Bilgisayar'a gönderdim, bugün de telefon açtım. Sağolsun yetkili arkadaşlar yakından ilgilendiler. Cihaz ulaşmış, test ve kontrollerini yaptıkları bilgisini aldım. İnşallah bu probleme kalıcı bir çözüm bulunur da ürün geliştirmede çorbada tuzumuz olur ve film izleme keyfimiz de kesintiye uğramaz.

Bir de ricam var arkadaşlar ''E-Great R6S''ye uyumlu ''wireless çubuğu markası'' bilen arkadaşlar var ise bir de internet performansını denemek istiyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

Sinan KAHYAOĞLU
    snn.kahyaoglu@gmail.com

benzer sorunları bende yaşıyorum özellikle yeni yazılımda sonucu bizle paylaşırsan memnun olurum.

• realte rtl8150su çipsetli wifi dongle
    hemen tüm realtek çipli egreatlar ile uyumlu.

ama piyasada pek bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Merhaba,

Bluray ISO'lardaki DTS-HD sesi, optik kablo ile anfiye aktarırken sorun yaşıyorum.

ancak aynı ISO'ları HTPC ile PowerDVD'de izlerken, DTS-HD sesi optik kablo ile anfiye aktarınca DTS olarak ses alabiliyorsam destekliyor olmalı.

Arkadaşım DTS-HD ses yalnızca HDMI kablo ile aktarılır. Optik ya da koaksiyel kablo ile dts-hd ses iletemezsiniz. Ben HDMI kablo ile sorunsuz DTS-HD MA ve Dolby True-HD sesi amfime sorunsuz aktarıyorum ve dinliyorum.
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taskin57 -- 4 Ağustos 2012; 19:43:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taskin57

quote:

Orijinalden alıntı: signore

Merhaba,

Arkadaşım DTS-HD ses yalnızca HDMI kablo ile aktarılır. Optik ya da koaksiyel kablo ile dts-hd ses iletemezsiniz. Ben HDMI kablo ile sorunsuz DTS-HD MA ve Dolby True-HD sesi amfime sorunsuz aktarıyorum ve dinliyorum.
    Saygılarımla

Cevap için teşekkürler, fakat aklıma yatmayan konu şu :

Aynı Bluray ISO'yu HTPC'de PowerDVD ile izlediğimde, aynı anfiye aynı optik kablo ile bağlantı yaptığımda DTS ses alabiliyorum.

Bu durumda PowerDVD DTS-HD sesi DTS'ye mi çeviriyor diyeceğim ama SPDIF ile passthrough yapıyorum, yani sinyali olduğu
    gibi anfiye aktarıyorum. PowerDVD'nin sinyal üzerinde bir değişiklik yapmıyor olması gerekir.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.