Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MurNesPc

Bende de bir sorun var şu an ; Dark 10 lu usb çoklayıcı aldım,bunu cihaza takınca kumandadan kapatma tuşuna basınca kırmızı ışık yanıyor ama cihaz kapanmıyor,ön panelde de kırmızı ışıkla beraber "HELLO" yazısıda yanmaya devam ediyor.Daha önce kullandığım S-LINK 4 lü çoğaltıcıda böyle bir sorun yoktu.

aldığınız usb çoklayıcı harici adaptörlü ise muhtemelen 5 volt akımı r6s in usb portuna yolluyor bu yüzden de kapanmıyor,usb çoklayıcının adaptörünü çıkarıp deneyin büyük ihtimal kapanacaktır.harici adaptörlü kaliteli usb çoklayıcılarda 5 volt akım sadece kendi içinde kullanılır,cihaza bağlanılan usb kablodan geri dönüş yapmaz,darkın ürünleri malum ,dark logosu basılmış standart china ürünler

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_hakan

quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Güncel Modlu yazılım ( Türkçe Menülü ) =>http://s2.dosya.tc/server11/iCmnh5/III-R6S-2.2.8.0-by-CSv1.9a-DMD-XLCZv4.1.rar.html

Egreat R6S Satış Linki => http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/egreat-r6s-gercek-3d-medya-oynatici-55178198

Cihazı alırsak bu son yazılım üzerinde gelecek mi? Bir de Himedia 900A ile karşılaştırılınca R6S i almak için hangi sebepler ön planda tutulabilir. Bir kere fiyat sanırım 900A 350 TL bu 250 TL 350 TL lık modelde Wifi üzerinde mi acaba 900A nın değilse tabiki R6S mantıklı. Açıklarsanız sevinirim.

Himedia 900A gigabit ethernet , koaksiyel ses çıkışı ve Sata HDD Bağlantı desteği sunuyor. ( Wifi YOK )
    R6S ise USB 3.0 ve E-Sata bağlantı desteği mevcut ve işlevsel olarak birbirine yakın cihazlar.
    Egreat R6S in fiyatına bakmayın ( 249 TL ) kampanya bitsin onun da fiyatı 299TL olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

quote:

ömerçip1 , ses ayarını RAW yaparsan TV'den ses alamazsın.

diğer ikisini RAW yapıp ve seside 5.1 yaptığımda TV.den AC3 DolbyTrueHD ses alıyorum, sadece DTS-HD ses alamıyorum.

Ya ben anlamıyorum. TV stereo ses verir neden dts veriyorsunuz ya da dolby 5.1 anlamsız ötesi bir durum. Zaten Samsung hariç TV lerde DTS çözemez lisansını almış Samsung. Ya benim gibi dts çözen bir amfi receiver alacaksın Harman Kardon avr360 gibi ya da ac3 vereceksin .TV zaten stereo 5.1 in hiç mi hiç anlamı yok. DTS nin de tabiki.

+1

• E-Sata bağlantı tam olarak ne işe yarar bu cihaz da,benim anladığım pc hdd yani dahili bir hdd takabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

E-Sata bağlantı tam olarak ne işe yarar bu cihaz da,benim anladığım pc hdd yani dahili bir hdd takabiliyor muyuz?

http://www.pclabs.com.tr/2007/09/25/esata-nedir/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Orijinalden alıntı: MurNesPc

Bende de bir sorun var şu an ; Dark 10 lu usb çoklayıcı aldım,bunu cihaza takınca kumandadan kapatma tuşuna basınca kırmızı ışık yanıyor ama cihaz kapanmıyor,ön panelde de kırmızı ışıkla beraber "HELLO" yazısıda yanmaya devam ediyor.Daha önce kullandığım S-LINK 4 lü çoğaltıcıda böyle bir sorun yoktu.

aldığınız usb çoklayıcı harici adaptörlü ise muhtemelen 5 volt akımı r6s in usb portuna yolluyor bu yüzden de kapanmıyor,usb çoklayıcının adaptörünü çıkarıp deneyin büyük ihtimal kapanacaktır.harici adaptörlü kaliteli usb çoklayıcılarda 5 volt akım sadece kendi içinde kullanılır,cihaza bağlanılan usb kablodan geri dönüş yapmaz,darkın ürünleri malum ,dark logosu basılmış standart china ürünler

evet cihazda bir sorun yok zaten,usb den çoklayıcıyı çıkarınca kapanıyor.bu çoklayıcıyı bu sebebe dayanarak geri iade edebilirmiyim peki.

• Valla benim bildiğim , Dark markalı hiç birşeyi iade edemezsin
  • quote:

quote:

quote:

Güncel Modlu yazılım ( Türkçe Menülü ) =>http://s2.dosya.tc/server11/iCmnh5/III-R6S-2.2.8.0-by-CSv1.9a-DMD-XLCZv4.1.rar.html

Egreat R6S Satış Linki => http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/egreat-r6s-gercek-3d-medya-oynatici-55178198

Cihazı alırsak bu son yazılım üzerinde gelecek mi? Bir de Himedia 900A ile karşılaştırılınca R6S i almak için hangi sebepler ön planda tutulabilir. Bir kere fiyat sanırım 900A 350 TL bu 250 TL 350 TL lık modelde Wifi üzerinde mi acaba 900A nın değilse tabiki R6S mantıklı. Açıklarsanız sevinirim.

Himedia 900A gigabit ethernet , koaksiyel ses çıkışı ve Sata HDD Bağlantı desteği sunuyor. ( Wifi YOK )
    R6S ise USB 3.0 ve E-Sata bağlantı desteği mevcut ve işlevsel olarak birbirine yakın cihazlar.
    Egreat R6S in fiyatına bakmayın ( 249 TL ) kampanya bitsin onun da fiyatı 299TL olacak.

Kredi kartım bugün kesilecek. Yarın ödeme yapacağım sabahtan bana 1 adet ayırabilir misiniz? R6S lütfen.

• quote:

Valla benim bildiğim , Dark markalı hiç birşeyi iade edemezsin

sayın popcornhour ben uzunca bi süredir dune 301 beklemekteyim.
    ne zaman satışa başlanacağına dair gelişme var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

Ayrıca bu gece R6S satışına başlanacaktır.

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/egreat-r6s-gercek-3d-medya-oynatici-55178198

Sanal pazar üzerinden de ilan açabilirseniz iyi olur. Bonus ve word karta taksit imkanı var. Hem kargo daha ucuz olur.

+1 sanal pazar cok iyi olur bonus kullandığımız için taksit imkanı, sanal pazara koyarsanız siparişi geçelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Popcornhour arkadaş belirtmemiş ama himedia 900a da 4GB nand flash memory varken, R6S de sadece 512 mb memory var, bu da performansı çok etkiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: ***radyo***

quote:

Ayrıca bu gece R6S satışına başlanacaktır.

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/egreat-r6s-gercek-3d-medya-oynatici-55178198

Sanal pazar üzerinden de ilan açabilirseniz iyi olur. Bonus ve word karta taksit imkanı var. Hem kargo daha ucuz olur.

+1 sanal pazar cok iyi olur bonus kullandığımız için taksit imkanı, sanal pazara koyarsanız siparişi geçelim.

volkan abi filmleri nasıl indireceğiz ona bir çare bul ttnet akk geçti ne yapacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

Popcornhour arkadaş belirtmemiş ama himedia 900a da 4GB nand flash memory varken, R6S de sadece 512 mb memory var, bu da performansı çok etkiler.

Egreat R6S 249 TL
    Himedia HD900A 415 TL (wifi antenli modeli)

Bu iki cihazda aynı işlemciyi kullnıyorlar ve hemen hemen bütün özellikleri aynı! wifi ve usb3 gibi farklı özellikleri mevcut tabi! birde Himedianın kumandası daha iyi çekiyormuş! Şimdi hal böyleyken aradaki bu fiyat farkına değermi? Hangisi alınmalı?
  • quote:

Popcornhour arkadaş belirtmemiş ama himedia 900a da 4GB nand flash memory varken, R6S de sadece 512 mb memory var, bu da performansı çok etkiler.

Evet bunu atlamışım , Nand Flashın bildiğim kadarı ile direkt performansa etkisi yoktur.
    Android İşletim sistemi için , daha çok uygulamaya kurmaya yarar.
  • @popcornhour
    Elinizde wifili HD900A mevcutmudur? Fiyatı nedir? (peşin ve taksitli)
  • quote:

quote:

Evet bunu atlamışım , Nand Flashın bildiğim kadarı ile direkt performansa etkisi yoktur.

android uygulamaları için ıvır zıvır herşey yüklenmedikçe 512 mb yeterli olur.
    r6s için yurt dışı fiyatları incelendiğinde belki 50 60 lira ucuza bulmak mümkün ama
    sancak bilgisayar gibi ilgili bir satıcıdan faturalı ve 2 yıl garantili almak varken uğraşmaya ve gelecek mi diye beklemeye değmez.
    bu nedenle dün akşam siparişimi verdi.
    ilk kez medya player alıyorum. umarım beklentilerimi karşılar.
    i5 işlemcili 6 gb ram ve 5650 1gb ekran kartlı pc den daha fazla performans verirse memnun olucam.
    oynatmadan bir sorunum yok benim için renk ve çözünürlük kalitesi önemli.
    tv lerin oynatıcıları bir yere kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneta -- 27 Mart 2012; 16:39:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

@popcornhour
    Elinizde wifili HD900A mevcutmudur? Fiyatı nedir? (peşin ve taksitli)

Elimizde HD900A yok ve biz hiçbir zaman wifili 900A getirmedik.
    Şuan için sadece wifili HD900B var.
  • quote:

quote:

+1
  • Himedia 900B mi ? Egreat R6S mi ? aradaki farkları yazayım

Himedia 900B de olup Egreat R6S te olmayan özellikler ;

1- Dahili Wifi
    2- Dahili hdd bağlantısı (üst kapak açılıp içine takılıyor,sata I/II destekliyor)
    3- Harici sata I/II bağlantısı + power ile birlikte (sol yanda,bağlantı kablosu kutudan çıkıyor,hdd desteği max.3 TB)
    4- Kart okuyucu (MMC,SD)
    5- Ön dokunmatik panel
    6- Coaxial digital ses çıkışı
    7- Component video çıkışı
    8- 1000M lan bağlantısı (bu bağlantının 1000M değilde 100M çalıştığı söyleniyor,ağ üzerinden max. 10mb/s veri aktarım hızı elde edilmiş)
    9- 4GB dahili nand bellek (R6S te 512MB)

Egreat R6S te olup Himedia 900B de olmayan özellikler ;

1- e-sata bağlantısı
    2- USB 3.0 bağlantısı (Himedia 900B de usb 3.0 slave olarak mevcut,yani dahili hdd ye pc den erişim için,harici hdd için değil)

Not : R6S e USB wirelles aparat takılabiliyor

dediğim gibi yukarıdaki farklar hariç geri kalan özellikler tamamen aynı sayılır,yazılım olarak ve yaptığı iş olarak ikiside aynı kategorideki cihazlar,aynı işlemciyi kullanıyorlar ve aynı ram kapasitesine sahipler,Himedia bağlanabilirlik açısından daha fazla seçenek sunuyor,dahili sata hdd bağlantısı,kart okuyucusu,wirelles gibi.Himedianın yazılımı ses çıkış seçenekleri ayarı konusunda biraz daha fazla seçenek sunuyor.

tabii tüm bunların yanında fiyat olarak da değerlendirmek gerek,R6S 250.- tl - Himedia 900B 480.- TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 27 Mart 2012; 20:34:04 >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.