Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bast castle son sürümünde ne ıptv çalıştı ne altyazılar gözüktü.Karman çorman birşey oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nibbleArt

bast castle son sürümünde ne ıptv çalıştı ne altyazılar gözüktü.Karman çorman birşey oldu :)

ben baya uğraştım ip tv konusunda çalışmıyor hiç bir şekilde bast cast sitesine girdim bişeyler yaptım nafile . oradanda bişey olmuyor hocam büyük ihtimalle ip tv çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsane Schumi

quote:

bast castle son sürümünde ne ıptv çalıştı ne altyazılar gözüktü.Karman çorman birşey oldu :)

ben baya uğraştım ip tv konusunda çalışmıyor hiç bir şekilde bast cast sitesine girdim bişeyler yaptım nafile . oradanda bişey olmuyor hocam büyük ihtimalle ip tv çalışmıyor

ben o yüzden xEgreat-III-R6S-2.6.8.0-by-CSv2.3a-DMD-XLCZ5.8 yazılımına geri döndüm.En azından futubox şifrem var onunla ıptv kanallarını izleyebiliyorum :)
  • quote:

Hocam ıp tv işim olmaz onu bilememde, altyazılar da falan sorun yok gayet stabil süper bir cihaz oldu. Ya dogru yükleyemedin yada film-altyazında sorun var.
  • Herkese iyi günler,

Cihazı bir kaç gün önce aldım. Hem cihazda hem de forumda yeniyim. Sorunumla ilgili yardımcı olacak arkdaşlara şimdiden teşekkürler.

(Öncelikle; MODLU yazılım ile HD kanalların şifre ekranı gelmeden açılacağını varsayıyorum. Yanlışım varsa lütfen düzeltin)

Cihaz ilk geldiğinde HD kanalların çoğu bir kaç tanesi haricinde açılıyordu. Sonradan forumda yazılanlardan okuduğum kadarıyla bir kaç yazılım denemesi yaptım. Fakat HD kanallara artık ulaşamıyorum.

Son olarak cihazda AURON EGREAT R6S 2.6.8.0 ULTRA PACK V11.0(2.2.2013) yazılımı yüklü. Ancak HD kanalları açmak istediğimde şifre soruyor. Forumdaki eski mesajlardan birinde sistem araçlarından script güncellemek gerektiği yazılıydı, fakat bu yazılımda bu seçenek bulunmuyor. sistem araçlarında sadece "yazılım bilgisi" seçeneği var.

Başka yazılımları da denedim (xEgreat-III-R6S-2.6.8.0-by-CSv2.3a-DMD-XLCZ5.8 ve xEgreat-III-R6S-3.0.1.0-by-CSv2.4-DMD-XLCZ6.5), Bu yazılımlarda internetten HDD script güncellemesi vb de yaptım, ancak gene de şifre ekranından kurtulamadım.

Bir şeyi eksik mi yapıyorum, ya da yanlış bir yazılım mı yüklüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: abkfak

Herkese iyi günler,

Cihazı bir kaç gün önce aldım. Hem cihazda hem de forumda yeniyim. Sorunumla ilgili yardımcı olacak arkdaşlara şimdiden teşekkürler.

(Öncelikle; MODLU yazılım ile HD kanalların şifre ekranı gelmeden açılacağını varsayıyorum. Yanlışım varsa lütfen düzeltin)

Cihaz ilk geldiğinde HD kanalların çoğu bir kaç tanesi haricinde açılıyordu. Sonradan forumda yazılanlardan okuduğum kadarıyla bir kaç yazılım denemesi yaptım. Fakat HD kanallara artık ulaşamıyorum.

Son olarak cihazda AURON EGREAT R6S 2.6.8.0 ULTRA PACK V11.0(2.2.2013) yazılımı yüklü. Ancak HD kanalları açmak istediğimde şifre soruyor. Forumdaki eski mesajlardan birinde sistem araçlarından script güncellemek gerektiği yazılıydı, fakat bu yazılımda bu seçenek bulunmuyor. sistem araçlarında sadece "yazılım bilgisi" seçeneği var.

Başka yazılımları da denedim (xEgreat-III-R6S-2.6.8.0-by-CSv2.3a-DMD-XLCZ5.8 ve xEgreat-III-R6S-3.0.1.0-by-CSv2.4-DMD-XLCZ6.5), Bu yazılımlarda internetten HDD script güncellemesi vb de yaptım, ancak gene de şifre ekranından kurtulamadım.

Bir şeyi eksik mi yapıyorum, ya da yanlış bir yazılım mı yüklüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Şifre ekranı hep karşına gelicektir. Diye tahmin ediyorum. Futubox ile alakalı bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar birisi yardım ederse çok sevineceğim.

birçok yazılımdan bahsediliyor.
    İçinde android, ip tv, 3d filmleri (45gb) takılmadan izleyebileceğim bir yazılım arıyorum.

ne yüklemem gerekli.

android ve ip tv de içinde olsun lütfen. futubox sanırım.
    tesekkürler.
  • arkadaşlar bir ricam olacak.

Ortada bir çok yazılım dolaşıyor sanırım.
    Android iptv futubox vs içinde olan.
    45 gb lık 3d filmleri hiç takılmadan akıcı izleyebileceğim yazılım hangisi acaba.

link gönderirseniz savinirim.
    çok tesekkürler.
  • Arakadaşlar orjinal yazılımda torrent nasıl çalıştırılıyor bir türlü bulamadım,android'den indirmeye çalıştığımdada "Error Code -2" hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  • Arkadaşlar merhaba ;

1 yıldan fazla garantisi bulunan tertemiz egreat r6s cihazım satılıktır ilgilenen arkadaşlar pmden ulaşabilir.
  • Seckinkk hocam pm atmayi denedim ama ulaşmadı saniyoum düşündüğünz fiyat nedir Egreat R6S için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 21 Mart 2013; 16:47:51 >
  • dts ma veya true hd sesli filimlerde daha filimin başında takılmalar var.ses hiç yok..ayarlarla alakalı bir durum biliyorum ama ne yaptıysam audio ayarlarında yınede düzeltemedim..rus 1 ve 2 de denedim olmadı rus son beta versıyonundada olmadı..ben bır yerde hata yapıyorum ayarların ne olması gerek..hd sesten normal dts sese geçtiğimde filmin akışı normale dönüyor ve ses duyulmaya başlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 21 Mart 2013; 18:43:24 >
  • Arkadaşlar acaba The Pianist 2002 BluRay 1080p x264-10bit DTS-HD MA5.1-HDTime örneğinde olduğu gibi 10bitlik filmleri bu media player sayesinde izleyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interferon12 -- 22 Mart 2013; 15:37:18 >
  • Arkadaşlar bu Egreat R6S sesi DTS olarak çözüp AV Receiver a aktarım yapabiliyor mu? Mevcut televizyonumun desteklemediği codec ler için düşünüyorum bu ürünü. televizyonum Pana 42st33e DTS çözüyor ama 10 filmden 2 - 3 ünü açmıyor codec sorunundan dolayı. Bu ürün işimi görürmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Arkadaşlar bu Egreat R6S sesi DTS olarak çözüp AV Receiver a aktarım yapabiliyor mu? Mevcut televizyonumun desteklemediği codec ler için düşünüyorum bu ürünü. televizyonum Pana 42st33e DTS çözüyor ama 10 filmden 2 - 3 ünü açmıyor codec sorunundan dolayı. Bu ürün işimi görürmü?

bence yanına bile yaklaşma
  • ben hayatımda bir çok nmt ve android cihazı kullandım ama bunun kadar stabiliteden uzak bir cihaz kullanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

Arkadaşlar bu Egreat R6S sesi DTS olarak çözüp AV Receiver a aktarım yapabiliyor mu? Mevcut televizyonumun desteklemediği codec ler için düşünüyorum bu ürünü. televizyonum Pana 42st33e DTS çözüyor ama 10 filmden 2 - 3 ünü açmıyor codec sorunundan dolayı. Bu ürün işimi görürmü?

bence yanına bile yaklaşma

niyr öyle dedin hoca
  • Arkadaşlar egreat kullanmasını bilene nimet bir cihazdır. Lütfen tam olarak kurcalamadan veya incelemeden ahkamda bulunmayınız.

60 GB Lık iso bluray filmleri bile en ufak takılma olmadan oynatabilen bir cihaz.
    Şuanda var olan benim bildiğim dd HD ye kadar her ses kodeğini destekleyip avr ye yollayabilen bir cihaz.
    Menüleri gayet stabil ve çok az takılmayla çalışıyor gayet hızlı bir işlemci.

Siz 200 Liralara daha ne bekliyorsunuz acaba ? Bazı arkadaşlar okudum sesleri kendi çözmüyor isolarda takılma yapıyor yok şu yok bu diye. o arkadaşlara tavsiyem bence biraz forumu araştırsınlar. Şuanda bu cihaz kadar üzerinde çalışılan ve software geliştirilen bir cihaz söz konusu değil. Lütfen almayı düşünüpte buralara bakan arkadaşları yanlış yöneltmeyelim.

1)Cihaz 60 GB lık isoları hdd takılı iken usb den sıfır takılma ile oynatıyor.
    2)Mkv iso hiçbir filmde ses çözmez ! Sesleri olduğu gibi avr ( AMfi ) ye yollar ve amfiniz bu sesleri çözer ve sesi speaker lara yollar.
    3)Cihazın birçok yazılımı mevcut bazıları takılıyor bazılarında ileri sarma vs yok ama inanın bazı versiyonlar mükemmel hiçbir sorun yok.
    4)Bu cihaz uzerınde 100 lerce kışı çalışıyor yazılım gelıstırmek ıcn. Baska cihazlardan böyle bır sansınız yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tashandesign

Arkadaşlar egreat kullanmasını bilene nimet bir cihazdır. Lütfen tam olarak kurcalamadan veya incelemeden ahkamda bulunmayınız.

60 GB Lık iso bluray filmleri bile en ufak takılma olmadan oynatabilen bir cihaz.
    Şuanda var olan benim bildiğim dd HD ye kadar her ses kodeğini destekleyip avr ye yollayabilen bir cihaz.

Siz 200 Liralara daha ne bekliyorsunuz acaba ? Bazı arkadaşlar okudum sesleri kendi çözmüyor isolarda takılma yapıyor yok şu yok bu diye. o arkadaşlara tavsiyem bence biraz forumu araştırsınlar. Şuanda bu cihaz kadar üzerinde çalışılan ve software geliştirilen bir cihaz söz konusu değil. Lütfen almayı düşünüpte buralara bakan arkadaşları yanlış yöneltmeyelim.

2)Mkv iso hiçbir filmde ses çözmez ! Sesleri olduğu gibi avr ( AMfi ) ye yollar ve amfiniz bu sesleri çözer ve sesi speaker lara yollar.
    3)Cihazın birçok yazılımı mevcut bazıları takılıyor bazılarında ileri sarma vs yok ama inanın bazı versiyonlar mükemmel hiçbir sorun yok.
    4)Bu cihaz uzerınde 100 lerce kışı çalışıyor yazılım gelıstırmek ıcn. Baska cihazlardan böyle bır sansınız yok.

Hayırlı akşamlar hocam bilgili bir arkadaşa benziyorsunuz birkaç sorum olacak size mahsuru yoksa. Televizyonumun desteklemediği codec filmleri izleyebilmek icin almak istiyorum egreat ı. Fakat dts benim için çok önemli. Gecen gün bir arkadaşın everest hdm 455 media player ini denemek için aldim dts sesi lpcm 48 olarak iletiyor avr ye. Aynı sorunu bundada yaşamak istemiyorum açıkçası. Siz ne dersiniz şimdiden teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tashandesign

Arkadaşlar egreat kullanmasını bilene nimet bir cihazdır. Lütfen tam olarak kurcalamadan veya incelemeden ahkamda bulunmayınız.

Hayırlı akşamlar hocam bilgili bir arkadaşa benziyorsunuz birkaç sorum olacak size mahsuru yoksa. Televizyonumun desteklemediği codec filmleri izleyebilmek icin almak istiyorum egreat ı. Fakat dts benim için çok önemli. Gecen gün bir arkadaşın everest hdm 455 media player ini denemek için aldim dts sesi lpcm 48 olarak iletiyor avr ye. Aynı sorunu bundada yaşamak istemiyorum açıkçası. Siz ne dersiniz şimdiden teşekkürler.

Cihazın menüsünde ses çıkışı ayarlarında spdif bölümünde seçenekler mevcut. Eğer LPCM seçeneğini seçerseniz 5.1 dts veya dolby digital sesi 2 kanala indirip aktarıyor. RAW seçeneğini seçerseniz hiçbir işlem yapmadan 5.1 sesi direk 5.1 olarak aktarıyor. Bende jazz de-005 dolby digital + dts decoder ve 5.1 creative hoparlör var. Filmlerde denedim raw seçeneğini seçtiğimde direk dts diye göründü cihazın ekranında ve 5.1 ses aldım. O konuda bir sıkıntı yaşamazsınız. DTS HD MA ve DOLBY TRUE HD yi deneyemedim çünkü benim decoder bunları çözmüyor. Eğer sorununuz bunlarla ise o konuda bilgi veremeyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.