Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
3
Favori
45.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

quote:

Türkçe tv kanal scripti ile bizim tv kanallar da menüye eklenebiliyor ama bu seferde diğer bazı güncel kanallar siliniyor..

türk kanallarının scripti nasıl ekleniyor ? eğer olursa Egreat R6S te deneyelim

Türkçe kanallar, gamdanoterdam 'ın Forex R6A için iyileştirdiği 3in1 yazılımlarında vardı..
    Bu yazılımdan;@zgtrkr nicli kullanıcı arkadaş, R6A-II cihazlar için Türkçe kanallar scripti hazırlamıştı..

** Konuyla ilgili mesajından alıntı yaptım..

2 Aralık 2011; 16:58:01

Selamlar;
    Gamdanoterdamın oluşturduğu türkçe linkleri cihaza atıp ilk modlu türk firmware ı oluşturdum :))
    Aslında tam olarak mod sayılmaz daha çok mini linkleri değiştirdim. Denemek isteyenler için link;

http://www.mediafire.com/?afqeadclupf57cu

AMATÖRCE ve HOBİ AMAÇLI çalışma olup bozulma vs vs. gibi hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

TÜRKÇE KANNALLAR SCRİPT LİNKİ
    http://www.mediafire.com/?37z1xodtkagka7w

2. Kişisel ayarlarınızı tamamladıktan sonra hdd mini link leri "setup/misc" bölümünden açınız.

3. Usb wifi veya ethernetten online olun.

4. Linkten çıkan Scripts.zip ve scriptsc.sh dosyalarını usb belleğin root "/" klasörüne kopyalayın

5. internet (en soldaki)tabından system tools (en sağ alttaki) a girin

6. Update script , Update script (USB/HDD scriptsc.sh) seçiniz.

7. Bir süre sonra cihaz yeniden başlar.

8. İyi günlerde kullanın...

R6S te firmware farklı olmasına rağmen scriptlerden ve az birşey .php bilgimden yola çıkarak R6s in custom fw li yazılımına ekleme yaparak tv kanallarını ve radyoları eklemeyi başardım

@zgtrkr ve @frux a teşekkürler

@Konsol-Games R6S'e Türkçe kanalları, script güncellemesi ile mi eklediniz yoksa, ana yazılımı cihaza atmadan realtek tools'la entegre ederek editlediniz mi?

• sadece 1 adet scripte değişiklik yapıp 3 adet scripide ekleme yaptım,sonra (ağ bağlantısı > R6S > data > IMS_Modules > scripts > tv) klasörü içerisine attım 4 adet .php scripti,herhangi bir program kullanmadım

R6S konusunda detaylı anlatımını yaptım

http://forum.donanimhaber.com/m_57985294/mpage_8/f_/key_//tm.htm#msglink_58485513

edit : yaptığım son güncellemede script update ile oluyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsol-Games -- 8 Mart 2012; 13:14:16 >
  • Egreat R6A-II + Gelişmiş kumanda bu güne özel : 149TL (www.indirdik.com )

EGREAT R6A-II ANA KONU
  • quote:

Egreat R6A-II + Gelişmiş kumanda bu güne özel : 149TL

Siparişimi verdim.. R6S ve R6A-II arasında çok kalmıştım ama. Fiyat da cazip gelince verdim siparişi. Kullandığım Dark her şeyi oynatmasına rağmen berbat bir kumandaya sahipti. Umarım bunda sorun yaşamam.

Not: 5 TL lik indirim kuponu da varmış. Siparişten sonra gördüm. Tüh. Neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANGEA2 -- 8 Mart 2012; 15:42:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

arkadaşlar evde sınırsız ınternet var ama maalesef düzgün bir televizyon-harddisk v.s. yok.sadece internet ve usb bellek var.şöyle film indirip usb bellek yardımıyla tvnin kalitesi kadarıyla (mevcut durumda 55 ekranda izlemek yetiyor :) ) izlemek istiyorum.birde 2-3 sene sonra tv yi de değiştiririz gibi geliyor.tabiii bu arada bozulmazsa .o zamanda işime yarasın istiyorum.
    benim tv arçelik 55 ekran eski scart girişlilerden ama yanında o sarı beyaz kırmızı olan giriş yeri var.şimdi bu cihazla internetten indirdiğim filmleri tv den izleyebilirmiyim.birde uydu anteniyle alakalı bir özelliği varmı bu modelin.şifreli kanal falan açma v.s.

yardımcı olursanız çok sevinirim.
    ayrıca televizyonum tam olarak bu.

http://www.ucuzu.com/crt-lcd-plazma-tv-c3164/arcelik/tv-4455-dvd-p13046862/ozellikler.html#properties

yok mu arkadaşlar yardımcı olacak birileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Egreat R6A-II + Gelişmiş kumanda bu güne özel : 149TL (www.indirdik.com )

EGREAT R6A-II ANA KONU

Biz büyük kumandasız 180 aldık alalı 1 ay oldu olmadı 150 +kumanda BARİ BİZE KUMANDAYI hediye etsendiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: PANGEA2

quote:

Siparişimi verdim.. R6S ve R6A-II arasında çok kalmıştım ama. Fiyat da cazip gelince verdim siparişi. Kullandığım Dark her şeyi oynatmasına rağmen berbat bir kumandaya sahipti. Umarım bunda sorun yaşamam.

Hayırlı olsun.Umarım gelişmiş kumanda daha iyi çıkacaktır.Çünkü bendeki orjinal küçük kumanda berbattı.Sürekli sorun yaşadığımdan artık süs olarak lcd'nin altında duruyor:))))
  • Orijinalden alıntı: dede147

Orijinalden alıntı: popcornhour

Egreat R6A-II + Gelişmiş kumanda bu güne özel : 149TL (www.indirdik.com )

Biz büyük kumandasız 180 aldık alalı 1 ay oldu olmadı 150 +kumanda BARİ BİZE KUMANDAYI hediye etsendiniz

Valla aynen katılıyorum.Daha yeni alanlara bir güzellik yapılsada bizde şu gelişmiş güzel kumandayla bizde cihazı sorunsuz rahatça kullanabilsek.Uydu izlemekten gına geldi:)))
  • Egreat R6A-II için ürünüm geldiğinde program güncellemesi filan yapmalı mıyım? Nereden bulacağım , nasıl yapacağım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Eğer bildiğiniz link varsa da verebilirsiniz... Şunu da ekleyeyim ben yalnızca harici diskten film izleyeceğim, terrent ya da internetle ilgili bir kullanımım olmayacak büyük ihtimalle.
  • quote:

Egreat R6A-II için ürünüm geldiğinde program güncellemesi filan yapmalı mıyım? Nereden bulacağım , nasıl yapacağım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Eğer bildiğiniz link varsa da verebilirsiniz... Şunu da ekleyeyim ben yalnızca harici diskten film izleyeceğim, terrent ya da internetle ilgili bir kullanımım olmayacak büyük ihtimalle.

LİNK

Yukarıdaki linkteki konu sana yardımcı olacaktır.
    1. mesaj daki dosyalar herzaman günceldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Egreat R6A-II için ürünüm geldiğinde program güncellemesi filan yapmalı mıyım? Nereden bulacağım , nasıl yapacağım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Eğer bildiğiniz link varsa da verebilirsiniz... Şunu da ekleyeyim ben yalnızca harici diskten film izleyeceğim, terrent ya da internetle ilgili bir kullanımım olmayacak büyük ihtimalle.

LİNK

Teşekkür ederim. Şimdi inceliyorum sayfayı da ... EGREAT R6A-II için hangi yazılımı seçeceğim onu anlayamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

LİNK

Teşekkür ederim. Şimdi inceliyorum sayfayı da ... EGREAT R6A-II için hangi yazılımı seçeceğim onu anlayamadım.

EGREAT R1-II_R100_R180_R200-II_R6A-II_R800
    (Realtek 1185)

CS . Modlu Firmware
    VEYA
    Xtramer [cs] Modlu Firmware

Yüklenebilir.

• quote:

quote:

Bununla kullanılabiliyor mu acaba?
    Bununla
    Forex Mini USB Wireless Adaptör 19.90 TL

Teşekkürler..

• xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8c-DMD-XLCZv4.0Beta modlu yazılımda; @Konsol-Games nickli arkadaşın hazırlamış olduğu Türkçe kanallar script'i sorunsuz çalışıyor...

http://www.mediafire.com/?zz4zejr1b18kj9p

@Konsol-Games'e teşekkürler...

Konudan alıntıdır

1- indirdiğiniz dosyada bulunan Scripts.zip ve updatesc.sh dosyalarını FAT formatlı usb belleğin ana dizinine atın ve USB belleği R6S e takın
    2- Egreat R6S ana menuda bulunan "ims" servislerine girin,en sonda bulunan "system tools" a girin
    3- "Update scripts (customization)" a girin
    4- "Update scripts (HDD/HDD updatesc.sh" basın
    5- belli bir süre yükleme işlemi devam edecek,ekranda reboot yazısı çıkana kadar bekleyin,eğer reboot yazısı çıkmaz ve siyah ekran kalırsa 1-2 dk bekleyip cihazı kapatıp açın

R6S ana menüde bulunan HD4ALL a tıklıyoruz,ardından Türk Kanallarına giriyoruz,ve karşımızda yerli tv ve radyo kannalları,güle güle izleyin

not 2 : ims servisleri altından system tools dan net üzerinden update yaparsanız bu scriptler silinebilir ve tekrar uygulamanız gerekir !

EGREAT R6A-II ANA KONU

EGREAT R6A-II ANA KONU

EGREAT R6A-II ANA KONU

EGREAT R6A-II ANA KONU

EGREAT R6A-II ANA KONU

EGREAT R6A-II ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: bucoskun

Bununla

Teşekkürler..

Linkte ki ürün uyumsuzdur..

Forex R6A WI-FI ADAPTÖR WİRELESS olanı uyumudur..
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/forex-r6a-wi-fi-adaptor-wireless-faturali-54256730

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bucoskun

Bununla

Teşekkürler..

Linkte ki ürün uyumsuzdur..

Forex R6A WI-FI ADAPTÖR WİRELESS olanı uyumudur..
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/forex-r6a-wi-fi-adaptor-wireless-faturali-54256730

Teşekkür ederim ;)

• quote:

quote:

arkadaşlar evde sınırsız ınternet var ama maalesef düzgün bir televizyon-harddisk v.s. yok.sadece internet ve usb bellek var.şöyle film indirip usb bellek yardımıyla tvnin kalitesi kadarıyla (mevcut durumda 55 ekranda izlemek yetiyor :) ) izlemek istiyorum.birde 2-3 sene sonra tv yi de değiştiririz gibi geliyor.tabiii bu arada bozulmazsa .o zamanda işime yarasın istiyorum.
    benim tv arçelik 55 ekran eski scart girişlilerden ama yanında o sarı beyaz kırmızı olan giriş yeri var.şimdi bu cihazla internetten indirdiğim filmleri tv den izleyebilirmiyim.birde uydu anteniyle alakalı bir özelliği varmı bu modelin.şifreli kanal falan açma v.s.

http://www.ucuzu.com/crt-lcd-plazma-tv-c3164/arcelik/tv-4455-dvd-p13046862/ozellikler.html#properties

arkadaşlar soru çok mu zor yoksa kımse sallamıyormu?satan arkadaşta hiç ilgilenmemiş o da enteresan.en kötü ihtimale o cevap veriri diye düşünüyordum.

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar soru çok mu zor yoksa kımse sallamıyormu?satan arkadaşta hiç ilgilenmemiş o da enteresan.en kötü ihtimale o cevap veriri diye düşünüyordum.

bu cihazı tv nize bağlayıp (sarı kırmızı beyaz kablo ile) usb bellekteki filmleri izleyebilirsiniz,uydu anteniyle ilgili bir bağlantısı yok cihazın,internete bağlanıp online tv radyo içerikleri izleyebilirsiniz ,facebook vs gibi özellikleride var,fakat mevcut tv nizle görüntü tatmin edici olmayacaktır

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu cihazı tv nize bağlayıp (sarı kırmızı beyaz kablo ile) usb bellekteki filmleri izleyebilirsiniz,uydu anteniyle ilgili bir bağlantısı yok cihazın,internete bağlanıp online tv radyo içerikleri izleyebilirsiniz ,facebook vs gibi özellikleride var,fakat mevcut tv nizle görüntü tatmin edici olmayacaktır

hocam allah razı olsun.usb bellekten indirdiğim filmlerde kalite de sorun yaşamam değilmi.sanırım sizin bahsettiğiniz online tv radyo v.s.onları daha sonra tv değişkliğinde kulllanabilirim belki.birde son olarak pcden izlediğim onlıne fılmleri usb bellektekı izelediğim kalite ile izleyebilirmiyim
    piyasa da herseyı acamıyan 70-80 tl ye dıvx player alsamda bana aynı işi verecek hiç değilse bunu ileride kullanırım dıye almayı dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 9 Mart 2012; 21:42:43 >

• quote:

hocam allah razı olsun.usb bellekten indirdiğim filmlerde kalite de sorun yaşamam değilmi.sanırım sizin bahsettiğiniz online tv radyo v.s.onları daha sonra tv değişkliğinde kulllanabilirim belki.birde son olarak pcden izlediğim onlıne fılmleri usb bellektekı izelediğim kalite ile izleyebilirmiyim
    piyasa da herseyı acamıyan 70-80 tl ye dıvx player alsamda bana aynı işi verecek hiç değilse bunu ileride kullanırım dıye almayı dusunuyorum.

kardeş kaliteden bahsedebilmek için öncelikle bağlayacağın tv nin full hd lcd vs olmalı,elindeki tv ve mevcut komposit/scart bağlantı ile alabileceğin verim "vcd" kalitesinde olur her ne kadar hd filme izlesende
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.