Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
3
Favori
45.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Konsol-Games

quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

hocam allah razı olsun.usb bellekten indirdiğim filmlerde kalite de sorun yaşamam değilmi.sanırım sizin bahsettiğiniz online tv radyo v.s.onları daha sonra tv değişkliğinde kulllanabilirim belki.birde son olarak pcden izlediğim onlıne fılmleri usb bellektekı izelediğim kalite ile izleyebilirmiyim
    piyasa da herseyı acamıyan 70-80 tl ye dıvx player alsamda bana aynı işi verecek hiç değilse bunu ileride kullanırım dıye almayı dusunuyorum.

kardeş kaliteden bahsedebilmek için öncelikle bağlayacağın tv nin full hd lcd vs olmalı,elindeki tv ve mevcut komposit/scart bağlantı ile alabileceğin verim "vcd" kalitesinde olur her ne kadar hd filme izlesende

demek istediğinizi şimdi anladım.şuan için tv bozulmadıkça ( umarım bozulmaz ) en az 2 sene hd ye uygun bir lcd led v.s. alma ihtimalim yok yeterince borca girmiş durumdayım.aslında uygun yollu birşeyler alabilirim ama tv de içime sinmez.çünkü uygun duruma düşünce gözüm 3D li tvlerde.şuan için hd gibi bir kalite peşinde değilim.mevcut donanımla şuan için yapmak istediğim lüks 15'' monitörden 55 ekrandan tv ye transfer..oda bizim için çok büyük bir nimet.ayrıca ttnete her ay 62 tl veriyorum.hiç değilse verdiğimize yarasın.

çok ama çok teşekkür ederim.kendine çok iyi bak.sağlıcakla kalın...

• Yeni aldığım cihaza güncelleme yaparken elektrikler gitti geldi şansa bak ;( welcome to egread world yazısının olduğu yerde... USB bellek üzerinde şimdi, ışıklı bir bellekti, yükleme yapar gibi ışığı yanıp sönüyor...... Ne yapmam gerek );
  • Orjinal veya modlu (Hangisini istersen) yazılımı bul.
    Usb ye kök dizine at.

Sonra kürdan yöntemi ile yazılımı yeniden yükle.
    Sorun kalmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Orjinal veya modlu (Hangisini istersen) yazılımı bul.
    Usb ye kök dizine at.

Sonra kürdan yöntemi ile yazılımı yeniden yükle.
    Sorun kalmayacaktır.

Pardon ben olayı yanlış anlamışım. Kırmızı ışığı maviye getireni yani açanı restore zannetmiştim. Oysa restoreye basılı iken kumandadan açmak gerekiyormuş. Tamamen yanlış anlamışım (; Yükleme başladı bakalım hayırlısı.

Cihazım çalışmaya başladı. İlk izlenimim çok iyi. Hemen 1080p 720p mkv filmleri denedim gayet başarılı. DTS sesi TV' mden alıp alamadığımı denedim, alıyorum... Bazı medya oynatıcılarda sorun çıkarabilen RİP' ler den denedim hiç bir sorun yok.. Gelişmiş kumanda hassasiyeti gayet güzel. İleri geri sarmalar her filmde gayet akıcı idi, bekleme takılma olmadı... DARK Marka oynatıcı ile çile dolduruyormuşum onu anladım... Sorun çözümünde de iyi olduklarını bugün ki yardımlarıyla anladım..
    Başta rfve olmak üzere teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PANGEA2 -- 10 Mart 2012; 18:27:54 >

• @PANGEA2

Ne demek önemli değil.

Güle güle sorunsuz kullanın inşallah.
  • Sevgili arkadaşlar bende bu ürünü 2 gün önce aldım. tek bir sorum yada sorunum var. İnternetteki film izleme sitelerine girince oradaki vidoları izleyemedim. Missing pluging yazıyo. Forumlarda bunula ilgili birşey bulamadım. Cihazın html 5 destekli web browseri olduğunu biliyorum. Ama malum sitelerin çoğu flash destekli. Peki bu cihazın flash desteği varmı, yada bunu nasıl giderebiliriz. Cevap verecek ve sorunumu çözmek için yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler......
  • benim aldığım kesin sorunlu...filmin başında kilitlenip reset atıyor kendi kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: iclikofte

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

CS modlu yazilimi 4 kez kurduktan sonra patchi tekrar yukledim, soyledigim gibi bittorent cozuldu ama bu sefer de aynen SULZER in dedigi gibi internet linklerinde 404 not found hatası vermeye basladi. Hatts soyle ki tekrar yuklemek icin internet/system toolsa gelip tıkladığımızda bile 404 not found hatası var.

Kumanda konusunda da haklısınız, tepkime süresi oldukca gec.

Evet aynen doğru.Tekrar yükleme yapamıyorsun baştan tekrar c.s.0.9.6 programı yükleyeceksin sonra tekrar deneyeceksin.:))))) Valla ben baştada dedim benim için önemli olan mkv,dat,bluray izletsin optik çıkışı olsun ve ısınmasın.Bu özellikleriyle bana yeter.Ama kumanda sorunu kötü.Gelen arkadaşlara bile valla rezil oldum.45gb filmi izlet adamlara ama pause yapmak için kalk cihazın yanına git olacak işmi bu

:)
    Android ya da iphone icin kumanda uygulaması var mı acaba?? Arastirmaya firsatim oldugunda bir bakacagim.. Eminim kendi kumandasindan iyi çalışır:)

https://market.android.com/details?id=com.vikingbrain.dmt.free&hl=tr

Droided Media Tank (Free) diye bir android uygulaması varmış, egreatlerle uyumlu gozukuyor.. Firsat bulursam deneyeceğim.

Designed for Popcorn Hour A100, A110, A200, A210, A300, B110, C200, eGreat, Digitek HDX, Kaiboer and others based in NMT system.
    Demişler, indirdim ve bu gece deneyeceğim ;)

• Xbmc yada Wd live hub da yap tigim afişler hangi Modlu yazılım da görebiliriz yada direk bunda afisle me programı var mı
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben de aranıza yeni katılan bir Egreat R6A-II kullanıcısıyım ;)
    ClarkeTech ET9000 almıştım bir süre önce; media player özelliği içinde olsun, ayrıca kumanda, kalabalıklık filan olmasın, hepisi bir yerde olsun filan diyerek çocukça sevinmiştim :(
    Ama kazın ayağının öyle olmadığını aylar süren imaj yükleme, deneme yanılmalar, sabahlamalar ile acı bir şekilde öğrendim Çünkü bu meret ne yaparsam yapayım TR karakterleri düzgün gösteremiyordu!!
    Karım da bu çabalamalarımdan ötürü halime çok üzüldü(!) ve "al şu parayı da git de adam gibi media player al" diyerek acıma (ve kendisininkine de) son vermek istedi.
    Aradım, araştırdım ve neredeyse Dark marka alacakken Egreat e rastladım ve çok iyi oldu. Buradaki bir haber üzerine indirdik.com dan 3 arkadaşımla siparişi verdik. Gelişmiş kumandası ile 150 TL ye ertesi gün gönderdiler sağolsunlar ;)

Cihaz ile ilgili ilk izlenimlerim olumlu. Her tür formatı açıyor (şimdiye kadar bir tek Canon EOS 60D ile çekilmiş HD video yu takılarak sessiz oynattığına şahit oldum).
    Altyazı ayarlarını sabitleyemiyorum (sarı yapıyorum mesela, başka filmde beyaza dönüyor). Bu problem modlu FW ler ile giderilmiş. ;) Fakat üreticisinin orj. FW'de durum nedir bilmiyorum :(

Ses ayarlarında RAW, LPCM ve LPCM multi channel (yanlış hatırlamıyorsam) var. Bende de Onkyo TX-NR609 anfi receiver var. Hepsini denedim, hepsinden ses geliyor ancak istediğim Dolby True HD, DTS HD master audio (7.1) gibi sesleri alabilmek. Bunun için sanırım ayarın RAW da kalması gerek, doğru mudur?

Advanced ayarlarda "Default audio language" benim için ingilizce olmalı sorun yok, fakat "Default subtitle language" Türkçe seçilmiyor??

Ayar yapmak istediğinizde filmden çıkmanıza gerek yok, kumandadan ilgili tuşa basın, ayarı yapın, film kaldığı yerden devam etsin (süper).

Ne güzel olurdu:
    Kumandadaki tuşlardan aşağı ok tek tek medya geçerken sağ ya da sol ok sayfa atlasaydı ne güzel olurdu :)
    Sağ ve sol ok tuşları ile film oynatırken atlama yapabildiğiniz mönü biraz daha büyük olsaydı ne güzel olurdu :)

Forumun 7. sayfasındayım, bayağı bilgilendim, bir çok FW indirdim. Gece deneyeceğim. En çok rağbet gören Xtreamer FW. Fakat önce bununla başlayacağım: R6S FW,version:2.0.1.8(2012-01-18 update)

Herkese sorunsuz seyirler, iyi eğlenceler ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

quote:

Orijinalden alıntı: 89serkank

Bu hafta 42LW4500 alıyorumda.Cihazın yanına Egreat R6A-II almama gerek varmı? Film izlerken tv hangi codecleri görmez. Bi süre sonrada ses sistemi almayı düşünüyorum ama hemen değil...

42LW4500 3D film izleyebileceğin bir televizyon. R6A-II ile 3D filmleri izleyemezsin.

Ben 3D film izlenebileceğini düşünüyorum. Neticede bilgisayardan izlenebiliyorsa bundan da izlenebilir kanaatindeyim. Deneyeceğim ama olmalı çünkü half sbs filmleri PC den 3D TV ye yolluyordum ve TV den 3D ayarını yaptığımda oluyordu. Tahminime göre bu şekilde bunda da olmalı... ;)
    Bir ara dener net bilgisini yazarım..

Saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

benim aldığım kesin sorunlu...filmin başında kilitlenip reset atıyor kendi kendine

Hangi yazılım yüklü? Değişik bir yazılım yükleyip, test edin..
    Olmuyorsa, bu cihaz garantili değil mi? Gönderin servisine baksınlar..
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

CS modlu yazilimi 4 kez kurduktan sonra patchi tekrar yukledim, soyledigim gibi bittorent cozuldu ama bu sefer de aynen SULZER in dedigi gibi internet linklerinde 404 not found hatası vermeye basladi. Hatts soyle ki tekrar yuklemek icin internet/system toolsa gelip tıkladığımızda bile 404 not found hatası var.

Kumanda konusunda da haklısınız, tepkime süresi oldukca gec.

Evet aynen doğru.Tekrar yükleme yapamıyorsun baştan tekrar c.s.0.9.6 programı yükleyeceksin sonra tekrar deneyeceksin.:))))) Valla ben baştada dedim benim için önemli olan mkv,dat,bluray izletsin optik çıkışı olsun ve ısınmasın.Bu özellikleriyle bana yeter.Ama kumanda sorunu kötü.Gelen arkadaşlara bile valla rezil oldum.45gb filmi izlet adamlara ama pause yapmak için kalk cihazın yanına git olacak işmi bu

:)
    Android ya da iphone icin kumanda uygulaması var mı acaba?? Arastirmaya firsatim oldugunda bir bakacagim.. Eminim kendi kumandasindan iyi çalışır:)

https://market.android.com/details?id=com.vikingbrain.dmt.free&hl=tr

Droided Media Tank (Free) diye bir android uygulaması varmış, egreatlerle uyumlu gozukuyor.. Firsat bulursam deneyeceğim.

Droided Media Tank indirip kurdum ama, IP sini yazıyorum fakat username pass istiyor. Bilen varsa beri gelsin :)

• belki bir usta çıkarda anlatır live hub gibi xbmc gibi afişleme hangi modlu yazılımda
    bu kadar zormu bu sorunun cevabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

belki bir usta çıkarda anlatır live hub gibi xbmc gibi afişleme hangi modlu yazılımda
    bu kadar zormu bu sorunun cevabı

xmbc yok tabiki.

XTRAMER modlu yazılımda kendi içinde afiş arama & indirme özelliği geliyor.
    Onu kullanabilirsin.

Cihaz zaten YAMJ ı destekliyor.
    Aynı zamanda şimdi yeni eklendi SRJG yi de destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 13 Mart 2012; 13:13:20 >
  • Arkadaşlar burada yazılanları okudukdan sonra en iyi fiyat-performans özelliğine sahip medya oynatıcının EgreatR6A-II olduğunu düşündüm ve bugün indirdik.com'a siparişi verdim. Umarım bir sorun çıkmaz, çünkü bu siteden ilk defa alışveriş yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpceren

Arkadaşlar burada yazılanları okudukdan sonra en iyi fiyat-performans özelliğine sahip medya oynatıcının EgreatR6A-II olduğunu düşündüm ve bugün indirdik.com'a siparişi verdim. Umarım bir sorun çıkmaz, çünkü bu siteden ilk defa alışveriş yapıyorum.

buradan alan arkadaşlar vardı burada.ben de 2 gün önce sipariş verip iptal etmiştim para iadesi için bekliyorum.

çok kararsızım gerçekten de fiyat çok iyi indirdik.com sitesinde.hemen muhatab da bulabiliyorsunuz.sorun çıkmaz herhalde haklarında olumsuz haber görmedim pek.
  • quote:

Arkadaşlar burada yazılanları okudukdan sonra en iyi fiyat-performans özelliğine sahip medya oynatıcının EgreatR6A-II olduğunu düşündüm ve bugün indirdik.com'a siparişi verdim. Umarım bir sorun çıkmaz, çünkü bu siteden ilk defa alışveriş yapıyorum.

Merak etme kardeşim, ben 3 tane sipariş verdim 24 saat geçmedi ve elime geçti ;) Umarım stoklu çalışarak bu hızla çalışmaya devam ederler...
    Bu fiyat bu cihaz için çok iyi bir fiyat, 250 TL ya da 280 TL ye de satılıyor ancak bence bu fiyatlar bu cihaz için pahalı... 150-180 TL gayet yerinde bir fiyat. Pişman olmayacaksın ;)
    Burayı okuduysan da gayet bilgilenmişsindir.
    İyi eğlenceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucoskun

Arkadaşlar merhaba,
    Ben de aranıza yeni katılan bir Egreat R6A-II kullanıcısıyım ;)
    ClarkeTech ET9000 almıştım bir süre önce; media player özelliği içinde olsun, ayrıca kumanda, kalabalıklık filan olmasın, hepisi bir yerde olsun filan diyerek çocukça sevinmiştim :(
    Ama kazın ayağının öyle olmadığını aylar süren imaj yükleme, deneme yanılmalar, sabahlamalar ile acı bir şekilde öğrendim Çünkü bu meret ne yaparsam yapayım TR karakterleri düzgün gösteremiyordu!!
    Karım da bu çabalamalarımdan ötürü halime çok üzüldü(!) ve "al şu parayı da git de adam gibi media player al" diyerek acıma (ve kendisininkine de) son vermek istedi.
    Aradım, araştırdım ve neredeyse Dark marka alacakken Egreat e rastladım ve çok iyi oldu. Buradaki bir haber üzerine indirdik.com dan 3 arkadaşımla siparişi verdik. Gelişmiş kumandası ile 150 TL ye ertesi gün gönderdiler sağolsunlar ;)

Cihaz ile ilgili ilk izlenimlerim olumlu. Her tür formatı açıyor (şimdiye kadar bir tek Canon EOS 60D ile çekilmiş HD video yu takılarak sessiz oynattığına şahit oldum).
    Altyazı ayarlarını sabitleyemiyorum (sarı yapıyorum mesela, başka filmde beyaza dönüyor). Bu problem modlu FW ler ile giderilmiş. ;) Fakat üreticisinin orj. FW'de durum nedir bilmiyorum :(

Ses ayarlarında RAW, LPCM ve LPCM multi channel (yanlış hatırlamıyorsam) var. Bende de Onkyo TX-NR609 anfi receiver var. Hepsini denedim, hepsinden ses geliyor ancak istediğim Dolby True HD, DTS HD master audio (7.1) gibi sesleri alabilmek. Bunun için sanırım ayarın RAW da kalması gerek, doğru mudur?

Advanced ayarlarda "Default audio language" benim için ingilizce olmalı sorun yok, fakat "Default subtitle language" Türkçe seçilmiyor??

Ayar yapmak istediğinizde filmden çıkmanıza gerek yok, kumandadan ilgili tuşa basın, ayarı yapın, film kaldığı yerden devam etsin (süper).

Ne güzel olurdu:
    Kumandadaki tuşlardan aşağı ok tek tek medya geçerken sağ ya da sol ok sayfa atlasaydı ne güzel olurdu :)
    Sağ ve sol ok tuşları ile film oynatırken atlama yapabildiğiniz mönü biraz daha büyük olsaydı ne güzel olurdu :)

Forumun 7. sayfasındayım, bayağı bilgilendim, bir çok FW indirdim. Gece deneyeceğim. En çok rağbet gören Xtreamer FW. Fakat önce bununla başlayacağım: R6S FW,version:2.0.1.8(2012-01-18 update)

Herkese sorunsuz seyirler, iyi eğlenceler ;)

Ses sorunu için özellikle AVR li sistemlerde xtreamer yazımını denemenizi tavsiye ederim. 2.1 , 5.1/7.1 , vede raw seçenekleri ile çözemeyeceği bir format yoktur diye düşünüyorum....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bucoskun

quote:

Merak etme kardeşim, ben 3 tane sipariş verdim 24 saat geçmedi ve elime geçti ;) Umarım stoklu çalışarak bu hızla çalışmaya devam ederler...
    Bu fiyat bu cihaz için çok iyi bir fiyat, 250 TL ya da 280 TL ye de satılıyor ancak bence bu fiyatlar bu cihaz için pahalı... 150-180 TL gayet yerinde bir fiyat. Pişman olmayacaksın ;)
    Burayı okuduysan da gayet bilgilenmişsindir.
    İyi eğlenceler...

sanalpazar da kampanya yapmış : 149 TL ( 12 Taksit )

http://www.sanalpazar.com/Distributorden-50-Indirimli-Egreat-Eg-r6a-ii__isp2918128

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.