Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
3
Favori
45.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • egreatın akıllı kumandası varmış.bi arkadaşın fotosu vardı üstte.nerden alabilirmi acaba?
  • FİRMA İLE GÖRÜŞTÜM..ELLERİNDE VARMIŞ..KAGO YAPACAKLAR.25 TL:)
  • KARGOM GELDİİ.TŞKLER:)
  • Arkadaşlar bu modelin daha iyisi var mı egreat serisinde?Ben media oynatıcı almayı düşünüyorum ama android ve internet özellikleri bana lazımlı değil.Açabildiği kadar ses ve müzik formatı açmalı, dts ses desteklemeli ve optik ses girişi olmalı.Bu modeli mi tavsiye edersiniz yoksa daha iyi media oynatıcılar var mı?
  • bi üst modelı r6s..plusı flnda çıkmış..ii diye okumuştum
  • Arkadaşlar merhaba herkese !!! Üç yıldır bu cihazı kullanıyorum ve çok memnunum, ancak evde wifi hattım var ve cihaza bağlayamıyorum. Şöyle ki ev de bulunan wifi dungle ile bunu başaramadım, bi ayarı varsa veya konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.
  • uyumlu wifi dongle almanız lazım.
    Çipseti Realtek 8191 di sanırsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

uyumlu wifi dongle almanız lazım.
    Çipseti Realtek 8191 di sanırsam.

İlgine teşekkür ederim, uyumlu dongle da cipset bu olacak diyorsunuz di mi, yanlış anlamadıysam, baktım ama bulamadım biraz daha araştırayım ben.
  • Önceki konularıma ve yurtdışı forumlara baktım şimdi , aşağıdaki çipsetlerde uyumluymuş.
    (muhtemelen modlu yazılımla uyumlu olabilir ama genel yazılım ile de sorun yaşamasınız diye düşünüyorum )

Adaptör wireless (chipset: REALTEK RTL 8191, 8192; 8709, RTL8187, RTL8712) uyumlu Egreat R6A:

EDIMAX EW-7622UMn
    sau de la Emag: NW360
    Adaptor wifi wireless usb 2.0 N300 rtl 8191

Ali express dende uyumlu adaptörler buldum bunlarada göz atabilirsiniz.
    http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20151202035513&SearchText=realtek+8191

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 2 Aralık 2015; 13:56:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.