Şimdi Ara

EGREAT R6A-II ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
3
Favori
45.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

yanıtlarınız icin teşekkür ederim, en kısa zamanda inceleyeceğim. su renk ayarlarınında nereden yapıldıgını söylese biri

Video oynarken, "menü" tuşuna basın.. Ekranın sağ tarafında küçük bir ayar menü penceresi açılacak.. En altta ki video ayarları seçeneğinden ışık - kontrast - renk seviyeleri ayarlanabiliyor.

Teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

bende aldım r6a II kurdum ama sadece loading ekranını geçiyordu ve siyah ekranda kalıyordu kumanda etki etmiyor
    sonra xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8-DMD-XLCZ yazılımını yükledim yine aynı şey
    şimdi R1-II_R100_R180_R200-II_R6A-II_R800_FW_3.0.1.5_20120115 yüklüyorum kürdan yöntemi ile bakalım

Kumandadan "MODE" tuşu ile çözünürlük değiştirin.
  • Cihazın kumandası, birçok yerde söylendiği gibi algılaması biraz sorunlu bir kumanda. Gerçi ben bu sorunu başka yerlerde okumasam, fazla sıkıntı çekmezdim çünkü bence algılaması o kadar da kötü değil. Cihaza doğru tutmak gerekiyor kumandayı her zaman, o kadar. Bu kumandadan daha iyi algılamaya sahip başka kumandaların olması, bu kumandanın kötü olduğu anlamına gelmiyor. Kumanda üzerindeki tuşlar konusunda oldukça cömert davranılmış. Diğer cihazlarda birkaç menü gezintisi ve tıklama sonucu ulaşılan ayarlara, bu kumanda sayesinde tek bir tuşla ulaşabiliyorsunuz. Ses ayarları, görüntü ayarları, menüler, hızlandırma ve yavaşlatma, DVD menü seçenekleri, numerik tuşlar, altyazı ve ses seçeneği tuşları gibi bir sürü tuş emrinize amade. Tuş sayısının fazla olması, cihazı kullanırken işlerinizi çok kolaylaştırıyor

bu kumanda dan alıp kullanan varmı ? yani playerdaki tüm algılama sorunları yok olup kalite hissi verıyormu ?

• Cihazi aldiktan beri devam eden hdmi dan ses aktaramama problemi devam ediyor. Tum mevcut yazilimlari denedim hicbirinde sonuc alamadim. Salonda ses distemi ile dinlerken optik aktarma ok ama hdmi ses aktarma maalesef. Iki adet toshiba lcd de denedim.
    Bu sorunu baska yasayan var mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

CS_r0.1.3_Xtreamer_SW2_3.0.11_for_EG-R1-II
    bunu yüklesemmi yoksa xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8a-DMD-XLCZ

hangisi afişleme falan yapar görüntü özellikleri daha güzel

bu konuyu bende sormuş olayım

birde internetten blu ray in klasör halini indirdim onu programla iso yaptım ama hala menüleri göremedim sadece iso yu tıklayınca film başlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihmurat -- 26 Şubat 2012; 17:16:51 >
  • ''xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8a-DMD-XLCZ'' yazılım bugün güncellenmiş.. ''xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8b-DMD-XLCZ'' modlu yazılım çıkmış..
    http://www.mediafire.com/?lje46gem79u1xoj
    Çalışmayan Hd tv linkleri yenilendi sanırım..?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: iclikofte

Cihazi aldiktan beri devam eden hdmi dan ses aktaramama problemi devam ediyor. Tum mevcut yazilimlari denedim hicbirinde sonuc alamadim. Salonda ses distemi ile dinlerken optik aktarma ok ama hdmi ses aktarma maalesef. Iki adet toshiba lcd de denedim.

Ses ayari raw use Ses alamazsin.
    Ayrica cihazin kumandasindan Ses ayarini kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihmurat

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

CS_r0.1.3_Xtreamer_SW2_3.0.11_for_EG-R1-II
    bunu yüklesemmi yoksa xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.8a-DMD-XLCZ

hangisi afişleme falan yapar görüntü özellikleri daha güzel

bu konuyu bende sormuş olayım

birde internetten blu ray in klasör halini indirdim onu programla iso yaptım ama hala menüleri göremedim sadece iso yu tıklayınca film başlıyor

Elinizdeki film profile1 degilse , menu goremezsiniz.
  • The Hangover II blurayi açmıyor menülü olarka malesef..Play tuşuna basıyorum folder üzerinde iken sadece filmi oynatıyor menü yok bişey yok
    Laptopta menülü oynuyor programlarla
  • quote:

The Hangover II blurayi açmıyor menülü olarka malesef..Play tuşuna basıyorum folder üzerinde iken sadece filmi oynatıyor menü yok bişey yok

Demek ki , elinizdeki Bluray in profil yapısı Profil1 değil. ( Profil2 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 27 Şubat 2012; 11:50:46 >
  • Bu alet direk iso açmıyor değil mi? açmıyorsa eğer bağlamak için harici bd sürücü ve yazıcı önerisinde bulunabilirmisiniz, laptopumdada kullanmak istiyorum yazıcı özelliğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

Bu alet direk iso açmıyor değil mi? açmıyorsa eğer bağlamak için harici bd sürücü ve yazıcı önerisinde bulunabilirmisiniz, laptopumdada kullanmak istiyorum yazıcı özelliğiyle.

direk iso açmıyor , ne demek ?
    sormak istediğiniz , Bluray ISO ise , evet açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

quote:

Bu alet direk iso açmıyor değil mi? açmıyorsa eğer bağlamak için harici bd sürücü ve yazıcı önerisinde bulunabilirmisiniz, laptopumdada kullanmak istiyorum yazıcı özelliğiyle.

direk iso açmıyor , ne demek ?
    sormak istediğiniz , Bluray ISO ise , evet açıyor.

Demek istediğim nette dolaşan riplenmemiş iso formatındaki bluraylerdi, onu direk hdd den açabiliyor mu?
  • evet , açar.
  • quote:

evet , açar.

3d iso açar mı peki?
  • quote:

quote:

evet , açar.

3d iso açar mı peki?

hayır açmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iclikofte

Cihazi aldiktan beri devam eden hdmi dan ses aktaramama problemi devam ediyor. Tum mevcut yazilimlari denedim hicbirinde sonuc alamadim. Salonda ses distemi ile dinlerken optik aktarma ok ama hdmi ses aktarma maalesef. Iki adet toshiba lcd de denedim.

Ses ayari raw use Ses alamazsin.
    Ayrica cihazin kumandasindan Ses ayarini kontrol edin.

Egreat modlu yazilimlarda hem raw hem digrr fotmatta denedim. Su anda xtreamer kurulu. onda da ister multimode, ister 2 channel ister5.1 channel farketmiyor, hdmi dan ses iletilmiyor hocam. Donanimsal bir problem olabilir sanirim. Firsat buldugumda son orjinal yazilimi kurup tekrar deneyecegim

• quote:

quote:

The Hangover II blurayi açmıyor menülü olarka malesef..Play tuşuna basıyorum folder üzerinde iken sadece filmi oynatıyor menü yok bişey yok

Demek ki , elinizdeki Bluray in profil yapısı Profil1 değil. ( Profil2 )

enazından simple menü açsaydı ya elimdeki tüm blurayler nerdeyse profil 2 :(
    of of...ilerde profil2 destekli fw çıkması olasılığı varmı
    himedia lar açıyormu peki? teşekkürler cevap için bu arada çok yardımcı oluyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 27 Şubat 2012; 21:42:48 >
  • Himedia lar da açmıyor.
  • quote:

Himedia lar da açmıyor.

ben ise profil 2 leri simple menu olarak açıyor diye anlamıştım meğerse ilk baştan beri..hiç açamadığını bilmiyordum
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.