arkadaşlar 2.5 le başlayan mod lu yazılımı yüklü şimdi ne yapıyorsam yapayım yazılım yüklemiyor ne yeni orjinali nede modlusunu usb deki yazılımı görmüyor sorun nerede ??
- Diğer usb girişini dene. E-sata'nın yanındakini. Bende aynı sıkıntıyla karşılaştım. Bahsettiğim porta takınca yükleyebildim.
Şimdi kendi bazı sorularıma geleyim.
Öncelikle setuptan transmissionu aktif ettim ancak.
- Torrent yüklenirken cihazın sürekli açık kalması gerekiyormu? - Cihaz açık olduğu halde ağdan kopuyor. Bağlanamıyorum cihaza. Kumandadan kapatıp açtığım zaman geri geliyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu. - Cihaz ağdan koptuktan sonra transmissiona eklediğim torrent silindi. Aynı zamanda disktede göremiyorum.
* Not HDD cihaza e-sata girişinden bağlı. Diskin güç beslemesini 12V luk adaptörlerle sağlıyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: dede147
quote:
Orijinalden alıntı: frux
quote:
arkadaşlar 2.5 le başlayan mod lu yazılımı yüklü şimdi ne yapıyorsam yapayım yazılım yüklemiyor ne yeni orjinali nede modlusunu usb deki yazılımı görmüyor sorun nerede ??
Kürdan yöntemi ile yüklemeyi deneyin.. Kürdanı restore switch'e basılı tutarken cihazı kumanda ile açıp, 10 saniye kadar bekleyin ve kürdanı bırakın.. Yazılım kurtarma modunda flash'a yazmaya başlayacaktır.. Yazılım bitince, cihaz kapanıp, açılarak restart yapacak.. Tamamdır.
kürdan yöntemide olmuyor usb upload gibi yazıyla ok işareti çıkıyor öyle kalıyor daha önce böyle yapmamıştı
Bir de değişik bir kürdan yöntemi olarak; (acil kurtarma modu - * açılmayan cihazlar içindir) Cihaz yine kapalı vaziyette.. Boş bir flash belleğe yazılımı klosörsüz olarak atın ve flash belleği cihazın usb yuvaya takın.. kürdanı basılı tutarken cihazın açma tuşuna basın ve yazılım atmaya başlayıncaya kadar kürdanı basılı tutunuz..(bu süre 1 dakika veya biraz daha fazla tutabilir) Yazılım atma ekranı gelince kürdanı bırakın..Cihaz kapanıp, açılacak.. ok..
quote:
quote:
quote:
quote:
Kürdan yöntemi ile yüklemeyi deneyin.. Kürdanı restore switch'e basılı tutarken cihazı kumanda ile açıp, 10 saniye kadar bekleyin ve kürdanı bırakın.. Yazılım kurtarma modunda flash'a yazmaya başlayacaktır.. Yazılım bitince, cihaz kapanıp, açılarak restart yapacak.. Tamamdır.
kürdan yöntemide olmuyor usb upload gibi yazıyla ok işareti çıkıyor öyle kalıyor daha önce böyle yapmamıştı
Bir de değişik bir kürdan yöntemi olarak; (acil kurtarma modu - * açılmayan cihazlar içindir) Cihaz yine kapalı vaziyette.. Boş bir flash belleğe yazılımı klosörsüz olarak atın ve flash belleği cihazın usb yuvaya takın.. kürdanı basılı tutarken cihazın açma tuşuna basın ve yazılım atmaya başlayıncaya kadar kürdanı basılı tutunuz..(bu süre 1 dakika veya biraz daha fazla tutabilir) Yazılım atma ekranı gelince kürdanı bırakın..Cihaz kapanıp, açılacak.. ok..
Teşekkür ederim bu şekilde yaptım oldu demekki flash ın boş olması gerekiyor
Bana göre en iyi güncel yazılımhttp://www.mediafire.com/r1-ii sitesindeki mod lu yazılım hepsini denedim en iyi bu cıktı altyazı ayarların kaydetme dahil
quote:
Bana göre en iyi güncel yazılımhttp://www.mediafire.com/r1-ii sitesindeki mod lu yazılım hepsini denedim en iyi bu cıktı altyazı ayarların kaydetme dahil
Bahsettiğiniz, son çıkan; ''xEgreat-II_3.0.1.5_CSv0.9.7e-DMD-XLCZ. sanırım.. En son çıkan orjinal yazılımın DMD skin ve CS modlusu
full bluray menüsü açan egreat varmıdır yada himedia açıyormu? Simple menü demiyorum full menü..
neyse aldım artık bitane sanalpazar dan :) gelince hayvan gibi kurcalarım bir sürü şey yazarım burayada ne eksiği artısı var diye..
quote:
Orijinalden alıntı: kevinsert
full bluray menüsü açan egreat varmıdır yada himedia açıyormu? Simple menü demiyorum full menü..
Profil1 Bluray ve ISO ları FullMenülü açıyor.
Popcornhour hazır sizi yakalamışken benim sorunumada bir şeyler karalasanız.
Cihazda malesef torrent kullanamıyorum. Bir rehber veya püf noktası varmıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: tajima
Popcornhour hazır sizi yakalamışken benim sorunumada bir şeyler karalasanız.
Cihazda malesef torrent kullanamıyorum. Bir rehber veya püf noktası varmıdır?
Neden kullanamıyorsunuz ?
Eğer torrent hiç indirmiyorsa , modeminizde port yönlendirme yapmanız gerekiyor.
Bugün MNG kargo'dan Egreat R6A-II geldi.. Üzerinde CS modlu DMD skinli firmware yüklü.. Gayet başarılı bir modifiye yazılım olmuş gerçekten.. İnternet servisleri içeriği oldukça zengin.. Altyazı ayarları ekran konumu hariç, hafızaya alınabiliyor.. Ekran konumu, navigasyon tuşları ile 2 saniye de ayarlanıyor zaten.. Sanırım bu yazılım ile kullanacağım.. Orjinal yazılımı denemeye gerek görmedim.. Bir evvel ki model R6A'dan en büyük artısı, ısınmıyor oluşu.. Aksesuar olarak; daha evvel satın aldığım Wi-fi usb adaptör ve Egreat büyük kumanda ile cihaz dörtdörtlük oldu..
098 rev. modlu yazılım çıktı , birde bununla deneyin.
Bugün MNG kargo'dan Egreat R6A-II geldi.. Üzerinde CS modlu DMD skinli firmware yüklü.. Gayet başarılı bir modifiye yazılım olmuş gerçekten.. İnternet servisleri içeriği oldukça zengin.. Altyazı ayarları ekran konumu hariç, hafızaya alınabiliyor.. Ekran konumu, navigasyon tuşları ile 2 saniye de ayarlanıyor zaten.. Sanırım bu yazılım ile kullanacağım.. Orjinal yazılımı denemeye gerek görmedim.. Bir evvel ki model R6A'dan en büyük artısı, ısınmıyor oluşu.. Aksesuar olarak; daha evvel satın aldığım Wi-fi usb adaptör ve Egreat büyük kumanda ile cihaz dörtdörtlük oldu..
selamlar, egreat büyük kumandayı nereden ve kaç tl ye aldınız ?
Coktandir bakmadım konuya, memnun olup kullandığınız yeni yazılım var mı arkadaslar? Benim hdd'ye kafa attırıyor bu 3in1 olanlar
Egreat R200S HD Network Media Player, support 3D, Android, DLNA, 3.5" HDD, USB 3.0 [R200S] USD 179.99 bu modelı almak ıstıyorum bu konuda yardımcı olabılırmısın 3d dts ses formatlarını lg oynatmıyor ve altyazılı fılmler ıcın bu makıneyı buldum fıkır alabılırmıyım
Sorun nerde bilmiyorum ama şöyle bi problemim var. Mesela avatar filmini Tv de izliyorum navilerin konuşmalarında altyazı var bu altyazıyı görüntü yanyana iken sorunsuz ama görüntüyü birleştirip 3d e geçince altyazı sağa sola kayıyor okunmaz hale geliyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? Aynı filmi bilgisayarda PowerDVD ile izliyorum görüntü birleşip 3d görüntü oluşsa bile altyazıda sorun yok
quote:
Orijinalden alıntı: 89serkank
Sorun nerde bilmiyorum ama şöyle bi problemim var. Mesela avatar filmini Tv de izliyorum navilerin konuşmalarında altyazı var bu altyazıyı görüntü yanyana iken sorunsuz ama görüntüyü birleştirip 3d e geçince altyazı sağa sola kayıyor okunmaz hale geliyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? Aynı filmi bilgisayarda PowerDVD ile izliyorum görüntü birleşip 3d görüntü oluşsa bile altyazıda sorun yok
3D Subtitler adlı programla kolayca halledebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: evrim3
quote:
Avatar filminde mesela altyazı filme gömülü burda nasıl yapcam :)
quote:
quote:
quote:
Ona yapıcak bişey olduğunu sanmıyorum, altyazısız indirin :)
quote:
quote:
quote:
quote:
Ona yapıcak bişey olduğunu sanmıyorum, altyazısız indirin :)
Peki şöyle bir seçenek varmı? Egreat de varmı böyle bi özellik bilmiyorum da mevcut altyazıyı kapatıp usb deki diğer altyazı seçebilirmiyim?