< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
EGONUZA SIK SIK YENİK DÜŞER MİSİNİZ?

-
-
Eskiden çok oluyordu ama artık pek olmuyor sanırım yaş ilerleyince biraz daha toparlıyor kendini düşünce yapısı duygusal yapı vs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence sadece insan gucsuzlugunu asla revenge alamayacagını işinin bittigini kendine zulmedenlerin ondan güçlü olduğunu kavrıyorquote:
Orijinalden alıntı: darkolan
Eskiden çok oluyordu ama artık pek olmuyor sanırım yaş ilerleyince biraz daha toparlıyor kendini düşünce yapısı duygusal yapı vs
Star wars rebels spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=jeG215-yu-k&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi düşündüm de galiba bana da her gün oluyor.
Can sıkma meselesi sanaldaysa pek iplemem, tek blokluk canları var da reelde ciddi sorun yaratıyor gerçekten.
Ama benim de psikolojik gücüm eskisine göre çok daha iyi.
-
Dediğin gibi bir durum yaşadım eskiden birazvdaha zorbamsı birisiydim ama benim zorbalığım zayıfa zorbalık edenlere karşıydı bende onlara ediyordum bir muddet sonra kavga vs durumlarında 5 er 10 ar kişi üstüme çullanınca geri vites yaptım o günden sonra genel olarak kavga bile etmedim hatta o zorbaların psikolojik zorbalığına maruz kaldım zaten onları genel olarak tanıdığım için fazla üstüne gitmedim bu olayların daha ileriye giderlerse bende onlara yapmadığımı bırakmam
Savaşmak çok zor. Bugün bi kızla wp Grupta tartışıyorduk hemen erkekler arkasını aldı beni linçlediler. Beni destekleyenlerin yaptığı tek şey bana özelden mesaj atıp boşver gibi şeylerdi.
Cephede tek savaştım cephe arkasındakiler sadece teselli etti.
Erkek olmayı şans olarak görürdüm ama durum değişiyor artık kadın olman prim yapıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 21 Ekim 2020; 0:11:34 >
Hocam kendimizi nasıl banlıyoduk biliyomusun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynısını yaşadım var ya bire bir.quote:
Orijinalden alıntı: darkolanDediğin gibi bir durum yaşadım eskiden birazvdaha zorbamsı birisiydim ama benim zorbalığım zayıfa zorbalık edenlere karşıydı bende onlara ediyordum bir muddet sonra kavga vs durumlarında 5 er 10 ar kişi üstüme çullanınca geri vites yaptım o günden sonra genel olarak kavga bile etmedim hatta o zorbaların psikolojik zorbalığına maruz kaldım zaten onları genel olarak tanıdığım için fazla üstüne gitmedim bu olayların daha ileriye giderlerse bende onlara yapmadığımı bırakmam
Ama benim ortaya çıkıp savundugum gibi beni savunan olmadi tabi
Bilmiyorum birlerine söversen banlanırsın kanka.
Daha modern yöntem yokmu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Uppul şahane-i cabbariye
Kaderim saolsun her seferinde bir sille yiyip geri adım attırıyor 1 gün ego yapıp mutlu olsam 10 gün mutsuz oluyorum
Ego makinesi gurur coinleri ile çalışır ama bu coinler de malesef çok kazık bedellere satılıyorquote:
Orijinalden alıntı: The Cebelebettin
Kaderim saolsun her seferinde bir sille yiyip geri adım attırıyor 1 gün ego yapıp mutlu olsam 10 gün mutsuz oluyorum
Benim hiç egom olmadı sanırım sonradan görme olmadıgım ıcın.
18 yaşında altımda araba vardı hiç hava atmadım, arabayla 1 tane resım bıle cekmedım. Bır keresınde annem çekmeye kalktı ızın vermedım öyle seyler sevmıyorum. Ama bakıyorum mıllet dıreksıyonda, araba kaputunda fılan resımler cekıyor, araba surerken hıkaye atıyorlar bana aşırı iğrenç gelıyor o tiplere selam vermem o derece itici.
Yine ailem mağazayı benım adıma geçirdi ama zerre kadar egom olmadı. İş yerınde çalışan işçilere hep yardım edıyorum, çay icecegım zaman çay bıle ıkram edıyorum.
Spora gıdıyorum cocukluktan berı 1 kere bıle salonda ayna karşısında kasılarak poz vermedım. 11 yıldır salona gıdıyorum. Salona 2-3 ay gelenler var görsen mr. olimpia zannedersin kasıla kasıla yurumeler poz vermeler fılan.
Gerçi benım gibiler bu hayatta hep kaybedıyorlar ama karakterimden taviz vermıyorum.
-
Alçakgönüllülük de bir çeşit ego mastürbasyonu olabilirquote:
Orijinalden alıntı: 12 Angry MenBenim hiç egom olmadı sanırım sonradan görme olmadıgım ıcın.
18 yaşında altımda araba vardı hiç hava atmadım, arabayla 1 tane resım bıle cekmedım. Bır keresınde annem çekmeye kalktı ızın vermedım öyle seyler sevmıyorum. Ama bakıyorum mıllet dıreksıyonda, araba kaputunda fılan resımler cekıyor, araba surerken hıkaye atıyorlar bana aşırı iğrenç gelıyor o tiplere selam vermem o derece itici.
Yine ailem mağazayı benım adıma geçirdi ama zerre kadar egom olmadı. İş yerınde çalışan işçilere hep yardım edıyorum, çay icecegım zaman çay bıle ıkram edıyorum.
Spora gıdıyorum cocukluktan berı 1 kere bıle salonda ayna karşısında kasılarak poz vermedım. 11 yıldır salona gıdıyorum. Salona 2-3 ay gelenler var görsen mr. olimpia zannedersin kasıla kasıla yurumeler poz vermeler fılan.
Gerçi benım gibiler bu hayatta hep kaybedıyorlar ama karakterimden taviz vermıyorum.
Search your feelings
Cidden bunlari yapmak istedigin icin mi yapiyorsun yoksa hava atici bir pislik gibi gorunmemek icin mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yapmak istemıyorum, yapanlardan iğrenıyorum.
-
Ben de senin gibiyim o zaman reisquote:
Orijinalden alıntı: 12 Angry MenYapmak istemıyorum, yapanlardan iğrenıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X