Şimdi Ara

Eğitim sistemimiz nereye gidiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eğitim sistemimiz sizce nasıl?

Ve lütfen konuyu kezbanlara çekmeyelim.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatecrube -- 11 Temmuz 2013; 23:41:58 >

• Kezban kezban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kezban tanımın yanlış. Ona demiyorlar zaten.
  • Agirligini koymakla ne alakasi var kezbanligin ornegin nutella ile fotograf ceken,dudak buzen,kendini tanrica zanneden bir kiza kezban diyoruz sence bu kizlar agirligini ortayami koymus.

• Ya adamlar evden çıkmaya tırsar, şişman sivilceli pis biridir ama kendine bişi konduramaz. Başkasını beğenmez. Sanki kendileri çeyrek insanda :S Liseliler işte ne beklicen
  • Kezban bizden yakışıklı, atarlı ergenlere verdiğimiz bir lakaptır kardeş sen çok yanlış anlamışsın
  • kezban olmayanlarda var ama az denk gelmesi lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onlar apaçilerlen çok dalga geçdi kendilerinin kezban oldğunu unuttu
  • Kezban, halkın kendi kendini yönetmesidir.
  • Burda laf anlattığın çoğu insan Sözlük etkisinde hava atma amacıyla yazan kişiler

Benimde kardeşim var Panpa, ateist laflarının meşhur olduğu dönemde 1-2 kere kullandı kızdım korkuttum biraz önüne gelene ateist diyip küfür ediyordu hadi bana etsin ben pek aldırmam ama hava atıcam diye saçma sapan konuşuyorlar.

İnci sözlük akımı çok kötü etkiledi çocukları
  • kezban kezban kezban var böyle kızlar kabüllenmek lazım galiba biri senin sevgiline veya bir yakınına kezban dedi sende gelip burda atar yapıyon sende kez'sın erkek kez
  • Sen çok yanlış gelmissin kardeş

• Konuyu açanda erkeği işte

• Sen hele gel soyle soluklan ilk

• kezban yalancı demek iyi yapıyorlar koymasınlar bu isimleri çocukları.Kuranda geçiyor diye her ismi koyanlar var ya.
  • Evde efendice oturan değil bilakis arkadaşlar .ötünü kaldıran kendine de bakmayan youtube gibi sitelerde videoları gezen kendisini bi fok zanneden kızlardan bahsediyor analarınız kezban deyip çıkma birader bil de konuş.
  • Annemizin zamanıyla şuan bir mi ?
  • kezban yalancı demek koymasalar daha iyi bu ismi
  • Kezban kendini bulunmaz hint kumaşı sanan,havalı,ego tatmini kızlardır. Bizim annemiz böyle değildi. Seninkini bilemiyeceğiz..
  • bilmiyon bari konu açma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.