Şimdi Ara

EĞİTİM SEN YKS VE LGS'nin ertelenmesini istedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gün +60k vaka çıkan memeklette ertelenir mi sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Recep tayyip Erdoğan ne ulan babanın adını mı söylüyorsun. hazreti kutsal başkumandanımız başbuğ başkumandanımız yedi cihanın kurucusu imparator imam mareşal halife-i bin suvari samurai kung-fu üstadı bordo bereli sayın iç işleri bakanımız dış işleri bakanımız halifemiz hanifemiz baş imam öğretmen ilk ve son insanların kralı kuzeyin tek sahibi güneyin kudreti fetöcülerin düşmanı kandırlanların dostu kralı el muzaffer Recep Tayyip Erdoğan diyeceksin
  • sanki ertelenenince çok bir şey değişecek. msü oldu. yks de olur.

• Cumhurbaşkanı istemediği sürece 1 gün bile yerinden kıpırdamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınavlar ertelendi diye açıklama yapsalar bile sınav normal tarihindeymiş gibi çalışın abi

• Geçen yıl ertelensin diye kıyameti kopardılar ertelenmedi siz siz olun bu tür şeylere itibar etmeyin
  • Baştakine bağlı

• temmuzda turist dolar ertelenme ihtimali yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan karar bekleyelim arkadaşlar, durumu analiz etsin, kararı açıklar, Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın doğru, mantıklı karar vereceğinden adım gibi eminim.

• matrix066 M kullanıcısına yanıt
    ÖĞRENCİLER CAN VERİR TURİZMİ YAŞATMAK İÇİN.

Rusya ilişkimizden sonra pek turist geleceğini düşünmüyorum. Umarım sınava kadar güzel önlemler alırlarda ertelemeye gerek kalmaz.

• aynen TRde yaşıyorsanız her boka hazırlıklı olmalısınız.

• Amin. Padişahım sen çok yaşa.O en iyisini bilir.

• Her gün 60k+ çıkmasına izin veren devletten beklenir bence
  • Recep tayyip Erdoğan ne ulan babanın adını mı söylüyorsun. hazreti kutsal başkumandanımız başbuğ başkumandanımız yedi cihanın kurucusu imparator imam mareşal halife-i bin suvari samurai kung-fu üstadı bordo bereli sayın iç işleri bakanımız dış işleri bakanımız halifemiz hanifemiz baş imam öğretmen ilk ve son insanların kralı kuzeyin tek sahibi güneyin kudreti fetöcülerin düşmanı kandırlanların dostu kralı el muzaffer Recep Tayyip Erdoğan diyeceksin
  • Yarıldım EĞİTİM SEN YKS VE LGS'nin ertelenmesini istedi. EĞİTİM SEN YKS VE LGS'nin ertelenmesini istedi. 

• EĞİTİM SEN YKS VE LGS'nin ertelenmesini istedi.
  • ertelemesinler bitsin artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.