Şimdi Ara

EĞİTİM HARCAMALARINA EN FAZLA TAKSİT YAPAN KREDİ KARTLARI ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
34
Favori
50.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

24 şubat'ta vakıf troyla ödedim pos şartı yoktu (martta çıktıysa bilemem) 2,5 gün provizyon sonrası faizsiz 5 taksit yaptım. world kartla da ödedim onda da faizsiz 4 taksit yaptım. troy 500 TL indirim, world 600 TL puan veriyordu. Ocak'da da world ile ödedim o zaman faizsiz 5 taksit yapmıştı puanı gelmişti.

Kampanya Detayları

Kampanyaya katılarak TEB Bireysel Kredi Kartlarınız ile 1- 31 Mart 2025 tarihleri arasında eğitim kurumlarında yapacağınız tek seferde 5.000 TL- 1.000.000 TL arası tek çekim harcamalarınıza ücretsiz 6 taksit sunulacaktır.
    Kampanya müşteri bazındadır.
    Alışveriş yapılan işyerlerinin eğitim kurumu sektöründe olması gerekmektedir.
    Kampanya Tarihleri

Kampanya 1- 31 Mart 2025 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya Katılımı

Kampanyaya katılmak için müşterinin ilk harcamayı yapmadan önce CEPTETEB Mobil üzerinden veya OKUL yazıp 4616’ya SMS göndermesi gerekmektedir.
    Sadece TEB Bireysel kredi kartı sahibi müşteriler kampanyaya katılabilirler.
    Kampanyaya Dahil Kartlar

Kampanyaya Bireysel Kredi Kartları dahildir.
    Bonus özellikli bireysel sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahildir.
    Kampanyaya Dahil İşlem Tipleri

Kampanyadan yararlanabilmek için işlemin 5.000 TL- 1.000.000 TL tutarları arasında olması gerekmektedir.
    Aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki dahil edilecektir.
    Alışverişler, Bonus POS'undan yapılmalıdır.
    Fiziki ve Sanal POS’tan yapılan harcamalar dahildir.
    İnternetten yapılan harcamalar ve temassız işlemler dahildir.
    Sadece yurt içinde yapılan işlemler kampanyaya dahildir.
    Kampanyaya peşin işlemler dahildir.
    Kampanya başka kampanyalarla birleştirilebilir.
    Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ilkokul, orta okul, lise ve üniversitelerde yapılan okul ödemeleri kampanyaya dahildir.
    Kampanyaya Dahil Olmayan İşlem Tipleri

Sade kartlar, Banka kartları ve Ticari kredi kartları kampanyaya dahil değildir.
    Asıl kart sahipleri kampanyaya katılım yaptığı durumda; ek kart ile yapılan harcamalar da asıl kart harcamalarına dahil edilmektedir. Ek kart sahipleri ayrıca kampanyaya katılım yapamamaktadır.
    Yurt dışı işlemler kampanyaya dahil değildir.
    Ekstre kesim tarihinizde yapılan işlemler kampanyaya dahil olmamaktadır.
    Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri dahil değildir.
    Taksitli işlemler 6 taksitten faydalanamayacaktır.
    Kampanyaya sadece eğitim kurumlarında yapılan eğitim ödemeleri dahildir, kırtasiye harcamaları ve kitapçı harcamaları dahil değildir.
    Kampanya detayında yer almayan ödemeler kampanyaya dahil değildir.
    Diğer Bilgiler

Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır, kampanya kapsamındaki kazanımlarınız etkilenir.
    Kampanyanın farklı bir taksit ya da öteleme kampanyası ile birleştirilmesi durumunda kampanya sonrası işleminize uygulanan taksit sayısı 12 taksiti geçemez.
    Kampanyaya SMS ile katılmak için gönderimi TEB üzerine kayıtlı telefonunuzdan yapmanız gerekmektedir.
    Kampanyaya katılım gerçekleştirmeden önce yaptığınız harcamalarınız dikkate alınmayacaktır.
    Gönderilen SMS’ler operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden belirlenmektedir.
    Kampanyadan çıkmak için ise harcamanız öncesinde IPTALOKUL yazıp 4616’ya SMS iletmeniz gerekmektedir.
    Kanuni takipte olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
    TEB kampanyayı değiştirme ya da durdurma hakkını saklı tutar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Selamlar,

2 oğlum için ödeme yapacağım varmıdır ele avuca gelecek kampanya yada bir tavsiyesi olan. işbankası ve akbank var 2sinde de bir cacık yok iş bankasında 4 var sadece. 9 falan olması lazım :)

Okul ödemelerinizde Bankkart'ınız ile yapacağınız 2-8 taksitli işlemlerde +4 taksit, Bankkart Prestij'iniz ile yapacağınız 2-6 taksitli işlemlerde +6 taksit!

Kampanya Koşulları:

Eğitim sektöründe yer alan Bankkart üye işyerlerinden Bankkart'ınızın kredi kartı özelliği ile tek seferde yapacağınız 2-8 taksitli okul ödemelerinizde +4 taksit fırsatından faydalanabilirsiniz.
    Artı taksit kampanyası sadece bireysel Bankkart'ın kredi kartı özelliğiyle Bankkart yetkili üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız 2-8 taksitli okul ödemelerinizde geçerlidir.
    Bankkart Prestij kartınızın kredi kartı özelliği ile tek seferde yapacağınız 2-6 taksitli okul ödemelerinizde +6 taksit fırsatından faydalanabilirsiniz.
    Bankkart Ücretsiz, Bankkart Business ve Bankkart Başak ürünleri ile yapılacak işlemler kampanyamıza dahil değildir.
    Kampanyadan faydalanmak için işlem esnasında satış yetkilisine + taksit talebinizi hatırlatmanızda fayda bulunmaktadır.
    Kampanyalı işleminize ilişkin detaylı bilgi slip üzerinde bulunacak olup, seçilen + taksit koşuluna ilişkin sonradan değişiklik yapılmamaktadır.

EĞİTİM HARCAMALARINA EN FAZLA TAKSİT YAPAN KREDİ KARTLARI ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gknync -- 20 Mart 2025; 20:1:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nisan ayında belki artar dedik, vakıf troy 5 den 3 e düşürmüş taksit sayısını :( nisan ayında taksit sayısı fazla olan kart var mı ?

Lenovo IdeaPad Y570
    CPU: Intel Core i5-2430M || RAM: 6GB DDR3-1333MHz || HDD: 500GB WD Scorpio Blue || GPU: 2 GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5
    Display: 15,6" HD LED Backlight || Speaker: 2.0 JBL with SRS Premium Sound || ODD: DVD Super Multi || OS: Windows 7 Home Basic SP1 64-bit
  • Nisan 2025 için güncel durumda göre 2 banka avantajlı duruyor. Vakıfbank 5 vardı 3'e düşmüş, Garanti Bonus iyice saçmaladı, diğer bankalarda doğru düzgün bir şey bulamadım.

1. TEB Bonus - 6 Taksit

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/egitim-6-taksit/

2. Vakıfkatılım - 5 Taksit

https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/kendim-icin/kampanyalar/detay/egitim-harcamalariniza-vade-farksiz-5-taksit

• Vakıf troy kart aldım ama taksit sayısı 3 e düşmüş, şimdide TEB e başvuracağım ama hangi kartı almalıyım, şubeden anında kart ta veriliyor . Bilgisi olan var mı

• Bonus Troy aldım , visa- troy kampanya da farketmiyor

Açıklamada Eğitim kurumu yazıyor, bonus postu şart değil galiba. Ben henüz kullanmadım kullanan var mı arkadaşlar.

Merhaba teb bonus kart ile ödeme yaparken post tan çekerken mi taksit soruyor, yoksa sonradan mı taksit alıyor. Bilgi verir misiniz.ilk defa teb bonus troy kullanacağım emin değilim.

siz tek çekiyorsunuz, sonradan banka otomatik taksit yapıyor.

(Ama önce mobilde kampanyaya katılmanız gerek unutmayın)

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/egitim-6-taksit//

eğer okul vade farksız taksit yapma seçeneği varsa onuda yapabilirsiniz..

(bizim okul astronomik vade farkı alıyor )

Orijinalden alıntı: Snl99

Merhaba teb bonus kart ile ödeme yaparken post tan çekerken mi taksit soruyor, yoksa sonradan mı taksit alıyor. Bilgi verir misiniz.ilk defa teb bonus troy kullanacağım emin değilim.

Ben müşteri hizmetlerini aradım çekilen post ta eğitim yazması gerek dedi.

önce deneme yaptım 1000 tl çektirdim. eğitim yazıyormuş 6 ya böldü..

sonra geri kalan bakiyeyi çektirdim.

• Tatil taksitlerinde 9 lar 10k ya varan indirimler havada uçarken eğitime taksit bile yapmayan bankalar ülkemizin özeti. Okumayın ve eğitimle alakalı herşeyi kısın ama paranız yoksa bile gidin tatil yapın.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbeg44 -- 1 Mayıs 2025; 15:31:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.