< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bende çok araştırdım. Çoğu bankanın uygulamasından da kontrol ettim. Peşine Paraf dışında daha fazla taksit veren bankaya rastlayamadım. Sadece Hadi Black 10 taksit yapıyor ama örneğin 500 bin ödeyecekseniz vadelide 500 bulundurursanız vade farkını her ay kartınıza iade ediyormuş. Bana çok mantıklı gelmedi. |
|
https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/secili-okullarda-taksit-kampanyasi Garanti Bonusun bu kampanyası nasıl çalışıyor. okul listesinde bizim okul var ama geçen sefer kampanyaya katılmamıza ragmen taksit yapmadı. |
|
|
|
Ne demek rica ederim. Aynı sorun bizim okulda da var ne yazık ki. Taksitli ile peşin fiyat arasında vade farkı var ve okul 8 taksite bölüyormuş gibi gözüküyor ama aslında +4'ü banka veriyor. Vade farkı ödememek için peşin eğitim ödemelerine sonradan taksit kampanyaları var. Garanti 3 e bölüyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben vakıfbanktan peşine 6 ile ödedim o yüzden. Değerlendirebilirsiniz belki. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borbayrak -- 17 Eylül 2026; 18:2:59 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
enpara ve sağlamkart harici taksit yapan yok değil mi? |
|
Kampanya şartlarında kampüs diye bir ayrım göremedim ben ama siz nerden böyle bir kanıya kapıldınız |
|
Sağlam kart kampüse özel olan kampanyaya bakıyorsunuz. Güncel tarihli kampanya linkini ekliyorum bir de burdan kontrol edin lütfen. Eğitim Harcamalarınıza 5 Taksit İmkanı | Kuveyt Türk Katılım Bankası https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin/kart-kampanyalari/egitim-harcamalariniza-5-taksit-imkani |
|
Ne demek hocam. İnşallah sıkıntı yaşamazsınız eğitim ücretleri epey de yüksek olunca biraz korkutuyor haklısınız. Kampanya şartlarınızı varsa özellikle mobil uygulama üzerinden iyi okuyun. Ben geçenlerde Vakıfbank platinum Plus ve Denizbank Bonus ile 6 taksit kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Varsa onları da değerlendirebilirsiniz. |
|