Şimdi Ara

Eğilemiyorum. Bel fıtığı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün bir araştırma yapmak için yaklaşık 5-6 saat sandalyede oturdum. Fakat ayağa kalkmaya çalıştığımda belime sanki bıçak saplandı. Yürümeye çalıştım fakat nafile çok acı veriyordu.Zor bela 4-5 adım attıktan sonra belim düzeldi fakat sadece çok az acı çekerek yürüyebiliyordum. Oturup kalkarken eğilirken canım çok yanıyordu. Destek almadan oturup kalkamıyordum. Hapşururuken bile sanki belime bıçak saplanıyordu. Aile hekimine gittim kas gevşetici verdi. hap ve krem olarak. 1 hafta kullandım işe yaramadım. İKinci defa gittim 5 tane kas gevşetici iğne verdi. 2 tane iğne oldum fakat sadece acılar hafifledi. Sadece yürürken eskisi gibi acı çekmiyorum ve bir yerde tutulup kalmıyorum.Fakat hala eğilemiyorum tuvaletimi bile yapamıyorum. sadece oklava yutmuş gibi yürürsem vanım yanmıyor. dün akşam mekik çekeyim dedim nafile. belim çok acıyıor. 2 tane iğne olabildim çünkü bayram tatiline girdi elemanlar. Sİzce şimdi ne yapmalıyım. Bel fıtığı olabilir mi?

• arkadaşım anlattığın rahatsızlığın aynısı şuan bendede war eğer bulduysan bi çaresini ne olur paylaŞ öldüm bittim resmen ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: husame123

arkadaşım anlattığın rahatsızlığın aynısı şuan bendede war eğer bulduysan bi çaresini ne olur paylaŞ öldüm bittim resmen ...

Aile hekimine gittim. Kas gevsetici krem ve hap yazdı. 1 hafta kullandım işe yaramadılar. Tekrar aile hekime gittim. 5 adet kas gevşetici iğne verdi.2 tane iğneyi yaptırdım ve gecti. Tam olarak düzelmem 2 hafta sürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 7 aydir öne eğilemiyorum. Yokmu bunu çaresini bilen gitmedigim doktor kalmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEL FITIĞI KESİN ÇÖZÜM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.