Şimdi Ara

Eğer X-Fi, Vista ve Z5500 ün var ise hemen tıkla...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda X-fi ve Vista kullanıcıları için DVD Audio desteği buldum

Sorun : Vista'da X-Fi kartların 4 eksiği var şu an
    -DVD Audio
    -DD ve DTS desteği
    -6.1 kanal ses
    -DirectSound®-based EAX oyunları

DTS olan albümlerin Vista da dinlenebilmesi için gerekli olan 2 şeyi maalesef X-Fi desteklemiyor, DVD Audio ve DD-DTS Desteği...
    Ama Z5500 (veya diğer ses çözücülü sistemlerde) Vista'nın DD-DTS desteği eksikliği önemsiz, çünkü set bunu zaten yapıyor
    Geriye kalıyor DVD Audio desteği

Onu da bu driverı kurunca hallediyoruz, diğer türlü bu üçlü kesinlikle DTS müzik çalmıyor (DTS Klipli olan müzikleri kastetmiyorum, direkt Audio CD)

http://files.filefront.com/SBXF+PCDVT+LB+2+14+0001rar/;8776322;/ ~8MB

kurduktan sonra mükemmel bir şekilde DTS albüm dinleyebiliyorum sonunda

Not: Sesi sadece Media Player Classic ile aldım,diğer oynatıcılar çalmadı
    Şu an tek sorunu şarkıyı dinledikten sonra kapatınca arka uydulardan cins bi ses gelmesi ama sistemi kapatıp açınca gidiyor

Yaptığımız İşlem : Auzentech markası X-Fi işlemcisine sahip ses kartı çıkardı, onun driverının belli dosyalarını X-fi ye kopyalamak...

Şu an zararlı bi yan etki görmedim ama yine de sorumluluk kabul etmiyorum, maksat yardım...

İyi forumlar

• x-fi ninn altı tane çıkışı olan modeli var mı ?
  • Bunu nerden buldunuz, yani nerden güncelleyebiliriz gerekirse... Z-5500 üm geliyor X-fi xtreme notebook var direk kurdum
  • ingilizce forum sitelerinden buldum dostum
    çok işe yarıyor, onlarca dts albüm indirdim netten, mp3 dinleyesim gelmiyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: economyst

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda X-fi ve Vista kullanıcıları için DVD Audio desteği buldum

Sorun : Vista'da X-Fi kartların 4 eksiği var şu an
    -DVD Audio
    -DD ve DTS desteği
    -6.1 kanal ses
    -DirectSound®-based EAX oyunları

DTS olan albümlerin Vista da dinlenebilmesi için gerekli olan 2 şeyi maalesef X-Fi desteklemiyor, DVD Audio ve DD-DTS Desteği...
    Ama Z5500 (veya diğer ses çözücülü sistemlerde) Vista'nın DD-DTS desteği eksikliği önemsiz, çünkü set bunu zaten yapıyor
    Geriye kalıyor DVD Audio desteği

Onu da bu driverı kurunca hallediyoruz, diğer türlü bu üçlü kesinlikle DTS müzik çalmıyor (DTS Klipli olan müzikleri kastetmiyorum, direkt Audio CD)

http://files.filefront.com/SBXF+PCDVT+LB+2+14+0001rar/;8776322;/ ~8MB

kurduktan sonra mükemmel bir şekilde DTS albüm dinleyebiliyorum sonunda

Not: Sesi sadece Media Player Classic ile aldım,diğer oynatıcılar çalmadı
    Şu an tek sorunu şarkıyı dinledikten sonra kapatınca arka uydulardan cins bi ses gelmesi ama sistemi kapatıp açınca gidiyor

Yaptığımız İşlem : Auzentech markası X-Fi işlemcisine sahip ses kartı çıkardı, onun driverının belli dosyalarını X-fi ye kopyalamak...

Şu an zararlı bi yan etki görmedim ama yine de sorumluluk kabul etmiyorum, maksat yardım...

İyi forumlar

hort. link yenileyebilir misiniz?

Bunu dinlemeye çalışıyorum. Ses kartı creative x-fi

Eğer X-Fi, Vista ve Z5500 ün var ise hemen tıkla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 12 Haziran 2013; 21:43:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.