< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Egea HB tatil yolu 2021, 2022 ve güncel 2023 verileri. (3. sayfa)

-
-
Aslında doğrudan karşılaştırmak çokta sağlıklı bir sonuç vermez. Araç ağırlıkları aynı olmalı, yük aynı olmalı, aynı güzergahta aynı hava şartlarında kullanılmalı v.s. v.s. (Lastiklere, lastik havalarına değinmiyorum bile) bir sürü detay var tüketimi etkileyen.
Lakin ş.içi ağırlıklı kullanan ve hatta benim gibi ortalama hızınızın 20 km/s üstüne mümkün değil çıkmadığı bir trafikte atmosferik araç cep yakıyor. Mecbur kalmadıkça bir daha tercih edeceğim bir motor olmaz ama tabi günün şartları, bütçe, fayda/maliyet oranları devreye girdiğinde durum değişebilir.
-
-
Size de çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. İyi dilek ve uyarılarınız için ayrıca teşekkür ederim. Sizinkine yakın bir hasarı da binanın otoparkından çıkarken, balkon köşesindeki pis su borusuna sürterek yaptım geçtiğimiz kış. Göçükçü düzeltemedi, sadece sürtünen yerin boyalarını silebildi. O bölgede depo sacı olduğundan düzelmezmiş. Servise sordum onlarda aynısını söyledi, çekiclenecek, macunlanacak, boyanacak ve etrafına vernik atılacak dediler. YArın bir gün satarken sorun olur diye yaptırmadım. Ne de olsa 2. elde alıcılar için biniyoruz arabaya.
Yapım gereği her olumsuzluğu çok büyüten, karamsar bir yapım var, elimde değil.
-
Evet maalesef saca denk gelince böyle oluyor . Bana da aynı şekilde ya komple macunlanacak ya da değişecek dediler . Ben şahsen değiştirmeyi tercih ettim . Kendim araç alırken de kaza fotoğrafına bakıp değiştiyse almayı tercih ediyorum . O macunun dalgalanması olsun orjinalliği bozması olsun şahsen hiç hoşuma gitmiyor .
Satma işini de şahsen hiç düşünmüyorum . Ben daha en az 5 sene binerim bu arabaya tertemiz değişen güzel parçayla binmeye devam etmek en iyisi oldu şahsıma .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel bi konu olmuş.Bunca olumsuzluk içinde tatil iyi gelmiştir.
Geçmiş olsun bu arada,halledilmeyecek hasarlar değil.İyi tarafından bakarsak sağ salim gidip evinize dönmüşsünüz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tatil için Ankara'dan Alanya ya giderken 1 defa hataya düştü serviste götürdüm radar yerinden çıkmış takıldı ardından Erdek Hatay turu 5000 km yol yaptım hataya düşmedi gece kullanımında sorun yaşamadım yağmur için bir şey diyemem yağmurda kullanmadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.6 etorq otomatik mi araciniz
Egea dan önce hangi araçları deneyimlediniz hocam??
daha önce sedan e-torq vardı satıp 2020 Astra 1.4 turbo aldım LPG de verim alamadım satıp önüme gelen ilk hb e-torg aldım
harika bir özellik gece özellikle arka farı yanmayan bir araç olduğu bir nebze olsun erken frenleme ile sizi uyarıyor 4 kademeli mesafe ayarınıda mutlaka yapın ortadaki tuş
Sedan ile hb arasında sürüş anlamında yalıtım sessizlik süspansiyon farklı diyorlar siz ne dersiniz
kullandığım 2 araç ta 2017 urban donanım hb daha sessiz ön cam daha kalın yalıtım daha iyi 8 hava yastığı ACC çarpışma önleyici koltuklar kılıfları arka emniyet kemeri bağlantı ikazı arka frenler disk gibi artı özellikleri var sedandan daha zevkli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_kucukaksoy -- 5 Ağustos 2021; 18:26:55 >
Opel Astra dan sonra belki turbo olmayışından dolayı yokuş ve ara hizlanmalarda eksikliğini hissediyor olabilirsiniz tek.Dur kalk yapamıyor değil mi adaptif.cukurlardaki tepkisi ya da genel manada yumuşak bir araç midir ??
Astra çekiş olarak daha iyi ama benim için ekonomik değil birde LPG ile sorun yaşadık
ACC 20 km gibi bir hıza düştüğünüzde devreden çıkıyor
motor ve şanzıman yönü ile güzel bir araç ama sonuçta nede olsa egea hb bir nebze daha iyi
Kaç km dir kullanıyorsunuz egea hb 1.6 multijetler nasıl hocam
iki aracı iki yılda 40000 km kadar kullandım dizelin Torku daha iyi olduğundan daha iyi
Corolla 1.33 den egea hb geçilir mi sizce? 5 yıldır kullanıyorum 60 bin km geçtim en ufak sıkıntım yok ama araç modelini yükseltmek ve daha teknolojik bir araç sürmek için yeterli midir sebebim bilmiyorum
otomatik bir araç düşünüyorsanız 1.6 e-torq güzel bir tercih olur corolla da öyle ahım şahım bir araç değil egea şu an otomatik alacaksanız en mantıklı ve uygun araç hb sedana göre daha kalitelidir özellikle 2016/2017 modelleri alırken mutlaka temiz ve hor kullanılmamış araç alın uzun süre hizmet eder
Teşekkür ederim her soruya içtenlikle verdiğiniz cevaplar için 😊🙏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X