Şimdi Ara

Egea c ise bana görede passat e sınıfıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
5.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana görede passat(dolusu) e sınıfı araçtır egea ise b Dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Egea araba bile değildir. Hatta egea diye bir şey yoktur. O sanaldır sanal. Egea’ya biniyorum diyenler yalan söylüyordur.

Kardeşim nedir bu sizdeki fiat ve egea takıntısı sanki dünyaca ünlü bir otomobil markamız var da italyanın markasını kötülüyoruz. Önce biz de fiat gibi bir dünya markası yaratalım, otomobil üretelim, ondan sonra milletin markasını modelini kötüleriz.
  • peki
  • Bana göre de 2x2=5 tir, Ayıda aslında bir kuştur. Ne de olsa hiç bir teknik bilgi ve veriye dayanmadan "bana göre" diyerek uydurmak serbest.
  • Egea araba bile değildir. Hatta egea diye bir şey yoktur. O sanaldır sanal. Egea’ya biniyorum diyenler yalan söylüyordur.

Kardeşim nedir bu sizdeki fiat ve egea takıntısı sanki dünyaca ünlü bir otomobil markamız var da italyanın markasını kötülüyoruz. Önce biz de fiat gibi bir dünya markası yaratalım, otomobil üretelim, ondan sonra milletin markasını modelini kötüleriz.

• doğru.

ama şöyle bir şey var sen kimsin ve kimin umrundasın?
  • Bu arkadaşı da alalım.
  • Gerçekten bu segment olayını kim neye göre belirliyor, neye yarıyor hala anlamış değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Şu bahsettikleri çete sizsiniz sanırım :) Fiat bayi çalışanları :) gel al bekliyorum

• Hocam egea ve golf un rakip olduğunu iddaa ediyorlar diyelim bir nevi

• Sokaktan 10 tane adam çevirsen 9 tanesi hangi arabanın hangi sınıfta olduğunu bilmez.Yıllardır linea ile başlayan egea ile devam eden saçma sapan kimseye bir faydası olmayan konular açılıp duruyor.Egea'ya forumun tamamı b sınıfı da dese C sınıfı da dese hiçbir şey değişmez.Gene türkiyenin en çok satan arabası olur.Çünkü fiyatına göre iyi bir araç.NOKTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 9 Ağustos 2019; 14:55:7 >
  • neyse ki sana kalmadan adamlar sınıflandırma niteliklerini belirlemişler
  • quote:

Egea c ise bana görede passat e sınıfıdıf

o sana göre
  • Egea, B den C ye geçerken bütünlemeye kalmış bi arabadır
  • Egea B doğdu yıllar geçtikçe büyüdü ve şu an D+ oldu,sen geride kalmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakk0131

Gerçekten bu segment olayını kim neye göre belirliyor, neye yarıyor hala anlamış değilim.
    Araba segmentleri neye göre belirlenir;

Araç segmentleri çoğunlukla ABD ve Avrupa eksenli olarak iki şekilde yapılmaktadır. Bu durum Amerika Birleşik Devletleri ile Avrupa’nın “boyut” anlayışının farklılığı ile ilgilidir.

ABD’deki araç segmentleri sınıflandırması aşağıdaki gibidir;

Karayolu Güvenliği Sigorta Enstitüsü (IIHS – Insurance Institute for Highway Safety): Amaca ve boyuta göre

Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği Yönetimi (NHTSA – National Highway Traffic Safety Administration): Ağırlık bazında.

Amerika Birleşik Devletleri Çevre Koruma Ajansı (US-EPA -United States Environmental Protection Agency ): Kabin ve bagaj hacminin toplamına dayanmaktadır.

Avrupa’da araç segmentleri sınıflandırmaları aşağıdaki gibidir;

EuroNCAP: Kullanım amacı esas alınıyor.

British Market: Toplam kabin ve bagaj hacmine göre.

Avrupa Yeni Araç Değerlendirme Programı ve Avrupa Komisyonu ( European New Car Assessment Programme and European Commission): Arabanın büyüklüğü dikkate alınır.

Araba segmentleri en yaygın Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen A, B, C, D, E, F, J, M, S segmentlerine göre belirlenmektedir. Bu sınıflandırmada, aracın amacı, büyüklüğü ve donanım özellikleri belirleyici faktörlerdir.

https://carwarninglights.net/car-guide/car-segments/

Cars are mainly classified as US and European axes in two ways. This is related to the differentness of the “size” understanding of the United States and Europe.

Car classifications in the US are as follows:

Insurance Institute for Highway Safety (IIHS): Based on purpose and length.
    National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA): Based on weight.
    United States Environmental Protection Agency (US-EPA): Based on the sum of the cabin and luggage volume.
    Car classifications in Europe are as follows:

EuroNCAP: Intended use is taken as a basis.
    British Market: Based on the total volume of cabin and luggage.
    European New Car Assessment Programme and European Commission: Vehicle size is expressed in capital letters.
    The most common classification of vehicles is the classification specified by the European Commission. In this classification, the purpose, size and equipment characteristics of the vehicle are the determining factors. These are: A, B, C, D, E, F, J, M, S class as the European market segment.

Peki arabaları bu şekilde sınıflara ayırmanın amacı nedir? Spesifik olarak araçlar için neden uygulanır bilmiyorum ama genel olarak pazarlamada Sınıflandırmanın temel amaçları, Karşılaştırılabilirlik, bulunabilirlik, ölçülebilirlik sağlamaktır.

• Passat E sınıfıysa Mondeo F sınıfıdır.
  • Yahu ne uzattınız paran yoksa paşa paşa gidip egea alcaksın bu kadar. Eline geçen ilk parayla da egeayı değiştireceksin bu herkes için aynı durum.
    Cmiş Emiş Dmiş bilmemneymiş ne fark eder.
  • çok şükür bugünü de Egea konusuz kapatmadık.
  • Bana göre de Travego C sınıfıdır. Sonracıma maden suyu da aslında bana göre maden suyu değildir.
  • Biz aldık biniyoruz. İşimizi görüyor. Parasının karşılığını da fazlasıyla veriyor. Sınıfı şubesi hiç umrumda değil.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.