Bildirim
Egea 205/55/16 lastik önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hankook ventus prime 4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
falken 205/55 r16 91v ziex ze310 ecorun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
falken normalde 300tl daha ucuz burada aynı fiyata satıyorlar 2 hafta önce 1400tlden aldım falkenleri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Çok iyi fiyat hocam. Nereden aldın ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnanmak yeter. -
akakce.com
Falken Ziex ZE310 Ecorun 205/55 R16 91V Yaz Lastiği Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/lastik/en-ucuz-falken-ziex-ze310-ecorun-205-55-r16-91v-yaz-lastigi-fiyati,442930426.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADsWTCxBZ4xKTQOfSMx5OKsbzcid7&gclid=Cj0KCQiAj_CrBhD-ARIsAIiMxT9c2ZemR-9K1aRXMINYtEEPXKFD6iSI4ST98K5T3mvwdF3CrLOr41EaArXiEALw_wcB
ara ara takip edin hocam ufak tefek dalgalanmalar olabilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
-
Goodyear effiecntgrip kullanmadığım için karşılaştıramayacağım. Falkenide 1 yıldır kullanıyorum uzun vadede ne olur bilemem kışlıklara geçtim şuan. Ama bana göre f/p idi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt