Çok kalitesiz adam, neden spor yazarı yapıldığı belli değil. Her seferinde Fener'i şakşaklamaktan başka bir şey yaptığı yok. Profesör Alex nedir ya...
Kayınpederini araştır bulursun niye spor yazarı olduğunu.
Ben de küfür, yumurta tarzı şeyler var sandım. Zira o herif de ondan anlardı.
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
Galatasaray taraftarının bu haysiyetsiz heriften nefret etmesi gayet normal durum.
Olay küfür falan değil. 2007-2008 sezonunda Galatasaray-Fenerbahçe maçının ardından çok ağır hakaretler etmişti bize. Tribünde yaptığımız Street Fighter kareografisini kastederek, bizi malum terör örgütü ile bağdaşlaştırmıştı.
Videoyu izlerken içimin yağları eridi. Keşke ben de orada olsaydım..
Sadece Gs değil FB hariç tüm takım taraftarları nefret eder, spor yazarı yorumcu dediğin adam tarafsız olur. Bu adam tam bir hanzo, cehalet sınırlarını aşmış, andavalın teki. Tepkide bu yüzden olsa gerek, selçuk yular ve bu ercan saatcik denen elemanları üst üste koyacaksın, gerisi malum artık =)
quote:
Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907
quote:
Orijinalden alıntı: ir0nfist~
quote:
hala o eski dava mı
komik olan yeri belirtseydin keşke
üstünden onca zaman geçmiş
Ben şimdi küfür etsem sana bir süre sonra hiç bir şey olmamış gibi davranacaksın öyle mi ?
keşke küfürle karşılık verselermiş daha çok hoşuma giderdi
gs liler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı
Keşke kafasına gözüne sert cisimler fırlatsalardı. Neyse, buda güzel tebrikler aslanlar...
bu adam gs li olsaydıda bana itici gelecekti şarkı soylediği yıllardan beri sevmezdim bu adamı o kufur olayından sonra ki metin özülkü de aynı değerdedir benim için artık
nefret haline geldi bende
Bu herif beyinsizliğini gün yüzüne çıkardığı günden beri ne Hürriyet gazetesi alırım, ne de bu adamın çıktığı her hangi bir programı 10 sn den fazla izlerim.Bence verilmesi gereken en doğru tepki budur, çünkü siz bunun yüzüne tükürseniz de hiçbirşeyden utanmaz.
Bu adamın fenerli olmasından utanıyorum. Elle tutulur bişey söylediğini görmüş değilim, sözde fb'yi savunmaya çalışır ama sürekli saçmasapan konuşur. Ağızlarına sağlık gslilerin iyi yapmışlar.
futboldan hiç anlamayan , kayınpeder kontejyanından gazeteci olmaya çalışan başarısız bir popçu.
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
keşke küfürle karşılık verselermiş daha çok hoşuma giderdi
Küfürle ya da yumurtayla protesto etselerdi haklıyken haksız duruma düşerlerdi. En iyisini yapmışlar.
www.yerkure.info
quote:
sebep?
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
9 eylül'lü olarak aralarında bulunmak isterdim. Adamsınız adam!!
Ne güzel demişti be.
quote:
Orijinalden alıntı: GencFB35!
Ne güzel demişti be.
forumları karıştırdın galiba antu değil burası tema da benzemiyo zaten
Fenerli olarak kendisinden nefret ederim.Taraflı yazarları kesinlikle okumam zaten.Bu,Selçuk Yula vs. hepsi aynı kefededir. Hayır zaten gazeteci geçmişi yok,futbolcu geçmişi yok.Tarkan'ın 2. sayfada haber yapması gibi birşey bu adamın yaptığı.TV'de yaptığını saymıyorum bile.Taraftar az bile yapmış ellerine sağlık.
hala tv ye cıkabilecek yuzu var ya su adamın ,daha cok sey soylenirde sınırsız yerim simdi
eline kalem alınca, al şurada şukadarlık alan senin istediğini yaz deyince, gel şu saatte şurda otur birşeyler söyle deyince millet kendini birşey zannediyor, tutamazsan çeneni böyle biiiipp ederler seni