Şimdi Ara

EGE SİNİ su böreği :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sürekli donanım-lcd-laptop fırsatları nereye kadar birazda yemek lazım.

Bugün eve giderken börek alalım dedik , karşıyaka egesini börekten 2 kilo alıcakken kasadaki bayanın "bugün ve yarın kampanya var tepsi olarak alırsanız kilosu 5 liraya geliyor" demesi üzerine aldık bir tepsi 4.850 gram geldi toplam 25 lira ödedik fiyat standart.

Sürekli aldığımız yer zaten , kampanya var diye malzemeden çalmamışlar gerçekten lezzetli 5 kg su böreği 25 lira bugün bitiyor indirim . Şimdiden afiyet olsun :)

http://www.egesini.com.tr/ linkide ekledim isteyn arkadaşlar incelesin ...

• Kilosu 5 liraya cidden iyiymiş. Tabi su böreği diye margarin aromalı fırında biraz bekletilmiş yaş hamur satmıyorlarsa...
  • iyiymiş, izmir dekilere afiyet olsun..
  • Lezzeti gerçekten başarılı damak zevkime güvenirim özellikle hamur işlerinde.. bu kadar reklam yaptım yarın arayıp bir tepsi börek gönderirler herhalde :)
  • 9.9 Tl ye - Kalo + dominosdaki büyük pizzanın 2 - 2.5 katı büyüklüğünde peynirli ve pastırmalı veya değişik malzemeli seçenekleri olan su böreği fırsatı vardı bir ara yararlanmıştık çok ucuza baya bir kaliteliydi içindeki yağ ise kötü değildi keşke yine aynı fırsat olsa ..
  • İzmirde en adi peynirin kilosu 5-6 lirayken, 5 liraya kaliteli su böreği beklemek hayal meyal olur.
    Geçen yıl okuldan bi arkadaşın tayini çıkınca girne şubesinden iki tepsi getirtmişti, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi margarin aromalı, dibinde cılk yağ birikmiş, hamur kıvamında bir börek gelmişti. Ayıp olmasın diye yedik.
  • Fabrikası pınarbaşındadır, bayramlarda arada baklava alırım oradan inanılmaz bir kuyruk olur her saatte 20 kişiye yakın kuyruk sirkilasyonu vardır.

Mesela bornova fıstıkta fıstıklı baklava kg fiyatı 30 tl iken (ki çok pahalı) orada 13-14 TL arası bir rakama alıyordum. Lezzeti güzeldir ancak iç malzeme olarak sırf fıstık koymamışlar ceviz de karışıktı. Yıllardır izmirliler alır oradan hani 2 kat pahalı börek / baklavalarla kıyaslanmaz ancak fiyat / lezzet olarak en iyilerden birisidir

Börek konusunda da oldukça iyidirler peynirli su böreğini normalde 7.5 tl ye satıyorlardı kg olarak dediğiniz yeni ve süreli bir kampanyadır... 15 tlye satılan su böreği ile kıyaslamayın ancak migros tansaş vb yerlerden su böreği alıyorsanız emin olun daha ucuza daha iyisini alırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi içme suyu markası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • canım su böreği çekti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

canım su böreği çekti :)

Benimde yaaa yapılırmı bu saatte bu :):):)
  • Arkadasım ne yapmışsınız sabah namazı kıldım yatağa girdim karnımın guruldamasindan uyuyamiyorum ne halt ettimde foruma girdim acim ac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibonline

Arkadasım ne yapmışsınız sabah namazı kıldım yatağa girdim karnımın guruldamasindan uyuyamiyorum ne halt ettimde foruma girdim acim ac

Allah kabul etsin :)
  • bak şimd canım börek çekti. kahvaltıda yesek ne güzel olurdu. kim çıkacak bu karda dışarı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.