Bildirim
EGE ELEKTRİK-ELEKTRONİK HAZIRLIK HAKKINDA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up -
. -
up -
Hazırlık var 2 ay çalış atla eğitim türkçe zaten
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hazırlık atlama sınavı nasıl sorulur ki ? -
Olum ben ne biliyim ilk defa gidecem üniversiteye
Ulan sanki 10 yıl üni okumussun gibi söledin demin. -
Yardım ediyoz suç adama bak sen hazırlık sınavının ne olduğunu bilmiyor musun? Ben de odtü hazırlına çalışıyorum boş konuşma
egonu yerim koçero. neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. amacım egede falan okuyan varsa tam bilgi versin. -
Yav kardeş ne biçim cevap yazıyorsun. Okadar upladın cevaplamayan oldu bende yardımcı oluyum dedim suçlu oldum ayıp
oncelıkle eyvallah yardımına lafım yok. ama ters ters konusman hosuma gıtmedı -
Konu basligina alakali birsey yazarsanız daha iyi destek alabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ege üniversitesinin sitesine bak. Buradakilerin çoğu de senin benim gibi ilk defa üni. gidecekler pek yardımcı olmaz. Ama sana tavsiyem 2 ay çalış kesinlikle geç hazırlığı boşuna oyalanma
Hocam konu baslıgı- ilk mesaj uyumunda sıkıntı göremedim. ne hakkında dediniz acaba ? -
Tamam sağolasın forum eskiden böyle değildi ygs lys bölümü hep yeni üni girecekler. eskiden mezun ve okuyanlar gelir birçok konuda bilgi verirdi.. Ayrıca yazın nereden başlayacağım hakkında en ufak bir fikrim yok :/ -
Konu basliginda ege elektrik elektronik hk. yazsa ben girmem belki de anlayan birinin dikkatini cekerdi yani :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Um. Haklısın. Aslında öğlen vakti acelem vardı mobilden hemen yazıverem dedim acil çıkmam gerekiyordu şidi değiştiririm. Sağolasın.. -
benim bir arkadaşım hazırlık okumadan direk bölüme geçmişti fakat ingilizce düzeyini bilmiyorum -
Hım.. Muafiyet sınavını verirsen direk geçiyormuşsun. Aslında marmara ing. olanı geliyor da tüm dersleri ingilizce işliyormuşsun o kafama takıldı
Benzer içerikler
- roketsan çalışma saatleri
- kenko kronometre
- alkol asit mi baz mı
- yeni mezun diş hekimi maaşı
- 6 ile 4"ün farkı kaç eder
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X