Şimdi Ara

ege-deü-iyte hazırlık okumak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, y-mf4:31670 geldi. Ege-deü-iyte makine-inşaat müh. yazmayı düşünüyorum ama ege ve deü deki bölümler %100 ingilizce değil zannedersem. Ama ege inşaat'ta hazırlık okuyan birini tanıyorum. Şimdi burada itüdeki gibi %30 ingilizce olayı mı var veya ingilizce dersler mi görülüyor. Benim ingilizcem çok kötü değil ama pratikte sıfır olduğu kesin işin açıkcası hedefimde ege-deü-iyte falan yoktu ama bu sene yerleşmeye karar verdim. Seneye ingilizcemi iyi bir düzeye çıkarmayı düşünüyorum. Toefl gibi bir sınavdan yüksek bir puan almak için 1 sene yeterli mi? gerekirse okul dışında bir hazırlık kursuna da gidebilirim. Bu sınavdan iyi bir puan alıp okulu bırakıp ygs-lys'ye hazırlanmayı düşünüyorum. Yani her türlü 1 sene gidecek zaten ama 2 sene ardarda hazırlanmak benim için çok zor olacak yani kafamı biraz dağıtmam lazım.

Asıl sormak istediklerim
    -Ege-deü'de hazırlık okumak zorunlu değil mi? ingilizce dersler var mı?
    -Ege-deü-iyte bu üniversiteler iyi bir ingilizce hazırlık eğitimi verir mi?
    -Toefl gibi bir sınav için 1 yıl yeterli olmaz mı? Yani itü-odtü için yeterliliği kabul edilecek bir puan almak için.

• ege ve dokuz eylülde hazırlığı geçemessin temin edebilirim.yüksek lisansların sınavını yapıyorlar.ee mühendisliğinde(hazırlıktaki en yüksek bölüm) 80 kişiden 3'ü geçti.
  • İytedeki hazırlık seni heryerde kabul gören bir ingilizce seviyesine ulaştırır deu ve ege ile mukayese edilemez ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ İşletme vs BOUN YBS
    5 yıl önce açıldı
    itü jeoloji okumak
    7 yıl önce açıldı
    marmara tıp hazırlık
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.