silinsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 17 Temmuz 2025; 22:13:3 > |
silinsin

-
-
Bazı intenet servis sağlayıcıları "kullan öde" sistemi ile çalışırken bazıları da "ön ödemeli" sistemle çalışırlar. Mesela NetGSM de ön ödemeli olarak çalışıyor. Bunda şaşılacak bir şey yok. Kafaya takılacak bir şey de yok. Her ay; önce parasını ödersin sonra kullanırsın. Fakat söylediklerinden fazla bir ücret kesiyorlarsa işte o zaman sıkıntı vardır.
-
hocam adam diyor ki sitede yazıyor bana bakıyorum yok sözleşmeye bakıyorum yok arattırıyorum yok ne telefondan ne whatsapdan böyle birşey söylemiyor ama geçiş yaptıktan sonra hemen fatura koymuş 1 gün öde diyor ondan sonra 30 gün yazacak diyor ee diyorum 18.08de ne yazacak o zamanda ödeyecen diyor ben böyle bir sistem görmedim burda yanlış olan şey adamın söylememesi önceden söyleseydi geçmezdim zaten daha dün ödedem internetkutusunun faturasını bu adamların önceden söylemesi lazım ne bileyim ben büyük bir ihtimal ayrılırım 3 ay sonra kullanmadan hemen basmışlar faturayı
ön ödemeli sistem görmedim evet ama adamda geçiş yaptıktan sonra söyliyor önce öde sonra kullan sistemidir bunun adı aslında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 17 Temmuz 2025; 20:50:39 > -
Evet ön ödemeli fatura sistemi olduğunu önceden söylemesi lazımdı. Daha önce böyle ön ödemeli sistem görmediğiniz için sizin de aklınıza sormak gelmedi. Ama internetiniz iyi ise bence faturayı ödeyip kullanın. Çünkü bunda kullanıcı aleyhine bir durum yok. Sadece o ayın ücretini peşin ödemiş oluyorsunuz.
-
ben faturalı kullanıyordum son ödeme tarihi 22sinde ödüyordum bunuda öyle zannettim dün hem internetkutusunu ödedim bugünde efsanenet neyse kullanayım bakayım beğenmezsem değiştiririm
-
@tundra202006 Ben NetGSM kullanıyorum ama bir kaç dakikada bir sürekli kesiliyor, bıkkınlık getirdi. Fiyatı da 300 TL'den 575 TL'ye çıkardı. Efsanenet'ten memnun musun? Tavsiye eder misin?
-
evdeki bakır kablodan bağlanıyorsan hepsi aynı efsaneden memnunum şuan sıkıntı yok aradığında ulaşıyorsun anında sorunları hepsi aynı modeme ulaşıyorlar reset atıyorlar modeme falan ben ucuz diye geçtim yorumları iyi geldi bana o kadar başkalarıda iyidir tabiki https://www.efsanenet.com.tr/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tundra202006 -- 27 Temmuz 2025; 16:36:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X