Şimdi Ara

EFSANELERDE BUGÜN : PLYMOUTH BARRACUDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1964 ila 74 yılları arasında üretilen aslında ABD nin ilk Ponny Car ı Plymouth Cuda olmuştur.
    426 cu ( 7.0 Lt) Hemi V8 motora sahip olanlara HEMİCUDA adı verilir. En karizmatik Muscle Car'lardan biri. İsmi bile ne kadar karizma olduğunu gösteriyor. Fabrika verilene göre 425 bg güç üretir ama çok daha güçlü olduğu söylentiler arasındadır.
    Araç Dodge Challenger ile aynı şase ve özellikleri barındırır. 100 km de 40 litre yakıt tüketimi vardır.
    En bilindik kasaları resimde görülen 70 ve 71 model olanlarıdır.

1900 kg civarı ağırlığı vardır. 2015 model bir Range Rover ortalama 600 nm tork üretir ancak hemi 4000 devirde 660 nm tork üretir. Hemicuda nın motor sesi 10 aslan kükremesine bedeldir. Türkiyede olmadığı tahmin ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalper_ -- 5 Aralık 2017; 16:22:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• süper araç laf yok 100km de 40lt tır harcamaz acayip yakıyomuş ortalama 230 tl yapar 100km de bi otobüs bileti 60 70tl

• sevdiğim tek amerikan klasik araba, 1960 plymouth fury

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerry Lane -- 5 Aralık 2017; 17:0:43 >
  • Paylaşım için teşekkürler, forumun böyle konulara ihtiyacı var, saçma sapan tartışmalara değil

• 70 li yıllarda turuncu renkte ve arkası ek makasla kaldırılmış olarak modifiye edilen modelini yanılmıyorsam Atatürk'ün manevi kızı Ülkü'nün oğlu Kalamış'ta kullanırdı.
  • Benim için 2 efsane klasik var gözümde Biri Pontiac Firebird Trans am, mahallemde vardı inanılmaz güzel bir araç gelip geçerken gözümü alamazdım içim giderdi birde 69 Mustang hiç gerçekten görmedim 66 yada 64 modelini gördüm ama 69 görsem ayrılamam sanrım :D
  • Güzel paylaşım teşekkürler.En sevdiğim amerikan araçlarından biridir kendisi.Şahsen o dönemki Mustang'den daha çok beğenirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EFSANELERDE BUGÜN : MAZDA 323
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Unalper olmasa otomobil genelde konu lara bakmak gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Unalper olmasa otomobil genelde konu lara bakmak gelmiyor.

Aman hocam estağfurullah

• Bu ne biçim bi arabadır ya? Gitmez ki abi bu şunun tipine baksana tipinde hayır yok. Ben dedemin 74 model serçesiyle toz yuttururum buna yeminederim bak

• 1973 Petrol Krizi nedeniyle üretimi 1974 yılında durdurulmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 lt hacim, 40 lt tüketim

adamın ocağına incir serası kurar bu araba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.