Şimdi Ara

Efsane Türkiye'de ( F10 M5 ) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
1
Favori
15.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

★ Corsair Severler Derneği ★ Corsair Fan Club ★
    Intel Core i5 4670K@4.6 GHz || MSI Z87 G45 Gaming || Asus GTX 780 DirectCU II || GSkill RipjawsX 8GB 1600MHz CL9 || Samsung 840 EVO 250 GB SSD || Seagate Expansion Desk 2 TB HDD || Corsair Carbide 400R 750W || Corsair Hydro H100i || AOC E2461Fwh
  • Techzone, Borusandayken seni andık vallahi yalan yok.

Burda M5 olduğunu bilse hemen gelirdi dedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady GarGara -- 21 Ocak 2012; 4:07:15 >

bu arada M5'in solundaki siyah 7.30Ld Eylül başında da duruyordu orada! nasıl satılmamış anlamadım? üstelik o dönem Navi. Prof. satılmıyordu tek navigasyonlu 7 serisiydi o.. hayret ettim! O.o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 21 Ocak 2012; 4:15:42 >

Efsane Türkiye'de ( F10 M5 )

• vay arkadaş!

geçen Esenboğa Borusan'a gittiğimde Premium Selection'da neler var diye arka tarafa geçtiğimde ilk kez koyu lacivert F11 5.20d gormuştum, konsolosluk plakalı.. arka tamponu yoktu, sanırım ufak bir kaza sonucu degisimi yapılacak..

şimdi resimlere detaylica baktimda siyah F11 koymuşlar, Z4 var, M5 gelmiş (terbiyesizler), 6.50i xDrive var.. 2 hafta önce gittim işte F11'i gördüğüm gün, 2 tane E90 320d ve 1 tane beyaz 5.20d comfort vardı, land rover bölümünde de 5 - 6 aydır satilmayan beyaz Discovery 4 HSE vardı koca Plaza'da.. insaf!

Ankara'ya hakikaten üvey evlat muamelesi yapiyor Borusan.. satis danışmanları derdi de inanmazdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 21 Ocak 2012; 4:30:40 >
  • Hocam sen daha iyi bilirsin herhalde ama sanırım sadece 2 tane ///M otomobilleri satılan kompleks var, Istinye ve Kozyatağı. En azından bize bugün böyle söylendi. Ben de bir ay önce gittiğimde M3 Cabrio vardı.

Borusan Istinye cidden mükemmel bir showroom. Şu ana kadar tabi ki bulunduğum en iyi kompleks.

Harika araçlar da geliyor, yeni 3 serisi geldiği dakika basıcam Istinye'yi.
  • M serilerini teşhir etmek amacı ile doğrudur.. Ama esenboğa borusanda zamaninda beyaz M6 cabrio ve ondan once Z4 M gri cabrio sergilemislerdi.. hatta Z4 M'i bilkentten baris diye bir arkadasim almisti.. istanbul'da cok daha sık teshire dustugu bir gercek..

2007de ben X5'i aldiktan yaklasik 3 - 5 ay sonra M5 ile M6'yi etkinlik adi altinda sergilemislerdi.. tabii sifirina oturmak adami bunaltiyor.. normalde bir BMW'ye bindim mi inmem, M5'den inip, 5 ile ayni lan bunun içi dediğimi hatirliyorum sacma sapan bir şekilde.. o derece sacmaliyorum ve ayarim bozuluyor!

sonra zaten bir arkadaşim M6 bir başkası M5 aldı da ikisini toplasan 100km fln kullanma şansim oldu, yoksa onu da yaşayamayacaktık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 21 Ocak 2012; 4:55:37 >

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • süper yaaa allah'ım sana geliyorum
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R
  • bu arabayı gördükten sonra biz neye biniyoruz sanırım katıra dedim içimden..

ulen bir de ateşli tartışmalara giriyoruz kıçı kırık arabalar için

yok arkadaş ben tartışmıycam meganı c4 ü focusu passatı..
  • asgari ucret uzernden calisiyom bunu alacak kadar zengin olsamda almazdim gider bi passat alirim geri kalanini yardim ederim oyle bi ulkede yasiyoruzki kimi boyle arabalari ilk ciktigi anda vergi falan bakmaz 630 bin liraya alir kimide gecen ramazan ayinda oldugu gibi iftara ekmek goturemedigi icin intihar eder zengin dahada zengin fakir fasfakir oldu son donemde bide adamin biri %25 lik kesim basimizda olsa bunlarida goremicektik diyo adaletsiz dunya bu memleketi bu hale getirenler allahindan bulsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşım için teşekkürler.

Mercedes modelleri dışında sevdiğim 2 araba modeli,BMW 5-6 serileridir,özellikle Mpower versiyonları..

İntel i5 2500k - MSI P67A-GD65 - G.Skill RipjawsX 2x4gb - Asus GTX970 STRIX - SAMSUNG HD1002SJ - Cooler Master HAF 932 Advanced - Seasonic X-750 PSU
    Thermalright Cogage True Spirit - Acer S232HLABID monitor - Razer DeathAdder 3500Dpi - Razer Goliathus Speed edition

Steam id : serhat_katliam
    Origin id : Ectilase
  • tam bir ultimate driving machine , ama o fiyat ne öyle !
    MSI MEG TRIDENT X - MSI MEG X490 UNIFY MB - INTEL i7-10700K - MSI VENTUS 2080Ti 11GB - 32GB DDR4 - 1TB M2 + 2TB SATA HD - MSI OPTIX MPG27CQ2 27" 144HZ - STEELSERIES RIVAL 650 - APEX 3 - QCK PRISM MOUSE PAD
  • Almanyada'ki fiyatı: The F10 M5 starts at 102,700 euros in Germany. Herhalde ABD'de BMW 5.50i 64.000 dolar civarı olduğuna göre M5 80.000 dolar civarı başlar.

5.50i fiyatı.
    http://www.bmwusa.com/standard/content/vehicles/2012/5/550ixdrivesedan/default.aspx

Paylaşım için teşekkürler..
    Playstation 4
    Renault Clio 4 1.5 DCI
    Audi A3 1.0 TFSI Stronic
    Volkswagen Passat B8 1.6 TDI DSG
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.