Şimdi Ara

EFSANE TOPİC: ÖĞRENCİYE 2-3 BİN LİRAYA ARABA (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.302
Cevap
38
Favori
125.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biliyorum çok hızlı oldu ama flash satıldı. 7100 liraya verdim. 6 ya almıştım ama 6300'e malolmuştu bana. Şimdi yine bakınıyorum 6 ya bulabilir miyim diye ama sanırım çok zor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: findnewdreams

cam tuslarinin yanindaki fazla tuslar ne hocam

arka cam sileceği ve sis farı düğmesi ama sis farı olmadığı için bir işe yaramıyodu benim flash'ta
  • arac cok iyi sevmeye basladim flaslari reno tsw var hurdadan sutlarsam brodway bakcam diyordum flasta olur yani vergisi felan nasil . bag bahce arabasi olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: findnewdreams

arac cok iyi sevmeye basladim flaslari reno tsw var hurdadan sutlarsam brodway bakcam diyordum flasta olur yani vergisi felan nasil . bag bahce arabasi olurmu

95 modeldi benimki 6 aylık bandrolü 80 liraydı. Çok güzel arabadır, şiddetle tavsiye ederim. ''çok yakar'' ''hiç tutulmaz'' yönündeki asparagas haberlere kesinlikle inanmayınız. 2 tane r11'e sahip olan birisi olarak ikiside 2 hafta da satıldı. ikiside uzun yolda 16 17 kuruş, ş içi 20 21 22 kuruş civarı yakıyordu. Broadwayle kesnilikle kıyas kabul etmez bir araçtır, flash çok başka bir araba...
  • kocaeline gidiyorum bugün bitane 93 model flash s buldum. Hatasız boyasız orj 166 binde muayene yeni, cillop gibi... İnş gerçekten güzeldir... 6400 fiyatı... Daha ucuza bulamadım mealesef
  • sana hesapli bi sekilde 90model sahin vereyim
    muayene var 4 teker sifir aku sifir lpg atiker yeni takildi. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

sana hesapli bi sekilde 90model sahin vereyim
    muayene var 4 teker sifir aku sifir lpg atiker yeni takildi. :)

yok kardeş ben tofaşa girmem. Benden uzak olsun :)
  • Kardeş ben de üniversite öğrencisiyim bana şöyle 12-13 civarı birşeyler önerir misin? İstediklerim yakıt ortalama olsun güvenli olsun yeter. Corsa van düşünüyorum c kasa 1.3 ya da 1.7 dizel ama temizi çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznklckp

Kardeş ben de üniversite öğrencisiyim bana şöyle 12-13 civarı birşeyler önerir misin? İstediklerim yakıt ortalama olsun güvenli olsun yeter. Corsa van düşünüyorum c kasa 1.3 ya da 1.7 dizel ama temizi çok zor.

van almayacaksan o paraya zor disel benzinli alman gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ally_0607

kocaeline gidiyorum bugün bitane 93 model flash s buldum. Hatasız boyasız orj 166 binde muayene yeni, cillop gibi... İnş gerçekten güzeldir... 6400 fiyatı... Daha ucuza bulamadım mealesef

Hocam 93 model araç eğer boyasız ise ve garajda saklanmamışsa büyük bir ihtimalle boya yanığı vardır ve solmaya başlamıştır. Çok eski araçta boyaya takılmamanızı tavsiye ederim naçizane

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

kocaeline gidiyorum bugün bitane 93 model flash s buldum. Hatasız boyasız orj 166 binde muayene yeni, cillop gibi... İnş gerçekten güzeldir... 6400 fiyatı... Daha ucuza bulamadım mealesef

Hocam 93 model araç eğer boyasız ise ve garajda saklanmamışsa büyük bir ihtimalle boya yanığı vardır ve solmaya başlamıştır. Çok eski araçta boyaya takılmamanızı tavsiye ederim naçizane

yok boyaya takıldığım yok ama beyaz arabada güneş yanığı olmaz ve de hafif solukluk olabilir ama pasta cilayla tamamen geçer. Boyaya takılmam ben zaten ama satarken avantajdır boyasız olması. bide aracı görmenizi tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-mermi-gibi-flash-126836467/detay/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

yok boyaya takıldığım yok ama beyaz arabada güneş yanığı olmaz ve de hafif solukluk olabilir ama pasta cilayla tamamen geçer. Boyaya takılmam ben zaten ama satarken avantajdır boyasız olması. bide aracı görmenizi tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-mermi-gibi-flash-126836467/detay/

Güzel araçmış.

• quote:

Kardeş ben de üniversite öğrencisiyim bana şöyle 12-13 civarı birşeyler önerir misin? İstediklerim yakıt ortalama olsun güvenli olsun yeter. Corsa van düşünüyorum c kasa 1.3 ya da 1.7 dizel ama temizi çok zor.

boşver corsayı morsayı. hatchbag mazda 323 alın. Ama dikkat edin 99 ve üstü olsun. Zaten en çok 99 var. Çok güzel konforlu ve kaliteli bir arabadır. 2004 2005 2006 Corsa halt etmiş yanında.
  • wehrmacht hocam zaten van yazmıştım ama gözünüzden kaçmış sanırım.
    ally_0607 hocam sağolun hemen bakıyorum
  • quote:

wehrmacht hocam zaten van yazmıştım ama gözünüzden kaçmış sanırım.

corsa van olmasın dediğinde ben genel olarak algıladım ondan
    Bak ben aldım bitane.
    http://forum.donanimhaber.com/m_67518869/tm.htm

Bide arkadaşın tavsiyesine istinaden tavsiyesi yerinde ama fiyat olarak Astina bulamazsın o paralara heleki o modellerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Bak ben aldım bitane.

Bide arkadaşın tavsiyesine istinaden tavsiyesi yerinde ama fiyat olarak Astina bulamazsın o paralara heleki o modellerde

sizin konuyu biliyordum zaten corsa istememin sebebi opel özel servisi bir tanıdığımız var. Aramız iyidir ve ona güvenirim. Bana alacağım arabanın ilk 1 yıl kesinlikle arıza masraf çıkarmaması lazım. Bu arada 323 lere baktım ama airbag olanları falan 12-13 civarı yok. Güvenlik benim için önemli o yüzden corsa van daha mantıklı geliyor.

• quote:

quote:

quote:

Bak ben aldım bitane.

sizin konuyu biliyordum zaten corsa istememin sebebi opel özel servisi bir tanıdığımız var. Aramız iyidir ve ona güvenirim. Bana alacağım arabanın ilk 1 yıl kesinlikle arıza masraf çıkarmaması lazım. Bu arada 323 lere baktım ama airbag olanları falan 12-13 civarı yok. Güvenlik benim için önemli o yüzden corsa van daha mantıklı geliyor.

corsa için ne sebepten temkinlisiniz bilmediğimiz ne var motoru sağlamdır dti isuzu cdti multijet referansalrı sağlam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bak ben aldım bitane.

corsa için ne sebepten temkinlisiniz bilmediğimiz ne var motoru sağlamdır dti isuzu cdti multijet referansalrı sağlam

Hocam siz beni komple yanlış anlamışsınız
    Ben corsa istiyorum. Zaten motorunun sağlam olması ve tandığımızın opel servisi olması corsayı en üste koydu. Ben sadece başka bir alternatif bulabilir miyiz diye bakınıyorum. Arabayı bulunduğum şehirden almam lazım, corsa da denk gelmiyor. Alternatifler de aklımızda olsun diye yazdım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bak ben aldım bitane.

Hocam siz beni komple yanlış anlamışsınız
    Ben corsa istiyorum. Zaten motorunun sağlam olması ve tandığımızın opel servisi olması corsayı en üste koydu. Ben sadece başka bir alternatif bulabilir miyiz diye bakınıyorum. Arabayı bulunduğum şehirden almam lazım, corsa da denk gelmiyor. Alternatifler de aklımızda olsun diye yazdım.

bizatihi yanlış okumuşum yahu teşekkür ederim bu arada.

• beyler yeni flashtan birkaç görüntü yakın zamanda ekleyeceğim. Araç motor olarak çok güzel hatta diğerinden çok daha iyi. 2. viteste 110'u görüyor. 3'e attığım zaman fırlıyor. 0-100 km 11 saniye (daha iyi olabilirdi 2. vitese çok geç attım çünkü) bütün bu veriler lpg'de... Kocaeli'den gelirken megane 2 ile kapıştık yetişemedi (büyük ihtimalle 1.4 benzinli versiyonuydu) accent eralardan hiç bahsetmym. Normalde eski arabalara çok güvenip basmam arada 1 2 sefer oluyor işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ally_0607 -- 27 Temmuz 2013; 18:51:27 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.