Şimdi Ara

riske girip fiesta van aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
7.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konuyu açmıştım biraz sağa sola bakındıktan sonra tesadüfen karşıma çıkan bir fiesta vanı aldım arma yapacak merak edenlere faydası olsun diyerek bir şeyler yazmak istiyorum

arabayı alma amacım ticari getir götür kullanmaktı
    İzmire gittim Aydına geçtik arkadaşımla bir onun arkadaşına uğramak için Torbalıya girdik birkaç yer dolaşırken arabayı gördüm laf arasında konusu geçti hemen baktık tanıdık indirimi peşin para derken 11.000den açtı ağzını 8.000e anlaştık gün içinde ödemeyi yapıp arabayı aldım bu noktadaki sıkıntım fatura kesebilseydi iyi olacaktı olmadı.

2006 model camları açık 145.000km de tamiarta konu olacak kusuru yok Ankara arabası İzmirin Torbalı ilçesinden şahıstan 8.000e aldım
    sahibinden de fiyatlar bayağı bir şişik yinede satışı ağır alıcısı yok bakıma soktum sadece bakım maliyeti için servise 220tl ödedim

araba ucuz gibi görünüyor fakat tek kapı her yıl muayene + muayenede sıkıntılı olacağa benziyor ön taraf geniş arka tarafta yolculuk zor yorucu
    kliması yeterli gibi havada serin yanlız. ses yalıtım meselesi önemliymiş çok ses alıyor.
    alırken dahi ll. elde satamayacağımı bilerek aldığım için çokta üzülmedim
    ama keşke fiorino alsaydım diyorum eğer iki araba arasında iseniz fiorino bipper terch edin kesinlikle aynı değil daha az yakmıyor

en önemli meselede hız sınırları bu bir kamyonet olduğundan hız sınırı sıkıntı trafikte çok sık çevriliyorsunuz malum cam açık ruhsata işlimi değilmi bir kusuru açığı vardır buluruz diyerek polisi çevirip uygulama yapıyor buna ek en sinir bozucu olanı maliye denetimlerine de takılıyor araba bagajda özel bir şey taşırken fatura irsaliye sormuşlar yıllarca doblo kulandım bir kez bile maliye çevirmedi bunda gördüm

sonuç olarak ucuza aldığımı sandım sahibindene bakınca öyle görünüyor ama kullanımı pratik değil

• Hayirli olsun.8000 kulağa Hos geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Van almak isteyen arkadaşlara bu yazı cok güzel olmuş dostum eline sağlık güle güle kullan ticaret aracını
  • Hayırlı olsun.Risk budur.
  • 8 bine şahin alacağıma 2006 model van araç alırım daha iyi
  • 8.000 TL. ye van olsada, kaç kilometrede olursa olsun, 2006 model ford fiesta... İnanılmaz, süper bir şey bence... Çok iyi, isabetli bir karar olmuş bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

8 bine şahin alacağıma 2006 model van araç alırım daha iyi

nereden baktığına bağlı daha az yakıttüketir daha kıvrak kliması var ama parçası ucuz değil şahine kıyas edersek kullanımı sırasında kısıtlanmakta var aile için kesinlikle uyumsuz buna kanaat ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

8 bine şahin alacağıma 2006 model van araç alırım daha iyi

Valla bence de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Hayırlı olsun.Risk budur.

8.000tl Yalovada galeriye sordum ne verirsin diye abi bırak satar komisyonumuzu alırız satışı ağır para bağlayamam dedi
  • bence satarsın niye satamayasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

bence satarsın niye satamayasın

satarım kaygısı ile almadım zaten gittiği yere kadar dedim yalnız bu trafik maliye çevirmeleri sinir bozucu disel sesinden spor zanetmeleride imkansız düşüncem şuydu ucuza aldım acar tuccarım diye ego yaptım ama değilmiş hemen hemen ederine almışım bu
  • Bu tarz ticari araba alan adam arabanın ikinci eline bakmaz, arabanın iş görmesine bakar. Arabayı 8.000 TL'ye alırsınız, araba size 1 yılda 20.000 TL kazandırır mesela. Yani arabanın ikinci eline bakmayın derim, gittiği yere kadar götürür.
  • Arkadaşımda 206 van var polis çevirince sormuyormuş bile.

Şimdi istanbulda bunu kullanmak istesem 1. köprüden geçemeyeceğim.+Olarak her yıl muayene çok kötü.Hız sınırıda ayrı.Pek mantıklı bi tarafı yok ama o paraya şahin doğan palio almaktansa fiesta van almak daha iyi.

Hayırlı olsun.
  • Böyle bir araba ile birinci köprüden geçememek... Bu nedir yaaa...???

Saçmalığın danişkası...

Not: Bu araç ile geçilmeyeceğini biliyorum...:)) Hemen ayağa yatmayın lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Arkadaşımda 206 van var polis çevirince sormuyormuş bile.

Şimdi istanbulda bunu kullanmak istesem 1. köprüden geçemeyeceğim.+Olarak her yıl muayene çok kötü.Hız sınırıda ayrı.Pek mantıklı bi tarafı yok ama o paraya şahin doğan palio almaktansa fiesta van almak daha iyi.

Hayırlı olsun.

Aynı şekilde palio ve corsanında vanı var hatta astra vanda varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

Bu tarz ticari araba alan adam arabanın ikinci eline bakmaz, arabanın iş görmesine bakar. Arabayı 8.000 TL'ye alırsınız, araba size 1 yılda 20.000 TL kazandırır mesela. Yani arabanın ikinci eline bakmayın derim, gittiği yere kadar götürür.

@DH_DN bende aynı şekilde düşünüyorum van düşünen aklında soru işateri olan arayan bulsun benim tecrübelerimden faydalansın diye konuyu açtım yoksa satış maksadı veya ikinci elindeki sıkıntıları gündeme getirmek maksadında değilim.
    en azından ederini öğrenir uçuk kaçık rakamlar ile internetteki şişme fiyatlara ikna olmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Arkadaşımda 206 van var polis çevirince sormuyormuş bile.

Hayırlı olsun.

Eline saglik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.000tl ye harika bir araç almışsınız emin olun. 93 model Doğan Sl i 8000e satmıştım zamanında gerisini siz düşünün. Bence çok isabetli bir karar vermişsiniz hayırlı olsun.
  • 2006 model araç için 8000 lira hiç birşey. Araç dizel mi?
  • 8.000 tl'ye süper bir araç almışsınız millet 20 yıllık arabalara o fiyatları istiyor siz absli, otomatik camlı, dizel, airbagli bir araç almışsınız varsın arkaya binmesi zor olsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.