Şimdi Ara

Efsane oyun Daggerfall artık bedava!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bethesda Softworks Elder Scrolls serisinin 15. yılı şerefine serinin ikinci oyunu Daggerfall'u artık bedava dağıtıyor. Oyunu şu adresten indirebilirsiniz:

http://www.elderscrolls.com/downloads/downloads_games.htm

Buradan da oyunu Dosbox ile nasıl oynayacağınızı anlatan talimatları görebilirsiniz:

http://static.bethsoft.com/downloads/games/daggerfall_legal_and_installation.pdf

Oblivion hastaları, Oblivion'un dedesine en azından bir göz atsın. Akşam ilk işim bu oyunu indirip biraz nostalji yapmak olacak. Size de tavsiye ederim. Artık 2019'da da Oblivion'u bedava yayınlarlar.

• bari morrowindi bedava yapsalardı
  • Morrowind hala satan bir oyun. Onu bedava yapmalarına daha 5 sene var nereden baksan.
  • İyide abi dalga geçer gibi. Hani 4-5 sene önce yayınlasalardı oynardıkta
  • Vay be oyun büyüklük olarak morrowindden ve obliviondan daha büyük. Yani şehir genişliği olarak. Aslında bu oyunun remake i yapılsa deli satar.
  • Oyunun Morrowind ve Oblivion'dan daha geniş olmasının nedeni, mekanların ve zindanların bilgisayar tarafından random yaratılması. Morrowind ve Oblivion'da ise oyundaki tek bir çiçek bile yapımcılar tarafından konulmuştur. Daggerfall mekanları kendisi siz oyunu oynarken yaratır. Ama, bu durum bir noktadan sonra tek düzelik yaratıyordu ve geri dönülemez bugların oluşmasına neden olabiliyordu. Ama, Daggerfall 1997 yılında piyasaya çıktığında ondan daha çok bir serbestlik sağlayan RPG yoktu piyasada. Daggerfall bu yüzden bir devrimdir. Ayrıca grafikleri VGA'dır (320*240) Grafikleri bundan 5 sene önce de bedava yayınlasaydı çoğu insanı soğuturdu söyleyeyim.
  • Buna da mı göz atsam napsam acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu grafikler senin için sorun değilse bir göz at tabiki

• Ekran kartım bu oyunu kaldırırmı geyiğine girmek bile istemiyorum. Oyun eminim güzeldir hoştur.. Ki bende eski oyunları oynamayı hala çok seviyorum ama grafikler ççççoook eski be abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 16 Temmuz 2009; 16:48:31 >
  • şakamsıın elderin 2 . oyunu daggerfall nası bi efsane:D yada morrowind nası paralı :D sınırsız neti olan indirir.d hatta 4. oyun oblvionu indirdim ben:D gayet sorunsuz ve gördüğüm en güzel grafikler hatta prototype eşit gibi:)
  • tam bir efsane , yaşın yetmiyordur senin prototype a devam et sen.

diablo 3 konusunda bu oyunu nereden indirebilirim diye soran tipe bak gelmiş neler hakkında yorum yapıyor.
  • efsane :)
  • Bu oyunda evin birine girip hırsızlık yapıyordum odaların birinde yatakta bir hatun vardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryeck -- 27 Temmuz 2009; 0:29:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alia54

şakamsıın elderin 2 . oyunu daggerfall nası bi efsane:D yada morrowind nası paralı :D sınırsız neti olan indirir.d hatta 4. oyun oblvionu indirdim ben:D gayet sorunsuz ve gördüğüm en güzel grafikler hatta prototype eşit gibi:)

Yaşın yetmiyorsa bilmezsin tabi. Tabi önemli olan bilmemek değil ona sözümüz yok bilmediğin bir şeye saygısızlık etmemek. Daggerfall 1996 yılında çıkmış serbestlik konusunda çığır açmış bir RPGdir. Bugün oynadığımız pek çok serbestlik taşıyan oyun onun fikirlerinin evrimleşmesinden türemiştir. Daggerfall bundan 5 sene sonra da fanlarınca hatırlanacaktır. Senin GTA çakması Prototype'ının ise 1 sene sonra mesenasi bile okunmayacaktır. Daggerfall ve eski pek çok oyunun grafikleri bugünün oyunları ile yarışamaz, hatta yanından bile geçemez, doğrudur. Ama, oynanış ve diğer bütün yönlerden eski oyunlar günümüzün makyajı bol, reklam balonu, içi boş oyunlarına bin basar. Sen oynadığın oyunlardaki poligon sayısını saymaya devam et.

Demek sınırsız interneti olan indirebiliyor. Hadi ya, ciddi olamazsın. İlk defa senden duydum böyle bir şeyi. Demek Oblivion'u indirdin. Nasıl yaptın bir anlat da biz de bilgilenelim. Tabi arkadaş bilgili. Bilen insanın hali başka oluyor.

• .d çok şey yazıpta 2 gülücükle üste çıkmaya çalışma grafikleri 96 da iyiymiş ama şimdi eskidi işte sana

oblivion ve daggerfall verirlerse hangisini oynarsın? sorusunu bi anketle bakayım :D

sen git daggerfall oyna:D haha bebe diyine bak

anlamyrsan diyonda prototype gta ya hiç benzemiyor sen oraya gta çakması prototype yazmışsn:D ayrıca prototype gibi bi oyun daha göster sen çıkan serbest kahramanlık oyunu belkide tek kahramanlık oyunu

oraya efsane oyun daggerfall bedava yazmş ne zaman paraydı pardon bilmiyorum abi:D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

Oblivion hastaları, Oblivion'un dedesine en azından bir göz atsın. Akşam ilk işim bu oyunu indirip biraz nostalji yapmak olacak. Size de tavsiye ederim. Artık 2019'da da Oblivion'u bedava yayınlarlar.

Oblivion 2019'da bedava olsa kimse indirmez bile. RPG oyununun klasik olabilmesi unutulmaması için grafikleriyle değil içeriği ile öne çıkması lazım. Oblivionda malesef bu yok.
  • quote:

.d çok şey yazıpta 2 gülücükle üste çıkmaya çalışma grafikleri 96 da iyiymiş ama şimdi eskidi işte sana

oblivion ve daggerfall verirlerse hangisini oynarsın? sorusunu bi anketle bakayım :D

anlamyrsan diyonda prototype gta ya hiç benzemiyor sen oraya gta çakması prototype yazmışsn:D ayrıca prototype gibi bi oyun daha göster sen çıkan serbest kahramanlık oyunu belkide tek kahramanlık oyunu

oraya efsane oyun daggerfall bedava yazmş ne zaman paraydı pardon bilmiyorum abi:D:D:D

Sen önce bir Türkçe konuşmasını ve yazmasını öğren. Gerisi gelir zaten merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokyabgu

quote:

.d çok şey yazıpta 2 gülücükle üste çıkmaya çalışma grafikleri 96 da iyiymiş ama şimdi eskidi işte sana

Sen önce bir Türkçe konuşmasını ve yazmasını öğren. Gerisi gelir zaten merak etme.

Kalın fontun olduğu kısmı defalarca okumama rağmen anlayamadım.İlginç

• hehe: D hay ya la sizene türkçemden adama bak ya:D istedigim gibi yazarım sen soruma cevap veremiyorsun sonrada türkçe konusuna geçiyorsun :D

Türkçem sana sorumu yaratıyor ?
    Daggerfall obliviondan dahamı güzel ?
    Daggerfall mariodanda güzel mi :D:D:D:D:D:D ???

anket yapabilsm ordaki gibi yapardım rezillik ya resimlerin silin ya lütfen :D

Oblivion oynarken sıkılıyorum sonra grafiklere bakıp mutlu oluyorum
    heralde bunu oynarknde
    Oyuna sarıldım hikaye süper uff tam heyecanlı yeri bi adam geliyor elinde kılıç var :D dur o bıçak :D yok lan o asa yok o bir büyü yok lan o adammı yoksa ? adam adamı tutamazki en iyisi ben direk ALT+F4 :D

Haksızmıyım?

ayrıca sedat orda

Daggerfall bedava yazmışlar ya ne zaman parayla indirdiler onu şimdi parayla olmuş:D ben paralı diye bi oyunu indirmeden bırakmam illa biri biryerde upload etmiştir full versionu :D yani nası bi zeka ki bunu paralı diye indirmiyonuz:D

şimdi birisi atlıcak

Quote:

Sen kendini tek akıllımı sanıon bizde biliyorz hralde bebe işte ya nolcak anlamıyr bırakn ya

diyecek

Bu forumda alıntı sözcüğü quote oldugu sürece ben böle konusurum :D

• Evet maalesef Oblivion Daggerfall'a göre bir gerilemedir. Bu serinin en iyi oyunu Morrowind'dir. Bu yalnızca benim görüşüm değil genel bir kanıdır. Oblivion'un atalarına göre tek üstünlüğü cilalanmış grafikleridir. Oblivion kötü bir oyun da değildir. Aksine RPG türüne yeni alışanlar için biçilmiş kaftandır. Ancak, modsuz haliyle Oblivion ilk piyasaya çıktığında çoğu RPG fanını hayal kırıklığına uğratmıştır.

Bir oyunun diğerine göre daha güzel olup olmadığinı makyajı karar vermez. Özellikle RPGlerde oynanabilirlik, hikaye, atmosfer, dünyanın tasarımı, görev yapısının tasarımı, karakter dialoglarının kalitesi, savaş yapısı gibi pek çok unsur önem taşır. Sadece grafiklerine bakarak oyunların diğer oyunlara göre üstünlüğünü belirleseydik, bugün bir Diablo 2'nin, bir Baldur's Gate'in mesanesi okunmazdı. İnsanlar neden World Of Warcraft oynuyor, ama Age Of Conan'daki karakter grafikleri daha detaylı değil mi? Bir düşün bakalım. Ama bu yazdıklarımdan hiçbir şey anlamayacak kadar da cahilsin maalesef. Burada kimsenin yaşı ile bir problemimiz yok tabi. Burada forumda yaşı küçük olan ve sevip saydığım pekçok insan var. Beni kızdıran bilgisizliğinin üstüne ukala tavrın. Daggerfall oynamak zorunda değilsin, bilmek de zorunda değilsin. İlgilenmiyorsan geçersin başka konuya. Ama gelip de "bu mu la efsane, grafinke bak la, benim için bütün oyunlar bedava zaten, ne zekiyim yaw, heryere istediğim yazarım ben hey hey" gibi bir üslupla yazıp milleti salak zannedersen alacağın cevaplar da bunlar olacaktır.

Neyse zamanla anlarsın ne dediğimi. Bundan sonra da istediğini yazabilirsin. Seni yok sayacağım ve cevap vermeyeceğim çünkü. Sana ekran kartın ile tatmin dolu günler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.