Bildirim
efsane kasa
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Efsana dediğin zaman,üzerinden bana göre baya bir süre geçmiş olmalıdır 2004-2006 daha eskimedi hala güncelliğini korumaktadır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heLLWeapon -- 22 Temmuz 2008; 18:10:48 > -
efsane kasa tabii ki de bizimki de bence efsane motor dohc vtec,nam-ı diğer vti 160hp
-
quote:
Orjinalden alıntı: rallier_61
efsane kasa tabii ki de bizimki debence efsane motor dohc vtec,nam-ı diğer vti 160hp
başka ne denir vti tabiki. hala unutulmadı araç, birçok kişinin yanına yanaşmaya korktuğu bir makinedir kendisi -
bencede 04-06 kasa komşular gördü sıfırmı diyo komşu çocukşları hayran kalıyo bide 98-2000 kasaları güzel
-
bir zamanlar benimde kullanma şerefine nail olduğum 97 model 1.6 vtec VTI hb, sedanları da güzeldi tabi -
bu yeni kasa bütün efsaneleri yok edecek güçte -
quote:
Orjinalden alıntı: caucass
bu yeni kasa bütün efsaneleri yok edecek güçte
-
yeni kasa asla efsana olamaz hiç oynatmıyo kendini ne modifiye ediliyo başka şey arkadaşlar 98 99 2000 kasaları güsel
bakınız ispat
efsane bu kasadır hala hayranları bitmedi bkz:ben
-
Sen belli ki yeni kasanın modifiyelisini hiç görmemissin bence biraz araştır ondan sonra bak neler bulacaksın Ki daha yeni olan araca kolay kolay hard mod yapmaz bkz senin resimler
-
toyotanın o "efsane" olarak anılan kasasının haricindekiler hiç beğenilmediği ve tutmadığı için o kasa efsane (tek beğenilen) olarak kaldı
e hondanın her kasası beğenildi , beğenilmeyen olmadı , onun için efsane kasası da olmadı -
YENİKASANIN KENDİSİ ZATEN MODLANMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR.
HER MODELİ EFSANE OLMUŞTUR.
BAŞKA SÖZE GEREK VARMI Kİ?
:) -
VTI efsanedir; o motorun (1.6, 160 HP) devamı niye gelmedi anlamıyorum. Efsaneleştirme politikası mı acep? -
quote:
Orjinalden alıntı: müco77
VTI efsanedir; o motorun (1.6, 160 HP) devamı niye gelmedi anlamıyorum. Efsaneleştirme politikası mı acep?
valla vti var bi arkadaşta
hiç de evsane falan değil kusura bakmasın
alet sadece gidebiliyor (sağlam gidiyo ama şerefsiz :) )
ne durabiliyor , ne dönebiliyor
olay sadece güçse , kontrolsüz güç güç değildir , -
quote:
Orjinalden alıntı: okyaypay
quote:
VTI efsanedir; o motorun (1.6, 160 HP) devamı niye gelmedi anlamıyorum. Efsaneleştirme politikası mı acep?
valla vti var bi arkadaşta
hiç de evsane falan değil kusura bakmasın
alet sadece gidebiliyor (sağlam gidiyo ama şerefsiz :) )
ne durabiliyor , ne dönebiliyor
olay sadece güçse , kontrolsüz güç güç değildir ,
Way ne be sözdü ama kontrolsüz güç güç değildir
-
quote:
toyotanın o "efsane" olarak anılan kasasının haricindekiler hiç beğenilmediği ve tutmadığı için o kasa efsane (tek beğenilen) olarak kaldı
e hondanın her kasası beğenildi , beğenilmeyen olmadı , onun için efsane kasası da olmadı
"Kontrolsüz güç güç değildir" güzeldide 40 yıl boyunca 30 milyon satmış bir model için "sadece bir kasası beğenildi diğerleri hiç tutmadı" demek sana yakışmamış be yav. -
O söz bana da tanıdık geldi:)
Okyay Hocam, zaten VTI durmamak üzere yola salınmış.
Ama durdurmak istersen, brembo ne güne duruyor. -
quote:
Ama durdurmak istersen, brembo ne güne duruyor.
bilmem , ne güne duruyor?
standart donanımda olsa haklısın. ben ekledikten sonra paraşütte açarım :)
virajlarda da batman gibi çengel atarız artık -
quote:
Ama durdurmak istersen, brembo ne güne duruyor.
yardımcı olalım
pirelli reklam sloganıdır kendisi -
quote:
Orjinalden alıntı: esmerce
quote:
e hondanın her kasası beğenildi , beğenilmeyen olmadı , onun için efsane kasası da olmadı
"Kontrolsüz güç güç değildir" güzeldide 40 yıl boyunca 30 milyon satmış bir model için "sadece bir kasası beğenildi diğerleri hiç tutmadı" demek sana yakışmamış be yav.
açtırma şimdi bayramlık ağzımı , paşa paşa bin araba gibi olan yeni arabana .ama plakanı takınca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 23 Temmuz 2008; 18:25:40 >
Benzer içerikler
- deri koltuk terleme önleyici
- honda civic otomatik şanzıman yorumları
- honda civic 1.6 ies kronik sorunlar
- honda jazz tutulan modeli
- honda hr-v 4wd yorumları
- honda crv 2023
- honda fiyat listesi 2025
- en ucuz sıfır araba
- honda sh125i fiyat
- honda elektrikli araba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X