Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark_World

quote:

Hot Pursuitte kokpit vardı.
    İyi hatırlayın.

Abi nasıl ya geçen de oynadım NFS 3 Hot Pursuit kokpit falan yok yapmayın ya High Stakes'te vardı karıştırıyr olmayasın..

Neyse ne ya bir oyun için birbirimizi kırmaya değmez oyun bir çıksın beğenen beğenir,beğenmeyen beğenmez..

2,3,4,5 te kokpit vardı.
  • 2,3,4,5 te kokpit vardı.

2,4,5, te olduğunu biliyorum da 3'te görmedim demin gene baktım acaba bir yerden ayarlanıyormu..
  • hay sizin kokpitinize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This Time -- 15 Kasım 2010; 17:01:38 >
  • @Dark_world sadece cye basarak değiştirince denk gelmeyebilir:) genel ayarlardan c tuşunun aralarında dolaştığı 4 tane kamera seçeneğinden birini seçiyordun sanırım onlardan birini kokpit kamerası yapmayı dene.
  • Nfs serisinin vahim durumunu konunun sayfa sayısı özetliyor bence

• 0.43 ve 0.50'ye bir bakın.

Virajlar ve nitro oyuncağı dışında gayet başarılı görünüyor.
  • Burnout' a lisanslı araçlar eklemişler ama eğlenceli olacağı kesin, önemli olanda budur bence.
  • Arkadaşlar bakın inatla anlamak istemediğiniz şey şu. Burnout' un dönüşlerini hızını ve böyle kolaylaştırılmış özelliklerini alıp Nfs' ye koymuşlar ve bildiğin bariz çocuk oyunu olmuş yahu. Burnout değil burnout değil diyorsunuz yanyana koyup oynadınız mı? İkisinde de 400 km ile giderken vıjt diye dönüyorsun. Nfs de arcadedir ama bu kadar da değil!
  • Bu oyunu Burnout'a nasıl benzetiyorsun arkadaşım anlamadım. Tüm NFS'leri oynamış biriyim. Tüm Burnout oyunlarını da oynadım.
    Ancak şu an çıkan oyun tam anlamıyla eski NFS 3 tadında bir oyun. Şu videoyu izledinmi bilmiyorum ama izlemeye değer.
    http://www.youtube.com/watch?v=XUh3LkDkseg&feature=player_embedded
  • Bak hala Burnout diyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_World -- 15 Kasım 2010; 20:14:20 >
  • quote:

Bak hala Burnout diyorsun..

Bu arada oyun Aral'da çıktı. Fiyat 79.99 Lira
  • İstanbul'a bir dönelim hele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_World -- 15 Kasım 2010; 20:23:26 >
  • NEED FOR SPEED HOT PURSUIT LIMITED EDITION PC-DVD

Fiyatı : 67,78 TL + KDV
    Kdv dahil : 79,98 TL
    Havale ile : 73,58 TL

Hemde Limited Edition gelmiş ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_World -- 15 Kasım 2010; 20:25:23 >
  • quote:

NEED FOR SPEED HOT PURSUIT LIMITED EDITION PC-DVD

Fiyatı : 67,78 TL + KDV
    Kdv dahil : 79,98 TL
    Havale ile : 73,58 TL

Hemde Limited Edition gelmiş ...

Limited mimited. Aldanmayın. Dikkat ederseniz yeni çıkan oyunlar bu tarz aldatmaca ek isimlerle geliyor artık.
    Medal of Honor da Limited edition olarak çıktı. Limitsiz Limited edition
  • quote:

Limited mimited. Aldanmayın. Dikkat ederseniz yeni çıkan oyunlar bu tarz aldatmaca ek isimlerle geliyor artık.
    Medal of Honor da Limited edition olarak çıktı. Limitsiz Limited edition

Biliyorum beni Limited ilgilendirmiyor zaten Online takılmak için alacam bu oyunu..
  • Kısa bir süreliğine 30 TL 'ye veriyorum cd-keyi.
    Açıkçası kutulu almayı planlıyordum her NFS oyununu aldığım gibi ama şu an almam fiyatı yüksek tutmuş Aral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 15 Kasım 2010; 20:53:37 >
  • oyun niye hala düsmedi ya
  • oyun cikmis hayirli olsun bakalim umarim guzel olmustur
  • Daha uzun sürcek anlaşılan oynamamız.
  • Anlaşılan bu oyunu da PC de oynayacağım. Fable 3, AC: Brotherhood ve şimdi de Hot Pursuit ile Xbox da back-up oyun yalan oldu şimdilik.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.