Şimdi Ara

efsane duper clanı HEAVEN... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • K2netwonk HeaveN Clanını ßanlamaz.Adamlar Para Yediriyorlar.Adamlar ONlardan Para Kazanıyor.ßanlanacaklarını Sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 11 Mart 2007; 12:48:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0di

Bence Sen Troy dan olduğun için onları tutuyorsun ve Burda ONLARIN REKLAMINI YAPIYORSUN

Neden Troy ların hepsinin ismi büyük te Heaven ın ismi büyük değil ???

Bunlar Reklam kokan hareketler Komanchii

ßenceD€
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©enq

quote:

Orjinalden alıntı: komanchii

quote:

quote:

quote:

TROY clanındaki Tipiq1ali cyperın geLmiş geçmiş en büyük duperlerindendir...

adam duper falan deil bunu bana açıklarmısın nerden biliorsun o adam oyun açıldıından beri oynuyorrne kadar itemi warsa hakkı eski kralımızz hemde ...

peki sen bunu bana açıklarmısın angelcold denen şahıs...fd ile birlikte ortaya çıktı ama kimseye kesilmez oldu fd den sonra çıkan adamda +8 cs war

Ya benden iyi biLemezsin emin oL sen..

Cyperda çok uzun oynadım , alayını tanırım.

K.e zamanında Cyperda çok büyük dupe olayı olmu$tu.

Tipiq1ali - SimoNe bunların ikisini hatırlıyorum , clana +8 raptor dağıttılar..

@Technical_Tr Burda edit değiL dupeden bahsediyoruz..

Tamam HeaveN dupe yapmıştır fakat diğer clanlarda az değiL bunu bilin siz yeter !

Ayrıca Komanchii > K.e zamanında millet dupe manyağı iken AngelCold ( o zamanlar AngelFall idi ) Cs +3 ile geziyordu..

peki angelfall lanmadımı !!!! nasıl olduda açıldı ben sana söyliyeyim...

gm onlar çünkü arkadaşları gibi açtılar çaktırmamak içinde ncs bastılar bana angelcold u savunda bikere onun hakkı

Evet Hatta Gm AngelFall'ın Halasının OğLu..

K.e zamanında BigBird hacklendi ve 1 ay içinde yeni GM seçiLdi..

Yani 1 ayda bitti o olay..

AngelFall çok daha sonra banLandı.

Çaktırmamak için nasıL basıyor ? Kim anlamaz onun AngelFall olduğunu ?

Gene HeaveN clanı başkanı - ismin sadece sonu değişik , gene aynı klasik priest ..

sayk0 angelfall 2-3 kişi daha 999 ban yedi yani açılmaması lazım dı sen çok eski cyperlıyım diorsun ama bunu bilmiorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: I_FMK_I

quote:

Orjinalden alıntı: 0di

Bence Sen Troy dan olduğun için onları tutuyorsun ve Burda ONLARIN REKLAMINI YAPIYORSUN

Neden Troy ların hepsinin ismi büyük te Heaven ın ismi büyük değil ???

Bunlar Reklam kokan hareketler Komanchii

ßenceD€

o kadar açıklama yaptm hala doğru olan şeyleri yanlış gibi gözüktürüyorsunuz bence siz heavenın reklamını yapıorsunuz cyperda oynayanların çoğu bilir kimsede +0 cs yokken heavende +7-+8 cs olduunu ltfen reklam falan demeyin aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz.. doğru şeyleri bilmeyenlere açıklıyorum ben tartışmalı şeyleri tartışmaya açmıyorum...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

adam duper falan deil bunu bana açıklarmısın nerden biliorsun o adam oyun açıldıından beri oynuyorrne kadar itemi warsa hakkı eski kralımızz hemde ...

peki sen bunu bana açıklarmısın angelcold denen şahıs...fd ile birlikte ortaya çıktı ama kimseye kesilmez oldu fd den sonra çıkan adamda +8 cs war

Ya benden iyi biLemezsin emin oL sen..

Cyperda çok uzun oynadım , alayını tanırım.

K.e zamanında Cyperda çok büyük dupe olayı olmu$tu.

Tipiq1ali - SimoNe bunların ikisini hatırlıyorum , clana +8 raptor dağıttılar..

@Technical_Tr Burda edit değiL dupeden bahsediyoruz..

Tamam HeaveN dupe yapmıştır fakat diğer clanlarda az değiL bunu bilin siz yeter !

Ayrıca Komanchii > K.e zamanında millet dupe manyağı iken AngelCold ( o zamanlar AngelFall idi ) Cs +3 ile geziyordu..

peki angelfall lanmadımı !!!! nasıl olduda açıldı ben sana söyliyeyim...

gm onlar çünkü arkadaşları gibi açtılar çaktırmamak içinde ncs bastılar bana angelcold u savunda bikere onun hakkı

Evet Hatta Gm AngelFall'ın Halasının OğLu..

K.e zamanında BigBird hacklendi ve 1 ay içinde yeni GM seçiLdi..

Yani 1 ayda bitti o olay..

AngelFall çok daha sonra banLandı.

Çaktırmamak için nasıL basıyor ? Kim anlamaz onun AngelFall olduğunu ?

Gene HeaveN clanı başkanı - ismin sadece sonu değişik , gene aynı klasik priest ..

sayk0 angelfall 2-3 kişi daha 999 ban yedi yani açılmaması lazım dı sen çok eski cyperlıyım diorsun ama bunu bilmiorsun

999 ban yedikLerini biLiyorum..

Sadece senin söyLediklerin saçma ! yok çaktırmamak için Ncs basmış falan fiLan.

Çaktırmamak istese HeaveN'i tekrar kurmazdı.

Ayrıca 999 Ban oLayı KOLTEAM'ın bileceği iş demekki hakLı bulmuşlar açmışLar yada 30 güne indirmişLer.

• quote:

bu aralar herkesin dilinde bir heaven o efsane o en iyi vs.vs.fakat bunların gerçek yüzlerini bileniniz çok azz...

şuanda bir koxp war paralı ve gelmiş geçmiş en iyi koxp en rahat koxp adıda HEAVENfire...

ilk başlarda bende bunu heaven sözcügünün bir anlamı war bu anlamdan koymuşlarrdır bu koxp a diordum yada heaven ı kirletmeye çalışıyorlar sanıyordum...ama gerçeği öğrendigimde gerçekten çok küfür ettim...çünkü bu eskiden knightta çalışan ve bütün data vs. leri bilenbir efsane duper elemanı tarafından yapılmış...

bu aralar dupe bitti..NEDEN??

çünkü efsane duperlerdeki bütün elemanlar +3 uniqleri bu devirde +8-+9 cs leri +8-+9 smite hammerları dizdide ondan...

heavenın o memberi dupe yi yapmamaya başladı programın asıl ve tek üreticileri efsane duperler HEAVEN dı çünkü Ayrıca Orda Edindğimm Bilgilerden Biridide 10 Dklıkda Olsa .gm Clana Giri Çıkmış Daha Sonra Duydum Bunu

burdan TROY a ve ilk 5 de yer alan diğer clanlara sonsuz SAYGI mı iletiyorum... çünkü bende TROY gibi legal bir clanda bulundum ve EFSANE DUPER HEAVENIN MI YOKSA TROY GİBİ LEGAL BİR CLANINMI ASIL EFSANE olduğunu anladım...

bence herkez bunları bilsinde konuşsun EN İYİ CLAN HANGİSİ SORUSUNA BUNLARI BİLEREK HEAVEN DESİNLERR....

SAYGILAR.......

2 Ay o Clanda Kaldım Gercekden Ortamı Güzel Ama Bütün İllagel Yollar War ana Troyda olabilirsin adamlar öle ayda bole en ıyı clan bence laf atma da onların sevıyesıne ulasmaya calısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::NoPaniC:: -- 11 Mart 2007; 13:00:54 >

• HeaveN gibi clan varmı yaa
  • ŞUNU unutmayın dupeye K2 izin verir ve k2 engeller piyasada para bitmişse k2 izin verir ve 1 açık bırakır eğer para fazlaysa piyasada dupeyi bir süreliğine engeller
  • quote:

quote:

ya şidmi heaven oyunun başından beri yokmu tipiq1ali de oluyorda heavende neden olmasın_ ?

gm yi heacklediler

• quote:

Orjinalden alıntı: TechnicaL_TR

Gm hackleyen clan... Ötesi mi war?

güzel
  • heaven clanının koxpla apos keserken
    ancientte koxpla kasıloırken
    flame rock ve giant glem solo keserken çok gördüm
    ve HeaveN işi biraz fazla kaçırmış gm hacklemiş
    BlackFukkaMetalbilen bilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karikatur_komedya

Reklam Yapma Sımdı Clanını Heaven a gecsen buyuk ıhtımalle Aynısını Yaparsın

Mesela Troy virus u war Biz Onu Troy Clanı yaptı dıyomuyuZ

eheheh 8ball clanıda zten bilardoyu buldu dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: brszkn

quote:

SaçmaLıktan ßaşka bişi değiL harbiden.

Clanın adı HeaveN diye heavenfire koxpunu onlar çıkardı demek ?

Arkadaşında dediği gibi Truva atı virüsünüde TROY clanı çıkardı o zaman..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: brszkn

quote:

SaçmaLıktan ßaşka bişi değiL harbiden.

Clanın adı HeaveN diye heavenfire koxpunu onlar çıkardı demek ?

Arkadaşında dediği gibi Truva atı virüsünüde TROY clanı çıkardı o zaman..

+1903

• quote:

Orjinalden alıntı: TombulAdam

heaven clanının koxpla apos keserken

3k atak 1.8k defans lwl 70de kim demiş bu legal
  • arkadaşlar yanlış anlamayın ama bişey sorucam.ben burda herhangi bir clandan yana değilim ama bana heaven klanından bir archerin koxp kurmuş kasarken ss si varsa koyarmısınız??inanmadığımdan değil sadece meraktan istiyorum bu ss yi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TombulAdam

heaven clanının koxpla apos keserken

BlackFukkaMetal lwl 1 e dustu gıbı gosterdıler ama aslında dusmedı o char ncs bastı su anda adı SexWithSatan Edıt Char Gm charını hackleyıp O charı yaptılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunsx

ŞUNU unutmayın dupeye K2 izin verir ve k2 engeller piyasada para bitmişse k2 izin verir ve 1 açık bırakır eğer para fazlaysa piyasada dupeyi bir süreliğine engeller

gm sadece bus dupeye izin verir item dupelemeye deil
  • dediklerin dogru ama sow mu yapıon belli deil
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.