Şimdi Ara

efsane duper clanı HEAVEN... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ©enq

quote:

Orjinalden alıntı: brszkn

quote:

Orjinalden alıntı: Karikatur_komedya

Reklam Yapma Sımdı Clanını Heaven a gecsen buyuk ıhtımalle Aynısını Yaparsın

Mesela Troy virus u war Biz Onu Troy Clanı yaptı dıyomuyuZ

eheheh 8ball clanıda zten bilardoyu buldu dimi

SaçmaLıktan ßaşka bişi değiL harbiden.

Clanın adı HeaveN diye heavenfire koxpunu onlar çıkardı demek ?

Arkadaşında dediği gibi Truva atı virüsünüde TROY clanı çıkardı o zaman..

gercekten cok doğru ya onlar cıkardıysa hadi söle bakalım nerdesin

• bende cypherda oynuyorum ama HEAVEN DÜŞMANI delim öncelikle onu diyeyim

bizim ardakaş anlatıyo işte bi gün bu angellfall bi yerde karşılarşmışlar bir kaç kişiyle fln konuşuyorlarmış angell fall bunlara seeking ime bakın demiş seeking açmış ve SEEKİNG PARTY 1-9 yazıyomuş????"""1-9""""ne demek yaa

adamların edit chareleri var..istedikleri kadar banlansınlar açıyolar

edit çarlara olduğu doğru madem öle fd ile heaven clanı banlanmıştı madem öle bazılarının çarlarının banı açıldıda sayk0 nun niye açılmadı onu biri anlatırmı??
  • tmm heaven dupeci ve koxper bi clan ama heavenfire ın ismi heavenle baslıyo diye o koxpu illa heaven mi yaptı
  • İnsanLarı bu kadar koLay karaLamamassız bu 1
    RekLam yapma bu 2
    Cs ' de fln oyun acıkLarı vardır oyun iLk cıktığında console yoktu oyun acıklarını kullandılar ve hileler cıktı ne demişLer dewletin malı deniz yemeyen keriz bu 3
    Bu forum ' da 1 kere hiLe yapmamaış adam tanımıyorum en azından yıLbaşında buq yapmışLardır.
  • ben tanıyon o klanı kendilerinide deilde analarını tanırım zaten bu yüzden kendilerini oyuna verdiler.psikolojileri bozuldu zavallıların onun için dupe yapıyolar hırsızlık hack işimede geliyor oyun oynamaları bende işimi uzun süre yapıyom
  • forever HEAVEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: deajuve123

http://img404.imageshack.us/my.php?image=yenibitelemresmi5xtvq0.png

teşekkürler
  • KATILMIYORUMM
    HEAWEN CLANINDA BÜRÇOK DOSTUM WAR
    HER BİRİ NASIL İNSANLARDIR YAKINDA TANIYORUM!
    HAAA....
    BİDE TROY A GELELİM.
    tipiq1ali VE ÇETESİ ÇOK SRFSZLR ....
    ÇÜNKÜ BUNLAR HER TÜRLÜ KOXP,DÜPE VB İLLEGAL PROGRAMLAR KULLANIYORLAR
    BİDEFASINDA MARADONA GELMİŞLERDİ
    EZİQLERE PARA DAITCAM DEDİ SHOUTTTAN
    AMA HERKESE 10COİN VERMİŞ S....Z

BUNLARIDA BİLİNDE KONUSUN!

• quote:

Orjinalden alıntı: ©enq

quote:

Orjinalden alıntı: brszkn

quote:

Orjinalden alıntı: Karikatur_komedya

Reklam Yapma Sımdı Clanını Heaven a gecsen buyuk ıhtımalle Aynısını Yaparsın

Mesela Troy virus u war Biz Onu Troy Clanı yaptı dıyomuyuZ

eheheh 8ball clanıda zten bilardoyu buldu dimi

SaçmaLıktan ßaşka bişi değiL harbiden.

Clanın adı HeaveN diye heavenfire koxpunu onlar çıkardı demek ?

Arkadaşında dediği gibi Truva atı virüsünüde TROY clanı çıkardı o zaman..

• quote:

Orjinalden alıntı: TombulAdam

heaven clanının koxpla apos keserken
    ancientte koxpla kasıloırken
    flame rock ve giant glem solo keserken çok gördüm
    ve HeaveN işi biraz fazla kaçırmış gm hacklemiş
    BlackFukkaMetalbilen bilir

komanchi birincisi sen troy da bulunduysan bende heavenda bulundum
    ikincisi angelfall şimdiki haliyle angelcold çok iyi bir insan beni sırf muhabbet için clana almıştı ve yaklaşık 5-6 gün heavenda kaldım dupe konusuna gelince heaven clanındaki gelmiş geçmiş bazı adamlar gözümün önünde dupe yaptılar ve clanda dagıtmışlardı yalan olmasın o zaman bende payıma düşeni almıştım ama DİKKAT ET KOCA CLANDA SADECE 1-2KİŞİ blackfukkametale gelince dedikleriniz dogrudur edit bir chardır clanda bulundugum sürece clandaki cogu kişiyle vs yaptım blackfukka dahil üstümde ıron belt +1 warken 1,2k wuruyordu ama gm den hacklemişlermidir onu bilemem fakat elindeki +9raptorunu bana göstermişti buraya dikkat edin elindeki raptor da posion damage yoktu
    STR BONUS 9 wardı gördügümde bende inanamamıştım sordugumda ise orasını karıştırma demişti sonra ben np lasım oldugu için clandan atılmıştım ondan 1ay sonra kadarda charım ban yedi bende cypherı bıraktım şimdilerde ise canım sıkıldıkça giriyorum ama HEAVEN da çok iyi insanlar oldugu gibi selam werdiginisde küfür eden ş.rfsizler dupe de koxpta sınır tanımayan adamlarda wardı söyliyceklerim bu kadar teşekkür ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: drey_snoop

quote:

http://img404.imageshack.us/my.php?image=yenibitelemresmi5xtvq0.png

teşekkürler

Bilenler bilir eskiden sağlam bir char hack yediği zaman charın sahibi gm e ulaşıp durumu anlatır gm de np transfer yapılmasın diye onun cz ye girmesini engellemek amacıyla civciv yapardı.Bu resimde enteresan bişey yok aslında np transferi olmasın diye civcive çevrilmiş ve muhtemelen charı aldıktan sonra itemleri tekrar dizmiş civciv olayının silinmesini bekliyordur.

• Knight ı bırakalı 4-5 ay oldu şu anda wowdayım gelelim asıl konuya....

Gittiğim int cafede heaven dan bir pri var hala o clanda isim vermiycem koxp ve xp bug zamanlarında(hala varmı bilmioyrum) yanında yine heavendan bir warriorla aslanlar gibi buglı şekilde apostle dönüorlardı ikisi...
    hatta pride koxp olduundan dolayı cocuk cafeye bırakıp gitti nası olsa koxpta diye bu arda o zamanlarda heaven ın pelerin simgesi Stop Koxp veya No koxp tu hatırlamıyorum.....

kimse heaven ı savunmasın bence o serverde olmamama rağmen canlı şekilde gördüm yapılanları....

bir diğer hile ise bu yılbası ağaçlarından çıkan itemlerin bug ı oldu bunlardan 100 lerce dupelediler....

bunlardan byük paralar kazandılar itemi ise bifrost taşlarını dupeleyerek yaptılar hepsinin üstünde minimum +2 foverin vardı kalkanlar vs ise cabası .....

şu andada canavar gibi +9 bastıklarını biliyorum....

dediğim gibi oyunu bıraktım ama bunları canlı gözle gördüğüm için paylaşmak istedim ve son bbir şey bu oyunda hile yapmadan gb almadan koxp kurmadan bu adamlarla mücadele edemezsin ben bunları yapamadım ve bilmiyordum o yüzden bıraktım zaten....

• quote:

Orjinalden alıntı: MiraLayTurK

KATILMIYORUMM
    HEAWEN CLANINDA BÜRÇOK DOSTUM WAR
    HER BİRİ NASIL İNSANLARDIR YAKINDA TANIYORUM!
    HAAA....
    BİDE TROY A GELELİM.
    tipiq1ali VE ÇETESİ ÇOK SRFSZLR ....
    ÇÜNKÜ BUNLAR HER TÜRLÜ KOXP,DÜPE VB İLLEGAL PROGRAMLAR KULLANIYORLAR
    BİDEFASINDA MARADONA GELMİŞLERDİ
    EZİQLERE PARA DAITCAM DEDİ SHOUTTTAN
    AMA HERKESE 10COİN VERMİŞ S....Z

BUNLARIDA BİLİNDE KONUSUN!

doğru konuş ben heavendaki kimseye şerefsiz dedimmi bana burdan kimse diyemezki heavenda dupe item kulllanan yok koxp party de kasılan yok hala savunuyorsun buunu knight oynayanların yzde 50 si bilior geri kalanının çoğuda daha oyuna yeni başlamıoş

• daha tartışmayın o clanı dedimya ben o clandakilerinin analarıyla çok yakınız analarıyla aramızda mesafe yok birleşik sayılırız zavallı clan oyundan başlarını kaldıramıyolarki ha varsa clandan biri söleyin inkar etmezler hatta beni babaları bilen bile var
  • numan bu topici neden konu dışına taşıdınız yeter artık oranın adıda knight online genel

saçma işler yapmayın buda bir konudur aç kişi giriyor bu konu dışına rezil etmeyin topici ya topic açmıcam kurallar dahilindede saçma saçma şeyler yazacam artık 2 türlü de aynı muameleyi görüyoruzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guesttest2012345 -- 11 Mart 2007; 19:38:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TombulAdam

heaven clanının koxpla apos keserken
    ancientte koxpla kasıloırken
    flame rock ve giant glem solo keserken çok gördüm
    ve HeaveN işi biraz fazla kaçırmış gm hacklemiş
    BlackFukkaMetalbilen bilir

+1 Edit Char Yapıp SAtan bir Şahıs
  • uppp!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

quote:

bu oyun 50 sene devam etsin o 50 senede cypherde hicbir clan HEAVENi gecemez bozulmadıgı sürece bunu bilin.

50 Sene Sonra Tahminen Rahmetli Olurlar.Hepsi 25 30 Filan Yaşlarında.Angelcold 45 yaşında

Torunlarına fln miras olark charlarnı itemlerini flan bırakırlar

• quote:

Orjinalden alıntı: ARACHNE

Knight ı bırakalı 4-5 ay oldu şu anda wowdayım gelelim asıl konuya....

Gittiğim int cafede heaven dan bir pri var hala o clanda isim vermiycem koxp ve xp bug zamanlarında(hala varmı bilmioyrum) yanında yine heavendan bir warriorla aslanlar gibi buglı şekilde apostle dönüorlardı ikisi...
    hatta pride koxp olduundan dolayı cocuk cafeye bırakıp gitti nası olsa koxpta diye bu arda o zamanlarda heaven ın pelerin simgesi Stop Koxp veya No koxp tu hatırlamıyorum.....

kimse heaven ı savunmasın bence o serverde olmamama rağmen canlı şekilde gördüm yapılanları....

bir diğer hile ise bu yılbası ağaçlarından çıkan itemlerin bug ı oldu bunlardan 100 lerce dupelediler....

bunlardan byük paralar kazandılar itemi ise bifrost taşlarını dupeleyerek yaptılar hepsinin üstünde minimum +2 foverin vardı kalkanlar vs ise cabası .....

şu andada canavar gibi +9 bastıklarını biliyorum....

dediğim gibi oyunu bıraktım ama bunları canlı gözle gördüğüm için paylaşmak istedim ve son bbir şey bu oyunda hile yapmadan gb almadan koxp kurmadan bu adamlarla mücadele edemezsin ben bunları yapamadım ve bilmiyordum o yüzden bıraktım zaten....

bende senin yanındaydım ve +1 diyorum sadece ,herifler ole bi açık bulmuşlardı ki yılbaşı dupesin yapıldı zmanda istedikleri itemi yakmadan +9 yapabilioladı...ne ettik yaptık alamadık ağızından bizim elemanın
    heaveni savunmayın burda boşa

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.