arkadaslar bize sölenecek tek laf düşer İYİ OLAN KAZANSIN ben ne heaven için bişi demek isterim ne troy nede baska bi clan her zaman doğru ve iyi olan kazansın KAVGA etmeyin
quote:
Orjinalden alıntı: komanchii
bu aralar herkesin dilinde bir heaven o efsane o en iyi vs.vs.fakat bunların gerçek yüzlerini bileniniz çok azz...
şuanda bir koxp war paralı ve gelmiş geçmiş en iyi koxp en rahat koxp adıda HEAVENfire...
ilk başlarda bende bunu heaven sözcügünün bir anlamı war bu anlamdan koymuşlarrdır bu koxp a diordum yada heaven ı kirletmeye çalışıyorlar sanıyordum...ama gerçeği öğrendigimde gerçekten çok küfür ettim...çünkü bu eskiden knightta çalışan ve bütün data vs. leri bilenbir efsane duper elemanı tarafından yapılmış...
bu aralar dupe bitti..NEDEN??
çünkü efsane duperlerdeki bütün elemanlar +3 uniqleri bu devirde +8-+9 cs leri +8-+9 smite hammerları dizdide ondan...
heavenın o memberi dupe yi yapmamaya başladı programın asıl ve tek üreticileri efsane duperler HEAVEN dı çünkü
burdan TROY a ve ilk 5 de yer alan diğer clanlara sonsuz SAYGI mı iletiyorum... çünkü bende TROY gibi legal bir clanda bulundum ve EFSANE DUPER HEAVENIN MI YOKSA TROY GİBİ LEGAL BİR CLANINMI ASIL EFSANE olduğunu anladım...
bence herkez bunları bilsinde konuşsun EN İYİ CLAN HANGİSİ SORUSUNA BUNLARI BİLEREK HEAVEN DESİNLERR....
SAYGILAR.......
Ayıp Ayıp Lafım Sana Bay Çok Bilmiş haberin varmı senin Troyun Lideri IdontLetYouEscape'in Elinde Exceptional Iron Impact +9 var.Giga +9 u var.. Ve sen burda dedine bak... Giga +9 u seal lı ama Exceptional Iron Impact +9 Sealsız ve arkadaşıma Trade den gösterdi sen dur no ss de bekle bu akşam ss i tekrar atmasnı isticem arkadaştan ozaman görücez senin Temiz DEDİĞİN Troy u Bay Çok Bilmiş bekle sen...
Bu kadar yazı yazmışsınız hepsi bir oyun içinmi yapmayın arkadaşlar hile olacak tabiki yapabilen varsa yapsin ama yakalanmayın
quote:
Orjinalden alıntı: Karikatur_komedya
Reklam Yapma Sımdı Clanını Heaven a gecsen buyuk ıhtımalle Aynısını Yaparsın
Mesela Troy virus u war Biz Onu Troy Clanı yaptı dıyomuyuZ
+1453 derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme