Şimdi Ara

''Efsane Cuma'' ve Kargolar Hakkında Anketimize Katılın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni kargo şirketleri açılmalı. Şu anki kargo firmaları ptt dahil çöp. 900k nüfuslu büyükşehirde şehrin göbeğinde yaşıyorum, malum kargo firmalarından birinin 3 şubesi var evimin etrafında. 4-5 günde getiremiyorlar kargoları.

Ya kardeşim delikanlı olun da "2 günde teslim" demeyin kaç günse onu yazın. Yaz 5 gün delikanlı gibi. Ama yok. Yazmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akk bence tam kalkamadı, iss 'lerin kalitesi düştü daha da nedeni gb 'ları serbest bırakırsan olacağı bu idi altyapımızın bir kapasitesi var ve bunun üstüne çıkarsan imkan verirsen sonuçları patlar, millet başladı Turkcell daha iyi idi eski kalitesi yok diye nedeni de bu biraz akk yüzünden akşam 19 'dan sonra accayip kasılmalar hissediyor insanlar ha altyapı arttırılacak düzelecek ama bu seferde 160 200 tl fatura ödeyeceğiz. Ki konu açanları görüyoruz vallahi ben 56 tl 'ye netspeed ile şimdilik 16 mbit ile idare ediyorum bakalım nereye kadar uygun fiyata kullanabileceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane Cuma döneminde 10'dan fazla siparişim oldu. Bir kargom hariç hepsi zamanında teslim edildi. Geç teslimat yapılan ürün ise satıcı tarafından kaynaklıydı. Bu konuda benim bir şikayetim yok lakin büyük çoğunluk rahatsızlık duyduğunu söylemiş. Demek bölge bölge performans değişiyor.

Eğer vatandaşımız reklamlara kanmayıp bilinçli olursa bu gibi oyunlara gelmez. Önce bindirim sonra indirim oyununu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok. Birçok site bunu dile getirirken, 10 yaşındaki çocuk dahi oyunun farkına varabilir. Ki internetten bir ürün satın alırken iyi araştırmak gerek. Velhasıl kelam, bu oyuna gelenlere müstahaktır diyorum.

Ek olarak,
    bu bindirim sonrası indirim yapan firma ve şirketlere büyük bir ceza vermek gerek diye düşünüyorum. Çünkü burada amaç açık ve net şekilde bilinçsiz tüketiciyi kandırmaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankete katıldım.
    Önce bindirim sonra indirim mevzusuna yıl sonu kara cuması eklediler.
    İş bilmezlik had safhada olunca ve kargo firmaları da hazırlıksız yakalanınca zaten önce indirim sonra bindirim ile mağdur olan tüketici bir de parasıyla rezil oldu.
    Ve bu sanırım hiç değişmeyecek.Daha da kötüye gitmez umarım zamanla.

• Lan olm bunun neresi "Efsane Cuma" hem "Kazık Cuma" hemde "Bitmeyen Cuma"

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anket sonuçlarını da paylaşmayı ihmal etmeyin hocam

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Google Form'dan oluşturursanız anketi Google IP adresiyle bunun önüne geçiyor zaten.
    Millet farkında değil,birinin mail adresini bilmeniz onun tüm bilgilerine erişebileceğiniz anlamına geliyor.Şifreyi bilmeseniz bile.Yöntemi anlatmayacağım ama asla durduk yere mail adresinizi hiçbir yerde paylaşmayın..

...

Araç yazılım,kodlama ve adaptasyon ile alakalı sorunlarınızı mesaj atabilirsiniz.
    BMW-MercedesBenz-Volkswagen-Seat-Audi-Skoda-Renault Coding,Adaptation,FSC,NAV,Module Flash,CarPlay

Doctor of Medical Dentistry..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bremer

anket sonuçlarını da paylaşmayı ihmal etmeyin hocam
    Paylaşacağız ama önce katılımın belirli bir düzeye çıkması gerekiyor.

Katılan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 15 Aralık 2019; 17:24:18 >

Anketimiz devam ediyor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 17 Aralık 2019; 3:57:38 >

• Hangi sistemin açığıymış bu? Nasıl bir açıkmış? Sadece mail adresi bilgisine sahip olarak tüm sitelere ve şifrelere nasıl ulaşılıyormuş? Bu mesnetsiz iddianın proof of conceptini gösterebilir misin? Söylediğin şey olacak şey değil. Bir tür paranoyadan ibaret gibi.

Orijinalden alıntı: Nosferatu34

Hangi sistemin açığıymış bu? Nasıl bir açıkmış? Sadece mail adresi bilgisine sahip olarak tüm sitelere ve şifrelere nasıl ulaşılıyormuş? Bu mesnetsiz iddianın proof of conceptini gösterebilir misin? Söylediğin şey olacak şey değil. Bir tür paranoyadan ibaret gibi.
    Böyle bi açığı sana niye anlatayım birader? Paranoya felan değil,gerçekten böyle bir açık var isteyen admin-yönetici iletişime geçsin gerekli bilgileri kendilerine anlatırım.

...

Araç yazılım,kodlama ve adaptasyon ile alakalı sorunlarınızı mesaj atabilirsiniz.
    BMW-MercedesBenz-Volkswagen-Seat-Audi-Skoda-Renault Coding,Adaptation,FSC,NAV,Module Flash,CarPlay

Doctor of Medical Dentistry..
  • Hepsiburada nında hepsijetinde... Ulan 3 hafta oldu 3! Mi band 4 istedim hala gelmedi bi valla deli edecekler adamı

💖 SFF Mini Kasa 💖

AMD 7600x / RTX 3070 / ASRock B650E ITX / Kingston 2x16G 6000MHz / ZS A4 V2 Kasa / Lian-Li SP750

Samsung C24RG54FQU / Sennheiser Game Zero / Razer Deathadder X Hyperspeed / Logitech G910 Orion

Steam / Discord ID: crashbone / Instagram
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazretidentist

Böyle bi açığı sana niye anlatayım birader? Paranoya felan değil,gerçekten böyle bir açık var isteyen admin-yönetici iletişime geçsin gerekli bilgileri kendilerine anlatırım.

Alıntıları Göster
    Nerenin yöneticisini kastediyorsunuz?

Söylediğin şey sadece donanımhaber ile mi ilgili? "Mail adresinize sahip olan biri, bütün hesaplarınıza/şifrelerinize erişir." demek başka, "Bu sitede böyle bir açık var." demek başka şey. Eğer donanımhaber'de olan bir açık ise bununla ilgili başvuru ve bildirimini yapmışsındır umarım. Yoksa böyle konulara böyle şeyler yazarak yöneticilerin ilgisini çekip gelip sana sormasını mı bekliyorsun?

Anketi yapan İnternette Kalite Hareketi'ni her donanımhaber üyesi gibi tanıyorsun. Mail adresinle sana zarar verecek bir oluşum mu? Daha önceki anketlerimizde olduğu gibi bu anketin sonuçları açıklanırken ya da anketin herhangi bir yerinde bu mail adreslerine asla yer verilmiyor, kimse bu adresleri görmüyor. Bu açıdan bakarsak paranoya oluyor. Bu güvensizliğin sebebini anlayamadım.

Ne kadar çok kişi katılırsa ses çıkarmak, ses duyurmak, bir probleme dikkat çekmek o kadar kolay olacak.

@kontratak dediği gibi eğer güvenmiyorsan ankete katılmazsın olur biter, ancak başka insanların bu çalışmaya katılmasını neden engellemeye çalışıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

AKK kalktı daha kötüsü kota geldi.
    Bu arada ankete katıldım.

Alıntıları Göster
    kotayı geçtim kol gibi zam geldi bakalım 2020 ağustosunda taahhüt bitince 66 tl olan 16 mbs internetim kaç olacak

ankete katıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Aralık 2019; 23:56:59 >
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.