Şimdi Ara

''Efsane Cuma'' ve Kargolar Hakkında Anketimize Katılın! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cobbler

Cuma akşamı bir ürün satın almıştım. Cumartesi kargoya verdiler ve Çarşamba günü elime geçti aldığım ürün. İki şehir arasında 1000km+ olduğunu düşünürsek bence öyle çok büyük bir sıkıntı yok.
    Evet yahu çok büyük sıkıntı yok. Başına gelmeyince anlayamıyor insan...

23 Kasımda sipariş verdim. Engeç 26 Kasımda kargoda olacaktı ve 28 Kasımda teslim edilecekti.

26 Kasımda kargoya verdiler sözde!

Kargo kontrolü yapıyorum ürün hala depolarında görünüyor. Neyse bir hata vardır diyorum.

28 Kasım'da bekliyorum gelen giden yok.. Akşama doğru arıyorum "bugün akşama kadar teslim edilecek" diyor mh..

29-30 Kasım 2-3-4 Aralık hergün firmayı arıyorum bugün yarın vs vs... (telefonda abartmıyorum rahat 4-5 saat beklemişimdir..)

5 Aralıkta tepem atıyor Müşteri hizmetlerine yazıyorum "işleme aldık diyorlar" ses seda yok...

9 Aralıkta siparişi iptal etmek için sistem üzerinden işlem başlatıyorum. Ürününüz batsın vs.. Ses seda yok..

Twitter'dan bunların sözde yetkili çalışanına ulaşıyorum 2 gün içinde para hesaba yatacak deniyor.

12 Aralıkta arıyorum ulaşamıyorum, twitterdan cevap veren yok..

13 Aralıkta abartmıyorum toplamda 78 dk telefonda bekliyorum. Sonunda cevap veren kişi ürününüz kargoda diyor. Kargo hala deponuzda diyorum ıhhh mıhhh... Ben sizden hiçbirşey istemiyorum paramı geri verin diyorum.. Yapamayız 20 aralıkta ürün size gönderilecek.. Gelen kargoyu iade edin para iadenizi ancak bu şekilde sağlarız diyor.

1 ay olacak bu firmadan çekmediğim kalmadı.. Ürün yok, muhattap yok, kargo yok, sadece eksik olsun bir adı var...

HB ve hepsijet diye bir illetin yaşattıklarını nasıl anlatayım başka..

Kasım ve aralık ayı dahil 10'dan fazla internet sitesinden ve bunların çalıştığı tüm kargo firmaları ile çalıştım da bunlar gibisini görmedim.. Ülkenin her yerinden ürün her türlü kargo ile geldi yurtdışından geldi de bir bunlar 50km mesafeden bir ürünü teslim edemediler, ürün yola çıkmamış vermeyin kargoya istemiyorum diyorum da paramı da geri alamıyorum..

• Bu konuda tecrübemi herkes ile paylaşmak istiyorum.

24 kasım 2019 satın aldım
    30 kasım 2019 kargoya verildi
    6 aralık en geç teslimat tarihim yazıyordu
    Gelmedi!!!
    13 aralık olarak değiştirdiler teslimat tarihini
    Yine gelmedi!!!!!

Tabi bu arada oturup sessizce beklediğimi söylersem yalan olur.

Sayısız telefon görülmesi.
    Sayısız mesaj, mail, şikayet oluşturma
    Sayısız sosyal medyalarından Tweet, yorum, dm mesajları
    Sayısız şikayetvar. Com yazıları yazdım.
    Sonuç olarak bir muhattap bulamadığım gibi kargonun yerinide bunca haftalarca uğraşıma rağmen öğrenemedim ve takip edemedim.

Benim aldığım ürün 2300tllik bir bilgisayardı. İşim için almıştım ama gerek kalmadı. İade etmek istediğimi ve paramı geri ödemelerini çok talep ettim. Ürün ortada olmadığı için onuda yapmadılar.

Kısacası
    Hepsiburada
    HepsiJET
    Bu iki firma müşteriyi umursamayan, yalancı, düzenbaz, 30 günde kargo teslimatı yapan hizmet ve ticaret sektörünün, en zayıf, en basit en, yalancı halkası olmuş. Kimseye tavsiye etmiyorum. Muhattap yok. Müşteri hizmetleri sanki yoldan geçerken denk gelip açmış telefonu gibi konuşuyorlar.
    Meşhur başından atma cümleleri;
    "Bize verilen bilgi bu başka bilgi yok maalesef"
    "Yetkililerimiz telefon görülmesi yapmıyor maalesef"
    "şikayet kaydınını ben alayım size 3 iş gününde dönüş olur"
    Gibi çözümü olmayan haftalardır aynı konuşmayı ezberlemişler.

24 gün oldu kargo ortada yok....

Hep yalan söylediler...

HEPSİYALAN
    YalanJET

Deneyin görün. Ben mağdur olmayın diye üşenmedim sizinle paylaştım. Sitres olmak ve parasını kaybetmek isteyen denesin ve görsün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ankete katıldım.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.