Şimdi Ara

[EFSANE BAŞLADI] GODZİLLA TÜRKİYE TOPRAKLARINA KAMP KURDU. (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.331
Cevap
78
Favori
193.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
276 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buyrun ankarayı canlı izleyin arkadaşlar

http://izle.ego.sehirkameralari.com/
  • Gölbaşında yağmaya devam ediyor, ana caddeler açık ama ara yollar Allah'a emanet.

• Godzillayı rahat bırakın gidin bi yemek yiiyn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 21 Ocak 2016; 12:40:36 >
  • Bu sistem marmaraya yaramıycak. İstanbulda olanlar çok bişey beklemesin. Karadeniz yıkılacak.
  • Ankara cidden fena,hala yagmaya devam ediyor.Sabah kar tazeyken arabayi cikardim gayet rahat catir catir gidiyordu.Simdi geri geldim,kar biraz erimis ve tam kaygan hale gelmis.Park yerine zor girdim,ciksam cikamam simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

buyrun ankarayı canlı izleyin arkadaşlar

http://izle.ego.sehirkameralari.com/

Açılmıyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ATEŞ

Gölbaşında yağmaya devam ediyor, ana caddeler açık ama ara yollar Allah'a emanet.

Hocam konya yolunda durum nedir?

• Ahahhahha noldu godzillanin çadırlarını yaktılar heralde kamptan bir eser yok

• AZ ONCE SAĞ ŞERİTTEN HIZLICA GEÇİP USTUMU BAŞIMI MAHFEDEN BEYİNSİZ DOLMUŞCUYA SELAM OLSUN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsankutamis -- 21 Ocak 2016; 13:11:46 >

• Yarın nolacak Godzilla reis, yarın büt var ona göre çalışcam bak tatilse söyle

• ANKARA NE GÖMÜLMÜŞ ÖYLE YAV

• quote:

Orijinalden alıntı: barantula

quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Bana mı laf sokmaya çalışıyorsun, azıcık mert olun, kıvırmadan konuşun. Celalleneceğin birşey yazmadım, muhabbet ediyoruz. İşi gücü birileriyle takışmak olan tiplerden birisin sanırım.

Olayi anlamadim ama. Sanirim yanlis kisiye cevap verdiniz.

Konuda size hitaben birşey yazmıştım sonra cevabımın altında siz beni belirtmeden birşeyler yazmışsınız hocam, haliyle bende üzerime alındım ama neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Ahahhahha noldu godzillanin çadırlarını yaktılar heralde kamptan bir eser yok

Dün İzmir'de bugün de Ankara'da gayet güzel ve yoğun yağışlar oldu. Ankara'da halen devam ediyor. Cumadan itibaren de havalar daha da soğuyacak. Ne bekliyorsunuz 81 ilin 81'inde de kar fırtınaları mı ?
  • şöyle söyleyeyim, sabah arabayı kapalı garajdan çıkarttım üstünde 0 kar vardı, 9.30da park ettim şirketin otoparkına 12:30'da üstünde 7-8 cm kar vardı. ki burası rüzgar alıyor.
    almayan yerlerde sabah 9.30 dan bu yana net 10-12 cm yağmıştır.
    geceki yağışı saymıyorum.

keşke böyle 2 hafta kesintisiz yağsa!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos1977 -- 21 Ocak 2016; 13:14:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alks kullanıcısına yanıt
    evet hava şartlarından olabilir.bazıları açılıyor veya görüntü geldikten sonra donuyor ama denemek lazım hepsini ...
  • Mgm hala İstanbul a 4 gün kar vermiş.

• Antalya sizde durumlar nasıl ? RADAR'a göre baya kar alıyor olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos1977 -- 21 Ocak 2016; 13:21:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgm de ısılar artmış....kestane geliyorrrrrr.....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barantula

quote:

Bana mı laf sokmaya çalışıyorsun, azıcık mert olun, kıvırmadan konuşun. Celalleneceğin birşey yazmadım, muhabbet ediyoruz. İşi gücü birileriyle takışmak olan tiplerden birisin sanırım.

Olayi anlamadim ama. Sanirim yanlis kisiye cevap verdiniz.

Konuda size hitaben birşey yazmıştım sonra cevabımın altında siz beni belirtmeden birşeyler yazmışsınız hocam, haliyle bende üzerime alındım ama neyse.

Tamam hocam. Dogru izmir ile ilgili bir paylasim. Sizinle alakali bir mesaj degil. Oyle dusunmekte hakli olabilirsiniz, hemen sizin mesajin altina gelmis. Siliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.