Bildirim
EF81 E TEMA ARIYORUMMMMMM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
SXG 75 temalarıda uyacaktır büyük ihtimal. -
quote:
Orjinalden alıntı: e125527
SXG 75 temalarıda uyacaktır büyük ihtimal.
uymaz... ef81 çift ekranlı bir telefon. temaları farklı... -
aciiiiiiiiiiiiiiiiiiiil yardııııııım ef 81 e temaları nasıl kuruluyo -
sxg ile aynı sistemi kullanıyorlar. tema yüklenmeside aynıdır herhalde.
sxg'de iki yol var: 1. yol; bluetooth ile yollamak 2. yol brew/mod/cmgr/pp dizini içine "thm"; thm içine "usr" klasörü oluşturup temaları içine kopyalamak... 2. yol kablo ile yapılıyor. gereken programlar: bitpim yada sxg controller... her iki yoldada temalar telefona restart çektikten sonra yükleniyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: adigehalil
sxg ile aynı sistemi kullanıyorlar. tema yüklenmeside aynıdır herhalde.
sxg'de iki yol var: 1. yol; bluetooth ile yollamak 2. yol brew/mod/cmgr/pp dizini içine "thm"; thm içine "usr" klasörü oluşturup temaları içine kopyalamak... 2. yol kablo ile yapılıyor. gereken programlar: bitpim yada sxg controller... her iki yoldada temalar telefona restart çektikten sonra yükleniyor...
sxg controllerin setup ını bulamadım yardımcı olurmusunuz
daha önce sx1 kullanıyodum bu konuda acemiyim -
quote:
sxg controller v0.7
"""indir"""
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 13 Mart 2007; 14:29:39 > -
quote:
quote:
sxg controller v0.7
"""indir"""
EYWALLAH KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK
-
Mobile Theme Editor 2.2.2.047] adında bir tema editörü arıyorum ancak indirmeyi bi türlü beceremedim mutlaka bilen birileri vardır
YARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM EDİN LÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEEEN -
hafıza kart okuyucuyla nasıl yükleriz ? acil yardım yzarsanız cok sevinirim -
kart okuyucuyla yükleyemezsin...
şöyle bir yol var karta atarsın temaları, bluetooth ile başka bir telefona gönderip tekrar alırsın... bu şekilde olur... -
dostum kart okuyucuylada yükleyebiliyorum artık önce kartın içinde çeşitli klasörüne atıyorum sonra karttan cihazın kendi içindeki çeşitli isimli klasöre atıyorum kapatıp açıyorum tamamdır :D -
benq-siemens ef81 tema yukleyemıyorum ayrıntılı anlatabılırmısnız -
quote:
Orijinalden alıntı: huseyin136
benq-siemens ef81 tema yukleyemıyorum ayrıntılı anlatabılırmısnız
temayı bluetoothla kendi telefonuna gönder , temayı aldıktan sonra telefonu kapat geri aç , açılırken temayı kendisi yükler zaten telefonun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X