Şimdi Ara

eeose sakal çıkarıcı serum kullanan var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
18
Favori
302.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son durum nedir arkadaslar ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Hocam doktora gidin bence hormonlarına baktır doktora ilacı sor bir zararı olmaz derse kullan çevremde bu tür ilaçları kullananlar oldu bazılarına hiç etki etmedi sakalı çıkanlarında b.k gibi çıktı sakalları uzatamıyorlar

Dostum ben gitmeyi düşünüyorumda çekiniyorum doktordan adam dalga geçer ne sakalı lan uğraştığın şeye bak, kılda keramet olsa totoda çıkmazdı vs. der diye tırsıyorum.

Utanma hocam git ben de gitmiştim geçen yıl test yaptırdı sonuçlar normal çıktı genetik dedi bu yıl sakallar hafif hafif çıkıyor kesmek zorunda kalıyorum çünkü bir b.ka benzemiyor bu arada 17 yaşındayım

o yaşta benzemez zaten. 1 2 sene sonra gör sen

1 yıl geçti değişen bir şey yok böyle rahatım ben

• Merhaba dostum peki her gün traş oluyormusun yoksa sakalı uzatirkenmi eeose yi kullanıyorsun

Orijinalden alıntı: P@ntera

Ben ikinci kutuya geçiyorum arkadaşlar. Seyrek olan yanağımın bir tarafında kıl sayısı gözle görülür derecede arttı veya belirginleşti. Bir önceki sayfadaki yazıma da bakabilirsiniz. Açıklayıcı olmuştur sanırım.

İyi geceler.Son durum nedir acaba? Ben de 2.kutuya geçtim az çok olmaya başladı gibi.Sizde son durum nedir?

Orijinalden alıntı: coghlemat

beyler yorumları okudum. ben de bir kullanıcı olarak yorumlayayım dedim. 1 tüp kullandım ve gözle görünür artış yakaladım detayına girmicem dedikleri gibi cıkan yerden cıkmayan yere doğru çoğalma var .

0 hesap açıp işe yarıyor diye mesaj atıp bu dolandırıcılara inanmasını mı bekliyorsunuz insanların.

İçinden prospektüs bile çıkmayan bıyık sakal çıkarır bile diyemeyen serumun ne işe yaradığı belli değil.

Bir kere alıp denemekten zarar gelmez diyenlerin üstünden para kazanmayı planlamış yeni nesil dolandırıcılar.

5 kavanoz bal 100 tl diyenle bunlar aynı.Boşuna zamanınızı harcayıp hayal kırıklığı yaşamayın.
  • arkadaşlar kimse almasın çıkarıcı değil güçlendirici bi ürün onun yerine sarımsak yöntemi deneyin ben sarımsakla çıkardım tabi ciltden ciltde değişim gösterebilir bu iş pastayı bir kesim severken diğer kesimin sevememesine benzer sarımsakta kullanım şekilleri fark göstersede etkileri çok değişmez önce 1 2 dakika çıkmasını istediğiniz bölgede buzu gezdirin erisin ve rendelenen sarımsağı posası ile krem sürer gibi uygulayın sonra soğuk su ile yıkayın yüzünüzü bu işlemi 2 hafta yapın her 3 günede jiletle tıraş olun sonrası 1 buçuk hafta ellemeyin uzasın badem yağıda kullanıyorlar tüylere faydası olduğunu kesin gören çok onuda aralıksız her gün uygulayın İNŞAALLAH çıkar
  • 19 yasındayım. Yanlar 0 , cenede 30 siyah kıl vardı,bir aydır eosse kullanıyorum ben sadece cenede kullanmak icin aldım bunu cunku yanlardan umidim yoktu neyse bir aydır kullanıyorum cenede ki kıl 30 dan 70 e cıktı ama hic bir ay boyunca her gun jilet vurmamıstım bunuda hesaba katmak lazım.Basladıgımda keci sakalı bırakma hayalim vardı ama pek umidim kalmadı her nekadar 3 ay kullanıcak olsamda

• yaş 20 boyun kısmında ve yanağın bitiminde çeneye doğru pek çıkmıyor bide seyret biraz daha sıklaşması lazım. Ama sorun değil bu kadar ya çıkar yani illa. Ha bende isterdim çıksın uzatalım ama yok işte :D gördüğüm kadarıyla asıl sakal 20-25 yaş arasında çıkıyor bazıları hariç sert sık anlamında

Orijinalden alıntı: XYZ39

Arkadaşlar 2. Tüp bitecek bi etkisini görmedim 2 aydır boşuna bu kimyasalı yüzüme sürüp duruyorum

anlaşılan bu mesajdan sonra ürünü kullanmayı bıraktın
  • Allah kahretsin tam tuzak bu serum. Dört aydır bir şeyler olsun diye bekliyorum, devamlı tıraş olmakla uğraşıyorum. Sadece bir kaç tüy artmıştır o da zaten sürmesem de çıkardı. 20 yaşındayım, bakıyorum liselilerin bile sakalı var. Yurtta kaldığımdan sarımsak da süremem. Minoxidil saç döküyormuş o daha beter allah korusun. Neyse kaldık köse...

• len yaşınız geldimi çıkar ne acele ediyosunuz ben 24 yaşımdayım daha yeni yeni gürleşiyor 3 aydır kesmiyorum padişah sakalı gibi çıkmıyor tabikide 6-7cm arası uzunluklar var yanaklarda çıkmıyor çene altı çıkıyor,simitçi bıyığı olayınıda geçtik bakalı m1 yıl daha kesmezsem bişeyler olur şekil veririm :)

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet
  • yok ya yaşla alakalı değill..benim sakallar yamuk yumuk cıkıyodu jiletle tıraş oldum sıktım serumu öyle düzgün cıkmaya basladı. düzenliyor yanii

Orijinalden alıntı: mkeskin26

yok ya yaşla alakalı değill..benim sakallar yamuk yumuk cıkıyodu jiletle tıraş oldum sıktım serumu öyle düzgün cıkmaya basladı. düzenliyor yanii

hocam burdaki insanları aptal falanmı sanıyon Allah aşkına söle pc karşısında oturup hehe çok akıllıyım falanmı diyon senin o ürünü pazarlamaya çalıştıģını anlamıyozmu çokmu akıllı sanıyonuz kendinizi

Orijinalden alıntı: mkeskin26

yok ya yaşla alakalı değill..benim sakallar yamuk yumuk cıkıyodu jiletle tıraş oldum sıktım serumu öyle düzgün cıkmaya basladı. düzenliyor yanii

İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • Arkadaslar sakalin tek cozumu minoxidil.2 ay icinde 0dan normal sakallarim oldu.Isteyene pmden foto atarim.Baska hicbir urune guvenmeyin, sarimsak vb. gibi seyler denemeyin ayrica.

Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu

Arkadaslar sakalin tek cozumu minoxidil.2 ay icinde 0dan normal sakallarim oldu.Isteyene pmden foto atarim.Baska hicbir urune guvenmeyin, sarimsak vb. gibi seyler denemeyin ayrica.

7 ay kullandım bırakınca dökülüyor tamamen safsata

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Arkadaslar sakalin tek cozumu minoxidil.2 ay icinde 0dan normal sakallarim oldu.Isteyene pmden foto atarim.Baska hicbir urune guvenmeyin, sarimsak vb. gibi seyler denemeyin ayrica.

Sakal icin tek cozum minox.Birakinca dokulmeyenler de var.6 ay ile 1 yil arasinda kullanmak gerekiyor killarin kalici olabilmesi icin.

quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Sakal icin tek cozum minox.Birakinca dokulmeyenler de var.6 ay ile 1 yil arasinda kullanmak gerekiyor killarin kalici olabilmesi icin.

Tamam işte 7 ay az mı arkadaşım. 4 arkadaş başladık bunun grupları dahi var facebook'da 9 ay kullanan da oldu 1 yıl kullanan da. Bırakınca uçtu hepsi yalan mı söyleyeceğim burda sana keşke işe yarasa da herkes faydalansa. Bırakınca yavaş yavaş çıkarttıkları dökülüyor bu kadar net.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.