Şimdi Ara

eeose sakal çıkarıcı serum kullanan var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
18
Favori
302.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde 1. tüpüm daha bitmedi ama 2. sini aldım coghlemat'ın dediği gibi mucize beklemeyin hemen bir anda sakal çıkarmaz ama yavaş yavaş etkili sonuçlar almaya başladım çıkardığı sakal kalıcı olacak gibi duruyor etkili bir ürün ama iyi bir sonuç için belki 3-4 tüp kullanmak gerekiyor en az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peacelife -- 16 Mart 2014; 2:13:26 >
  • beyler 2.tüpün sonlarındayım. çok yavaş olmak üzere hala artış var gelişme var ama biraz ara vermek istiyorum salıcam bakalım nasıl duruyo
  • bırak bi iki hafta foto çek de görelim nasıl olmuş die :) şunu sormak istiorum yanak bölgelerinde etkili mi çene orta kısmında falan bıyık köşelerinin top sakalla birleştiği yerlede vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakay27

bırak bi iki hafta foto çek de görelim nasıl olmuş die :) şunu sormak istiorum yanak bölgelerinde etkili mi çene orta kısmında falan bıyık köşelerinin top sakalla birleştiği yerlede vs...

kardeş tam dediğin yerlerde etki gösterdi zaten orlar sıkıntılıydı yanak gelişti .çene ortası boştu doldu çene altı orta kısım kapanıyo ve bıyık gözle görünür sertleşti çoğaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: coghlemat

quote:

Orijinalden alıntı: burakay27

bırak bi iki hafta foto çek de görelim nasıl olmuş die :) şunu sormak istiorum yanak bölgelerinde etkili mi çene orta kısmında falan bıyık köşelerinin top sakalla birleştiği yerlede vs...

kardeş tam dediğin yerlerde etki gösterdi zaten orlar sıkıntılıydı yanak gelişti .çene ortası boştu doldu çene altı orta kısım kapanıyo ve bıyık gözle görünür sertleşti çoğaldı

hacı ozaman ben de aliyim bitane benim oralarda sıkıntı var.
  • bu dermomineral midir nedir öyle bişey de çıkmış onun hakkında bilgisi olan var mı beyler ?
  • 3ay kullandım 2.paketin ortalarındayken yüz kaslarımda sıkıntı yasadım konuşmamı engelleyecek seviyede yanak kaslarımda hareketsizlik yaşadım. 3gündür kullanmayı bıraktım yeni yeni yanak kaslarım çalışmaya başladı. Sakal çıkardı mı derseniz benim sadece keçi sakalıyla bıyıklarımı birleştiren noktalarda hiç yoktu oralarda 3 ay sonunda çok çok az artma oldu(2şer 3er). Değdi mi derseniz değmedi. Eğer sakalınız varsa gürleştirir ama hiç olmayan bölgelerde etkisi yok. Şikayetimi dile getireceğim. Ilk aldığımda heyecandan dikkat etmemiştim yan etkisi varmı yok mu diye umursamamıştım ancak az önce baktım kutunun içinde prospektüsün olmadığını farkettim.(kullanım talimatı yan etkisi vb. İlaç kutularındaki gibi) Yarın telefonla şikayette bulunacağım. Kullanmadan önce 2 defa düşünün derim.
  • Bende 1 ay kullandım ve yüzü tahriş etmekten başka bir işe yaramıyor. İlaç değil, hergün jilet vurmak tahriş ediyor. Benim sağ yanağımda sakal var ama sol taraftar çok seyrek olduğu için almıştım. Çünkü uzattığımda kötü bir görüntü oluşuyordu. 1 ay kullandım ve çok az bir artış oldu. Yüzüm bu kadar hassas olmasa hergün kullansam belki 3. ayda gayet güzel olabilirdi ama ben 1. serum bitsin bırakıcam. Bu arada not düşeyim. Bu serumu bıraktıktan sonra sakal seviyesinde tekrar azalma oluyormuş ama başlangıç seviyesine düşmüyormuş. Doktora sordum.
  • ben takip ediyorum seni ancak benim sorunum boşluklar olması yanaklarda sen yazmaya devam et ama hemen etki bekleme bence 2 3 ay sonra bakalım ne olacak...
  • beyler iki tüp kullandım. yaşım 2 ay sonra 18 olucak. sadece bıyıklar çıktı. birde favoriler çok az tüy şeklinde. gerçek acı söylicem. HİÇBİR İŞE YARAMADI. hatta bu olmadı diye testojel bile denedim yani bildiğin testesteron ilacı. HİÇBİR İŞE YARAMADI. sizde boşuna alıp para kaybetmeyin. o parayı başka şeylere harcarsınız. bunlar genetik. babamda falan heryerinden kıl çıkıyor ama bende çıkmıyor. çıkmayınca çıkmıyor. bu sene üni.'ye gidicem tüysüz kılsız boyumda 1.70 bakalım nelerle karşılaşıcam.
  • SAKIN ALMAYYINNN !!!! ben 36 kullaniyorum , ilaci almadan önce resimdeki oldugu gibiydi ayva tüyleri dedikleri, tüylerle doluydu simdi onlarda yok , simdi tüyde yok ayna gibi oldu yüzüm
     eeose sakal çıkarıcı serum kullanan var mı?
  • Yüzünüzde çok ince tüyler varsa onları bir miktar besleyip sertleştiriyor ama tamamıyla boşluk olan bölgelere hiç faydası yok. Üzerinde yazan gibi sakal serumu mucize beklemeyin, açıkçası 50 TL vermeye değmez bir ürün...
  • Benim yanaklarda baya bi tüy var. Bu ilaci kuallansam bu tüyler sakala dönüşürmü sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu 17 yaşındakileri görünce şaşırıyorum arkadaş neden sakalım çıkmıyor diyolar dur hele 20 ol bi ben 24 yaşındayım ne sakalım var nede bıyığım biraz da yöreden de kaynaklanabiliyor trakyalıyım trakya insanları sarışın olur peder beyde ben askerden geldiğimde gür çıkmaya başladı dedi askere gittim geldim çıkıyor fakat belirli yerde çenede bide faul kısmında oda çok az seyrek değil yani tavsiyem askerliğini erken yapıcaklar hiç böyle şeye kalkışmayın bitirin askerliğinizi o zaman çözüm arayın valla askerde çok rahattım 1-2 haftada traş oluyodum oda hiç kimse birşey demiyodu benim hoşuma gitmiyo die kesiodum :D böyle kimyasal ilaçları kullanmayınız arkadaş sağlınıza yazık herşeyi oluruna bırakın çıkar elbet tamam sakal erkeğe ayrı bir hava katar oda belirli kişilerde herkese yakışmaz o yüzden aman aman böyle yöntemler denemeyin yok sakal serumuymuş yok badem yağıymış sarımsak olayına bile sıcak bakmıyorum sarımsak ciltte leke bırakır bazıları ömür boyu çıkmaz aman aman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despo005 -- 14 Ekim 2014; 17:24:42 >

• Burada da kullananlar var
    Acil Servis
    Eeose Serum Kullananlar
    http://www.acilservis.pro/eeose-serum-kullananlar

• up bıyık cene altı ve dudak altı var ama top sakal olmuyor kullanan arkadaşlar son durumu yazarsa bilgilendirici olur almak isteyenler icin bir aralar minocil mi ne vardı en iyisi bu mu piyasadaki ?
  • Damijan D kullanıcısına yanıt
    Minoxidil var fakat onu surekli kullanmak gerekiyor yoksa cikanlar geri dökukuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

Minoxidil var fakat onu surekli kullanmak gerekiyor yoksa cikanlar geri dökukuyor.

hocam bende tüylenme var yer yer sakalda var mesela şuan atilla gibi bıyığım var cene altına keci sakalı bırakabiliyorum cücück var favori az biraz var cene altımın hemen hemen her yerinde bırakabiliyorum ama yanaklarda sadece tüy var +olarak bırakınca sakallı gözüküyorum fakat mesela normal insan 1 ayda o duruma geliyosa ben 3 ayda geliyorum sıkıntı yavaş uzaması ve tüylerin sakala dönmemesi minoxil bırakınca döküyormuymuş ? siz eeose falan kullandınız mı hic ?
  • Damijan D kullanıcısına yanıt
    Yok ben hiçbir sey kullanmadim sadece okudugum yorumlar o yönde

• yav size buluorum kullananları insan bi tşk ederhttps://www.kullananlar.com.tr/eeose-sakal-serumu/
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.