Şimdi Ara

eeose sakal çıkarıcı serum kullanan var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
18
Favori
302.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de sağ sağ yanağıma oranla sol yanağım daha seyrek, olan kıllar ise ince ve güçsüz. Boyun kısmımda ise oldukça kalabalık fakat 3 ay beklesem de 1-2cm'den fazla uzamıyorlar. :) Hepsiburada'dan hediye çekim vardı 50 liralık, biraz önce sipariş geçtim. Ayrıca vücut geliştirmeye de kayıt olmuştum sanırım onun da etkisi oluyormuş. :) Hem vücut geliştirme hem de serumu aynı anda deneyeceğim. Gün gün buradan paylaşırım hatta isteyen olursa fotoğraflı olarak da paylaşabilirim. :) Bende sanırım potansiyel var fakat inat edip çıkmıyor namussuzlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal genç

Benim de sağ sağ yanağıma oranla sol yanağım daha seyrek, olan kıllar ise ince ve güçsüz. Boyun kısmımda ise oldukça kalabalık fakat 3 ay beklesem de 1-2cm'den fazla uzamıyorlar. :) Hepsiburada'dan hediye çekim vardı 50 liralık, biraz önce sipariş geçtim. Ayrıca vücut geliştirmeye de kayıt olmuştum sanırım onun da etkisi oluyormuş. :) Hem vücut geliştirme hem de serumu aynı anda deneyeceğim. Gün gün buradan paylaşırım hatta isteyen olursa fotoğraflı olarak da paylaşabilirim. :) Bende sanırım potansiyel var fakat inat edip çıkmıyor namussuzlar :)

Bu mesajı okurken ben mi yazdım dedim farketmeden çünkü bende hepsiburada'dan 50 tl hediye çekimle sipariş verdim ve vucüt geliştirmeye kayıt oldum aynı anda ikisini deneyeceğim umarım işe yarar.
    Benim yanak ve boyunda sorun yok bıyık ve çene çevresinde eksiklik var ve oradaki kıllar çok zayıf bu sebeple sakal uzatmaya kalksa kötü bir görüntü oluyor en önemli yerler eksik olunca. Daha önce bu tarz bir ürün denememiştim umarım eeose etkili olur.

• sonuclari alalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasim minoxil sprey kullandi duzenli olarak, adamin sakali yok denecek gibiydi, muthis guzel sakali oldu. Bende aldim daha baslamadim kullanmaya, fiyati 32tl, her eczanede bulunur. Bu ilac sac dokulmesinde yardimci, ve geri sac cikarmada kullaniliyor. Alicak olan arkadaslar %2 olanindan baslasin %5 olanida mevcut ama biz %2den basladik. bir daha soyluyorum ben henuz kullanmadim,satin aldim bugun yarin basliycam, ama arkadasimdaki etkisi muthisdi. Bol sakallar arkadaslar. Ayrica bu yil avrupada sakal son derece moda, uzun sakal ozellikle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Living_Legend_17

Arkadasim minoxil sprey kullandi duzenli olarak, adamin sakali yok denecek gibiydi, muthis guzel sakali oldu. Bende aldim daha baslamadim kullanmaya, fiyati 32tl, her eczanede bulunur. Bu ilac sac dokulmesinde yardimci, ve geri sac cikarmada kullaniliyor. Alicak olan arkadaslar %2 olanindan baslasin %5 olanida mevcut ama biz %2den basladik. bir daha soyluyorum ben henuz kullanmadim,satin aldim bugun yarin basliycam, ama arkadasimdaki etkisi muthisdi. Bol sakallar arkadaslar. Ayrica bu yil avrupada sakal son derece moda, uzun sakal ozellikle :)

Hocam en etkilisi minoxidil ancak kullanmayı bırakınca kıllanma da gidiyor malesef :)

• Yüzünü gizleme psikolojisi yatıyor gibi geliyor bana ülkemizdeki sakal bırakma isteğinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: folikür

quote:

Orijinalden alıntı: Living_Legend_17

Arkadasim minoxil sprey kullandi duzenli olarak, adamin sakali yok denecek gibiydi, muthis guzel sakali oldu. Bende aldim daha baslamadim kullanmaya, fiyati 32tl, her eczanede bulunur. Bu ilac sac dokulmesinde yardimci, ve geri sac cikarmada kullaniliyor. Alicak olan arkadaslar %2 olanindan baslasin %5 olanida mevcut ama biz %2den basladik. bir daha soyluyorum ben henuz kullanmadim,satin aldim bugun yarin basliycam, ama arkadasimdaki etkisi muthisdi. Bol sakallar arkadaslar. Ayrica bu yil avrupada sakal son derece moda, uzun sakal ozellikle :)

Hocam en etkilisi minoxidil ancak kullanmayı bırakınca kıllanma da gidiyor malesef :)

Dogrudur, arkadasimda aynisini soyledi 1 aydir fln bikadi dedi ama surati orman gibiydi yinede (onceki hali kismen kose gibiydi ) gerci uzayan sakali gidicek deil ya, kesse belki tekrar boyle gur uzamiycak ama :) syg. bende basladim simdi kullanmaya

• Minoxil gecici cozum o yuzden eeose diyorum ben 2.tupe gecicem onun da gelismesini burdan paylasirim

• minoxil boşuna kullanmayın.bir ay kadar kullanmıştım saçı dökmeye başladığında bıraktım
    her tarafı tüy yapmıştı bıraktıktan sonra eski halini aldı bi tane tüy bile kalmadı
    şimdi doğal sürecine bıraktım kendi kendine çıkıyor..
    İnanmıyorum artık böyle şeylere.
  • Eeose birakinca dokulme yok

• Ben ikinci kutuya geçiyorum arkadaşlar. Seyrek olan yanağımın bir tarafında kıl sayısı gözle görülür derecede arttı veya belirginleşti. Bir önceki sayfadaki yazıma da bakabilirsiniz. Açıklayıcı olmuştur sanırım.
  • eeose sakal serumunu kullanan bi arkadaş yokmu bende kullanmak istiyorum ama çekiniyorum açıkcası
  • Herzaman aynı etkiyi verecek mi yoksa sürekli kullanacanda ozaman mı olacak

• 2 haftadır kullanıyorum henüz bi etkisini göremedim.ilerleyen zamanlarda olursa tekrar yazarım..
  • 2 hafta oldu eeose ye başlayalı yavaştan çıkmayan bölgelerden sakal çıkmaya başladı.
  • arkadaşlar eeose gürleştirme yapıo mu gerçekten de alınır mı? Benim yanaklarda çok seyrek genelde boyun çene altı kısımlarında çıkıo yoksa yukarı doğru yüz gerdirme mi yaptırıyım napiim :)
  • bugün aldım bir tüp bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

Hocam doktora gidin bence hormonlarına baktır doktora ilacı sor bir zararı olmaz derse kullan çevremde bu tür ilaçları kullananlar oldu bazılarına hiç etki etmedi sakalı çıkanlarında b.k gibi çıktı sakalları uzatamıyorlar

Dostum ben gitmeyi düşünüyorumda çekiniyorum doktordan adam dalga geçer ne sakalı lan uğraştığın şeye bak, kılda keramet olsa totoda çıkmazdı vs. der diye tırsıyorum.

Utanma hocam git ben de gitmiştim geçen yıl test yaptırdı sonuçlar normal çıktı genetik dedi bu yıl sakallar hafif hafif çıkıyor kesmek zorunda kalıyorum çünkü bir b.ka benzemiyor bu arada 17 yaşındayım

o yaşta benzemez zaten. 1 2 sene sonra gör sen

• alan arkadaşlar gelişmeleri yazarsa seviniriz...
  • beyler 2.tüpteyim 1.tüpten memnun kaldım diğer arkadaşların dediği gibi mucize beklemeyin ama büyük gelişmeler oldu. oyüzden 2.tüpü aldım bunun da gelişmelerini yayınlicam
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.