Şimdi Ara

eeose sakal çıkarıcı serum kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
18
Favori
302.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Hocam doktora gidin bence hormonlarına baktır doktora ilacı sor bir zararı olmaz derse kullan çevremde bu tür ilaçları kullananlar oldu bazılarına hiç etki etmedi sakalı çıkanlarında b.k gibi çıktı sakalları uzatamıyorlar

Dostum ben gitmeyi düşünüyorumda çekiniyorum doktordan adam dalga geçer ne sakalı lan uğraştığın şeye bak, kılda keramet olsa totoda çıkmazdı vs. der diye tırsıyorum.

Utanma hocam git ben de gitmiştim geçen yıl test yaptırdı sonuçlar normal çıktı genetik dedi bu yıl sakallar hafif hafif çıkıyor kesmek zorunda kalıyorum çünkü bir b.ka benzemiyor bu arada 17 yaşındayım

17 Yaşında bir insan neden sakalım çıkmıyor diye gider ki ? Zaten sakal çıkma yaşları normal olarak 18-19-20 Gibi yaşlar. Bak normali diyorum. 17 Yaşında çıkmaması da bidaha çıkmayacak anlamında değil zaten. Neden bukadar acele ediliyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: IIVega

Biri denesin artık

Biri atsın kendini ateşe de bizde ona göre gelelim peşinden diyorsun yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: copywriter

quote:

Biri denesin artık

Alıntıları Göster
    istanbul satan eczane söyleyebilecek var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: copywriter

quote:

Biri denesin artık

Tam üstüne bastın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innovative -- 22 Ocak 2014; 15:02:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

quote:

quote:

Hocam doktora gidin bence hormonlarına baktır doktora ilacı sor bir zararı olmaz derse kullan çevremde bu tür ilaçları kullananlar oldu bazılarına hiç etki etmedi sakalı çıkanlarında b.k gibi çıktı sakalları uzatamıyorlar

Dostum ben gitmeyi düşünüyorumda çekiniyorum doktordan adam dalga geçer ne sakalı lan uğraştığın şeye bak, kılda keramet olsa totoda çıkmazdı vs. der diye tırsıyorum.

Utanma hocam git ben de gitmiştim geçen yıl test yaptırdı sonuçlar normal çıktı genetik dedi bu yıl sakallar hafif hafif çıkıyor kesmek zorunda kalıyorum çünkü bir b.ka benzemiyor bu arada 17 yaşındayım

17 Yaşında bir insan neden sakalım çıkmıyor diye gider ki ? Zaten sakal çıkma yaşları normal olarak 18-19-20 Gibi yaşlar. Bak normali diyorum. 17 Yaşında çıkmaması da bidaha çıkmayacak anlamında değil zaten. Neden bukadar acele ediliyor ?

doktora gittiğimde 15.5 yaşındaydım bir zamanlık hevesti aradan 2 yıl geçti şimdi sadece çenemde tüyler var iyiki de sakalım çıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: indeX_fb

quote:

Orijinalden alıntı: cumhur_28

Arkadaşlar Selam;
    Ben eeose serumu 32 gündür düzenli kullanıyorum. sakalım az da olsa vardı yanak kısmında yoktu. 2.5 aylık kullanımdan önce etkisini göremezsiniz diye yazıyorlar o yüzden kesin konuşmak istemiyorum lakin görüşlerim şunlardır.

Var olan kılı sertleştiriyor kesinlikle çene ve çene altındaki kıllar bayağı sertleşti.
    Kıl olmayan yanak kısmına gelirsek ben bir artış görmüyorum. Şu da bir etkendir ben hergün kullanmadan önce traş oluyorum. Bu yüzden çok artış olup olmadığını anlamak güç ama inceden sarı kıl daha çıkan eden yok. Bir ay sonra tekrar yazar durum hakkında bilgilendirme yaparım.
    İlacın fiyatı 54 lira pesin 50 tl'ye aldım ben..

Hayırlı Akşamlar

Birebir aynı durumdayız. Dediğin gibi şuan var olanları kalınlaştırdı ve hızlı çıkmasını sağladı. Ama yeni kıl yok.

Ne kadar zamandir kullaniyorsunuz hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: indeX_fb

quote:

Arkadaşlar Selam;
    Ben eeose serumu 32 gündür düzenli kullanıyorum. sakalım az da olsa vardı yanak kısmında yoktu. 2.5 aylık kullanımdan önce etkisini göremezsiniz diye yazıyorlar o yüzden kesin konuşmak istemiyorum lakin görüşlerim şunlardır.

Var olan kılı sertleştiriyor kesinlikle çene ve çene altındaki kıllar bayağı sertleşti.
    Kıl olmayan yanak kısmına gelirsek ben bir artış görmüyorum. Şu da bir etkendir ben hergün kullanmadan önce traş oluyorum. Bu yüzden çok artış olup olmadığını anlamak güç ama inceden sarı kıl daha çıkan eden yok. Bir ay sonra tekrar yazar durum hakkında bilgilendirme yaparım.
    İlacın fiyatı 54 lira pesin 50 tl'ye aldım ben..

Hayırlı Akşamlar

Birebir aynı durumdayız. Dediğin gibi şuan var olanları kalınlaştırdı ve hızlı çıkmasını sağladı. Ama yeni kıl yok.

Ne kadar zamandir kullaniyorsunuz hocam

Benim şuan aralıksız 33 gün oldu. Son yorumumla gelişmeler hala aynı durumda.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cevap : Kezbanlar.

Şimdi bizim kezbanlarımız tutturdular bi sakal da sakal diye. "Sakalsız erkek mi olur ya :D", "Sakalsız erkek ne öyle kız gibi xd" gibi sözler söyleyince haklı olarak erkeklerimiz sakal uzatmaya başladılar. Gençler'de bir an önce bu akıma katılmak istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

quote:

quote:

quote:

Cevap : Kezbanlar.

Şimdi bizim kezbanlarımız tutturdular bi sakal da sakal diye. "Sakalsız erkek mi olur ya :D", "Sakalsız erkek ne öyle kız gibi xd" gibi sözler söyleyince haklı olarak erkeklerimiz sakal uzatmaya başladılar. Gençler'de bir an önce bu akıma katılmak istiyorlar.
    Özellikle internet ortamında insanların çaresizliğini kullanarak para kazanmayı düşünen kişi sayısı giderek artmakta ve insanların umutları kullanılmaktadır.Ne yazık ki bakanlıkların tüm mücadelesine rağmen bu tür ürünlere her gün yeni bir yenisi eklenmektedir.
    Eeose sakal serumu adıyla satılan ürün bu şekilde reklam ediliyor ama reklamında ne sakal çıkardığını nede bıyık çıkardığını söylüyor.Sadece sakalı olmayanları salak yerine koyacak iyi bir sloganla milyonları tokatlamayı planlamış olsalar gerek.
    Sakal çıkması ergenlikle salgılanmaya başlayan testosteron hormonunun etkisiyle çıkan kıllardır.Sakalı çıkmayan köselerde en sık rastlanan sorun bu hormonun yeterli düzeyde olmamasıdır ikinci sebepse sakal kökünün olmaması durumudur.
    Sakal kökü yoksa o kişide sakal çıkarmak imkansızdır, hormon eksikse de o kişiye yeterli düzeyde testosteron vermeden sakal çıkarmak imkansızdır.
    Eose sakal serumu denilen ürün incelendiğinde hormonu etkileme ihtimalinin olmadığı görülür ve sakalı çıkmayan birinde sakal çıkarması imkansız.
    Peki nasıl böyle bir iddiada bulunuyorlar sorusu akla geliyor tabi. Aslında ne reklamlarında nede resmi sitelerinde sakal çıkardığı yönünde hiçbir bilgi yok sadece sloganları böyle bir imaj yaratıyor ve zekice bulunmuş bir slogan.Olayın mantığı şudur;Sakalı olmayan bir milyon kişi merak edip “bir deneyeyim zararı olmaz” diyerek alırsa 50 000 000 gibi ciddi bir para piyasadan tokatlanmış olur.Zaten bir kişinin ikinci kez alma ihtimali yok.
    Buradan sonrası resmi sitesinde yazanlardır ve böyle bir etkisi olduğundan söz etmemektedir.
    “Yukarı sürsen bıyık aşağı sürsen sakal” atasözüdür ve sakın yanlış anlayıp ta paranızı çöpe atmayın 
    Yazı saceczanesi.com dan alıntıdır.

Kaynak :http://www.sakalekimi.com/eeose-sakal-serumu.html

Arkadaşlar bende 22 yaşına geldim neredeyse ve sadece çene kısımlarında ve bıyık bölümünde çıkmakta diğer yanak bölümlerinde ise yok denebilicek kadar az üç beş tüğ var gerçektende üstteki yazıyı okuduktan sonra mantıklı buldum herkese tavsiyem bi doktora gitmesidir işlerimden zaman ayırabilirsem bende gideceğim sorun hormonlardamı yoksa hiç mi kök yok önce bunun araştırılması gerek :D

• quote:

Orijinalden alıntı: clubistanbul1453

Özellikle internet ortamında insanların çaresizliğini kullanarak para kazanmayı düşünen kişi sayısı giderek artmakta ve insanların umutları kullanılmaktadır.Ne yazık ki bakanlıkların tüm mücadelesine rağmen bu tür ürünlere her gün yeni bir yenisi eklenmektedir.
    Eeose sakal serumu adıyla satılan ürün bu şekilde reklam ediliyor ama reklamında ne sakal çıkardığını nede bıyık çıkardığını söylüyor.Sadece sakalı olmayanları salak yerine koyacak iyi bir sloganla milyonları tokatlamayı planlamış olsalar gerek.
    Sakal çıkması ergenlikle salgılanmaya başlayan testosteron hormonunun etkisiyle çıkan kıllardır.Sakalı çıkmayan köselerde en sık rastlanan sorun bu hormonun yeterli düzeyde olmamasıdır ikinci sebepse sakal kökünün olmaması durumudur.
    Sakal kökü yoksa o kişide sakal çıkarmak imkansızdır, hormon eksikse de o kişiye yeterli düzeyde testosteron vermeden sakal çıkarmak imkansızdır.
    Eose sakal serumu denilen ürün incelendiğinde hormonu etkileme ihtimalinin olmadığı görülür ve sakalı çıkmayan birinde sakal çıkarması imkansız.
    Peki nasıl böyle bir iddiada bulunuyorlar sorusu akla geliyor tabi. Aslında ne reklamlarında nede resmi sitelerinde sakal çıkardığı yönünde hiçbir bilgi yok sadece sloganları böyle bir imaj yaratıyor ve zekice bulunmuş bir slogan.Olayın mantığı şudur;Sakalı olmayan bir milyon kişi merak edip “bir deneyeyim zararı olmaz” diyerek alırsa 50 000 000 gibi ciddi bir para piyasadan tokatlanmış olur.Zaten bir kişinin ikinci kez alma ihtimali yok.
    Buradan sonrası resmi sitesinde yazanlardır ve böyle bir etkisi olduğundan söz etmemektedir.
    “Yukarı sürsen bıyık aşağı sürsen sakal” atasözüdür ve sakın yanlış anlayıp ta paranızı çöpe atmayın 

Arkadaşlar bende 22 yaşına geldim neredeyse ve sadece çene kısımlarında ve bıyık bölümünde çıkmakta diğer yanak bölümlerinde ise yok denebilicek kadar az üç beş tüğ var gerçektende üstteki yazıyı okuduktan sonra mantıklı buldum herkese tavsiyem bi doktora gitmesidir işlerimden zaman ayırabilirsem bende gideceğim sorun hormonlardamı yoksa hiç mi kök yok önce bunun araştırılması gerek :D

Alıntıları Göster
    Vücut geliştirme yapın, hergün tıraş olun 1 yılda bakın nasıl sakal çıkıyor

Yalnız spor yaparken bacak, göğüs ve sırt kaslarına daha fazla yüklenmeniz lazım hatta ölümüne squat yapın bende de sakal bıyık çıkmazdı. 16 yaşımdan sonra 2 sene boyunca kick box yaptım. Hoca bizi antrenmanlarda at gibi koştururdu haliyle bacaklar aşırı çalışırdı. Birde üstüne box antrenamanları da yüklenince büyük kas grupları baya çıkmaya başlıyor. Suratımda tüy bile çıkmayan ben 1 senede ormana dönmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 23 Ocak 2014; 23:45:02 >

• kimse kullanmamış heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: dersinizEMRE

kimse kullanmamış heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubistanbul1453

Kesinlikle katılıyorum. Kesinlikle para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Bu konuda açılan başlıkların sürekli kapatılmasının sebebi de bu tür ürünlerin işe yaramadığının insanlar arasında duyurulmamasını sağlamak olduğunu düşünüyorum. Jilet ve usturayla olunan traşlarda tüyler kalınlaşır ve daha çabuk uzamaya başlar fakat yüzünüzün kıl kökü olmayan yerlerinde zaten sakal çıkmayacaktır hiçbir şekilde. Bir sürü arkadaşım var sakalının mükemmel olmasına ramak kalmış şekilde fakat başparmak genişliği kadar sakal çıkmayan yerleri var. Olmayınca olmuyor. Mesela benim favorilerim çok güzel boğazımda gereksiz bir şekilde fazlaca kıl var ama gel gelelim yanak tarafımda hiç kıl yok :/

• Benim bıyıkla sakal tam birlestiginde 21 deydim Takmaya gerek yok bu kadar cikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Yalnız spor yaparken bacak, göğüs ve sırt kaslarına daha fazla yüklenmeniz lazım hatta ölümüne squat yapın bende de sakal bıyık çıkmazdı. 16 yaşımdan sonra 2 sene boyunca kick box yaptım. Hoca bizi antrenmanlarda at gibi koştururdu haliyle bacaklar aşırı çalışırdı. Birde üstüne box antrenamanları da yüklenince büyük kas grupları baya çıkmaya başlıyor. Suratımda tüy bile çıkmayan ben 1 senede ormana dönmeye başladım

Tek mantıklı tavsiye, kas kazanmak geliştirmek testesteron hormonunun salgılanmasını artırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Tek mantıklı tavsiye, kas kazanmak geliştirmek testesteron hormonunun salgılanmasını artırır.

Alıntıları Göster

• Sakalım gür ama çıkmayan yerler var. Takip.

Bu arada beyler bir favori diğerine göre seyrek (Lise 1 de müdür yardımcısı yoldu) nası eşitleyebiliriz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aldım kullanıyorum . arkadaşlar sakal çıkaran bi ürün değil bu. sakal besleyici ve güçlendirici. suratınıza büyütücü aynlalarla yakından bi bakın eğer ayva tüyü diye adlandırdığımız ince sarı sarı tüyler varsa bu ürün işinize yarar. o ayva tüylerini bildiğin gür bi sakala cevirir. eğer ayva tüyleriniz yoksa yani kök yoksa ürünün yapabilceği bişey yok. bence üründe hiç bir yalan yok . gerçekten güçlendiriyo ve besliyo ayva tüylerini güçlü sakala dönüştürüyo . 50 liralık bi ürün alın 1 ay deneyin 50 lira neye gitmiyo 1 ayda . ayrıca 1 ay boyunca her gün traş olduktan sonra surata iyice yedirin her gün traş olduğunuz için o da güçlendiriyo sakalı. . saygılaar :)
  • Bende basladim bugun kullanmya. Acikcasi ozeniyorum sakali olanlara. Yakismasada keseriz sorun degil olsun da :) biyik ve cene de top sakal olacak kadar var yanakda hic yok. Bakalim kullandikca bende etkilerini paylasacagim. Ins kullanan arkadaslarimizla olumlu sonuc aliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanyalcn

Bende basladim bugun kullanmya. Acikcasi ozeniyorum sakali olanlara. Yakismasada keseriz sorun degil olsun da :) biyik ve cene de top sakal olacak kadar var yanakda hic yok. Bakalim kullandikca bende etkilerini paylasacagim. Ins kullanan arkadaslarimizla olumlu sonuc aliriz.
    sonuçlar nedir beyler?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.