Şimdi Ara

Edward Makas Eller'i izleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya şu efsanevi edwird adını buradan almış demek ki. Bu filmi izleyen var mı? Balgamlı dede filan var mı?

http://www.imdb.com/title/tt0099487/

Edward Makas Eller'i izleyen var mı?

• 10 sene önce izlemişimdir
  • dede falan yok ama güzel film
  • Izlemeye niyetlenipte sonuna kadar Dayanamadigim bir film.

Sacede avatar ile baglantisi var baska yok bence
  • Küçükken izlemiştimde yeniden izledim 2-3 ay önce.Edwırd üyesiyle tek alakası nicki ve resmi yoksa filmle alakası yok hiç.Filmi izlemeni tavsiye ederim ama etkileyici bir film.
  • güzel filmdir izledim
  • izledim pek güzel değil bence.Sıkıcı .Adı edwird oldupu için izledim ben de zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gym’de karı bulan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmdb'den 8.0 almış ee Johnny Deepde var ne bekliyosun?
  • Alakası yok, mükemmel bir film
  • Konusu tam olarak nedir? Milleti mi doğruyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hildita

Konusu tam olarak nedir? Milleti mi doğruyor?

Parmakları yerine ellerinde makaslar var..buzlara falan çok güzel şekiller veriyo..bi kızla yaşadığı aşk hikayesi anlatılıyodu hatırladığım kadarıyla
  • Mükemmel bir film. Dedesi falan yok balgam yok. Mucidin biri bir insan yapıyor, fakat ellerini bitiremeden vefat ediyor. Kalede yıllarca yalnız başına yaşayan Edward'ı bir gün Avon satan bir kadın evine götürüyor. Bu kadının kızına aşık oluyor, gerisini anlatmıyorum. Kesinlikle izlemeniz gereken bir film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albay Hardal -- 7 Şubat 2010; 21:49:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Mükemmel bir film. Dedesi falan yok balgam yok. Mucidin biri bir insan yapıyor, fakat ellerini bitiremeden vefat ediyor. Kalede yıllarca yalnız başına yaşayan Edward'ı bir gün Avon satan bir kadın evine götürüyor. Bu kadının kızına aşık oluyor, gerisini anlatmıyorum. Kesinlikle izlemeniz gereken bir film.

salak biraz tabi kızı yaralıyo felan polisler bunu arıyo bu kaçıo bide makaslarıylan ağaçlara dinozor felan yapıo değişik bi film
  • TRT'de sonunu izledim.Sonrada tamamını izledim.Güzel bir film.
  • filmi izleyeli uzun zaman olmuş:) izlenmesi gereken bir film
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanschen

quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

Mükemmel bir film. Dedesi falan yok balgam yok. Mucidin biri bir insan yapıyor, fakat ellerini bitiremeden vefat ediyor. Kalede yıllarca yalnız başına yaşayan Edward'ı bir gün Avon satan bir kadın evine götürüyor. Bu kadının kızına aşık oluyor, gerisini anlatmıyorum. Kesinlikle izlemeniz gereken bir film.

salak biraz tabi kızı yaralıyo felan polisler bunu arıyo bu kaçıo bide makaslarıylan ağaçlara dinozor felan yapıo değişik bi film

Yaralıyor ama istemeden yapıoyr salaklığından değl yani..
    Değişik bir film evet çünkü yönetmenin tarzı değişik

• Cevaplar içi sağolun. İlk fırsatta izlerim. Balgam olmaması sevindirici.
  • Kaç sene önce izledim hatırlamıyorum ama güzel filmdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.