Şimdi Ara

EDİTED (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • sakin ol konuyu sen mi açtın ben mi açtım anlamadım a..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu mu yakisikli?

Sssssssht yakisikli, sana demedim hamsi kilikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 6 Ocak 2019; 1:46:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: insafsızherif

Ankara da olsam sap kalmazdım :D denizlideyim
    Şehirle alakası yok hacı sap kalınacaksa ukraynaya gitsen bile bir şey değişmez

• Dostum bazen bi restorana oturursun, Garson senle öyle bi ilgilenir ki hesabı öderken bu adama bahşiş vermeliyim diye düşünürsün, hiç alışkanlığın değilse bile, hesap az ya da çok olsa bile vermek zorunda hissedersin kendini, kız meselesi öyle bi şey (ilgiden kastım kesinlikle sıkmak değil buna çok dikkat et, mesela dakkada bir yanına gelip bi isteğiniz var mı diyen garsonlar vardır, bırak bahşiş vermeyi gelmesin artık diye sövesin gelir) Doğru yerde ve doğru dozda ilgiye her kızın ihtiyacı vardır.

Genç arkadaşlarıma nacizane tavsiyeler vereyim; İşe yarayacığını düşündüğüm taktikleri söyleyeyim katılıp katılmamak sana kalmış :) mobilden yazıyorum, imla hataları olabilir...

1 Tipin boyun posun çok önemli değil, ortalama bir tipin varsa yeterlidir önemli olan kendine güvendir, bu sana cesaret kazandırır, karşıyı etkiler, güçlü duruş burada başlar, Güçlü dur.

2 tip her ne kadar önemli olmasa da fit bir vücut her zaman artıdır, Spor yap.

3 moda önemlidir, saç sakal giyim kuşam aksesuar vs her konuda modaya uymalısın, Modayı takip et.

4 temizlik ve bakım olmazsa olmazdır, kızların en çok dikkat ettiği dış görünüş bakımlı eller, tırnaklar, ve beyaz dişlerdir.Temiz ve bakımlı ol.

5 zengin olman çok paran olması kesinlikle şart değildir, kadınlar aslında erkeklerin zengin olmasından değil, o parayı kazanabilme başarısından etkilenirler (para avcısı kızlar hariç). Çalışkan ol.

6 ortam önemlidir, evde oturarak kız bulamazsın, okul dersane dil kursu dans kursu tiyatro sinema müzik vs ilgini çeken bir alanda hem kendini geliştirmeli hem de ortam bulmalısın. Sosyal ol.

7. Maddeye geçmeden önce bir not: bunların hepsini uyguladıktan sonra şansın çok artıyor fakat bunları zaten yapıyorum ama yinede kız ayarlayamıyorum diyorsan 7den sonrası daha önemli, Güçlü duruşu kazandıracak maddeler bundan sonrasıdır...

7 cesur olmalısın bulunduğun ortamda kesiştiğin kıza direk olarak gidip merhaba ben ... diyebilmelisin, afedersinizle başlayan, pardon rahatsız ediyorumla başlayan tanışmları asla yapmamalısın, bunlar seni ezik durumuna düşürür direk gidip muhabbete dalmalısın, kız olumsuz tepki verirse yine afedersin pardon vs yok peki sen bilirsin deyip dönmelisin ( burada önemli nokta şudur, asla kimseyi rahatsız etmeyin, piç diye tabir ettiğimiz abazalardan olmayın, karşıdaki kızın sevgilisi, sözlüsü, nişanlısı olabilir veya gerçekten kimseyle tanışmak istemiyor olabilir, rahatsızlık vermeyin sakın) Girişken ol.

8 Dik yürü, kendine güven, asla kibirli ya da kendini beğenmiş olma fakat erkeksi dur, dokunsan düşecek tiplerden olma, ama kasma, gülmesini bil, kendin ol, samimi ol.

9 insanlara bir şeyler ver, enerji sömürenlerden olma, enerji dağıtanlardan ol, polyanna olma ama mutluluk dağıt, insanlar seninle geçirdikleri vakitten keyif alsınlar.

10 ilgisini çekmek istediğin kızla mümkün olduğu kadar çok vakit geçir, fakat bunu klasik mekanlarda yapma, farklı olmaya çalış, eğlenmek için yaratıcı ol alternatif bul

11 Ses tonunu düzgünleştir, etkileyici olsun, şive kullanma, diksiyonunu düzelt. Kitap oku.

12 Duygusal olabilirsin ama asla ağlama, Neşeli olabilirsin ama asla böğüre böğüre gülme

13 Arkadaş gibi yaklaşma, arkadaş kalırsın

14 Destek ol güven ver

Motivasyonumuz burada sona erdi arkadaşlar :)

ilk 7 madde mutlaka yapılması gerekenler, sonraki 7 madde ise istese de herkesin yapamayacağı şeyler, katılmayabilirsiniz, ben sadece düşüncelerimi yazdım, ne düşündüğümü paylaşmak istedim

Çok Önemli Not: Ne olursa olsun bir kızın duygularıyla oynama, Sırf yatağa atmak için evlenmeyeceğin kıza evlilik vaadi verme, Kızı bir şeyler yapması için zorlama, üzme, Birlikteyken de ayrılırken de saygılı ol. Umarım işe yarar, başarılar diliyorum..

Fotoğraf için dayanamadım edit yapayım dedim,
    üstte birisi uzun saç yakışır demiş denemelisin, fotoğraf çekimi çok yanlış burun deliklerin füze gibi duruyor alttan fotoğraf çekilmez, ellerin neden cebinde? Çok mu üşüdün? İki elini asla cebine koyma duruşunu bozar, tek el pantolon cebinde olmalı, yakanı indir bu cekette yaka kaldırılmaz, önünü aç bu cekette alta dar bir tişört veya kazak giyip önü açık gezmelisin, ayrıca ceket sana bol geliyor, göğüste ve kollarda potluk var, renk seçimlerin güzel ceket rengi ile siyah iyi gitmiş, Yakışıklılık olarak ise ortalamanın üstündesin, doğru kullanırsan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havacı27 -- 6 Ocak 2019; 4:8:22 >

• Sana kötü bi haberim var...

valla helal olsun hocam bunları not defterime kaydediyorum açıp açıp okurum artık biz de ki en büyük eksiklik özgüven kıyafetlerime her şeyden çok değer veririm bakımım tam yerinde tabi kol saati vs olsa daha iyi olurdu da onu da yaparız çok saolun

valla helal olsun hocam bunları not defterime kaydediyorum açıp açıp okurum artık biz de ki en büyük eksiklik özgüven kıyafetlerime her şeyden çok değer veririm bakımım tam yerinde tabi kol saati vs olsa daha iyi olurdu da onu da yaparız çok saolun
    mesela avmdeyiz garip gelebilir iskambil kağıdı aldık oturduk masanın birine 1 tlye kahvemizi aldık umurumda değildir insanlar piştimizi oynadık sonra arkadaş 2 kız var hadi lan teklif et oynayalım dedi ben bi tamam şuraya gelsinler dibime kadar olur diyorum falan geliyorlar cidden karşıma gidemiyorum kitleniyorum rezil olacağım yandaki insanlar bizi duyacak bir şey olur diye cidden bıktım

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.
  • havacı27 kullanıcısına yanıt
    Adam kız tavlamamın kitabını yazmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş senin tipinde adamların kız arkadaşları oluyo tipin ortalama benimde tipim iyi ama 8 aydır kız bulamadım sosyal medyadan özellikle bi küfür etmedikleri kalıyo herkesin sevgilisi var biz nerde yanlış yapıyoruz anlamadım

Sende sağol dostum, başarılar

( SBSV izlemedim ama nereden aklımda kaldıysa)

gülerse fakir çocuklar demektir hala bir umut var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.